[REPLY]
Modtog produktet 2 dage efter bestilling, Varen var som beskrevet. Absolut tilfreds med både pris og levering.
Jeg har aldrig handlet hos Mobilio før - tjekkede derfor først, at de var e-handelsmærkede.
Der gik ganske kort tid fra min bestilling til pakken kom med posten - og i skrivende stund fungerer den leverede telefon upåklageligt. Hvad kan man mere forlange?
Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse
Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer
Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Herefter vil den enten blive slettet eller returneret til Trustpilot.
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Valgte Mobilio da de havde den ubetinget bedste pris på den ønskede telefon. Superhurtig levering allerede formiddagen efter bestilling. Sluttede historien her, ville det have fem stjerne med pil op.
Desværre viste det sig, at telefonen havde demo/forhandlersoftware. Sendte efter aftale telefonen tilbage og var telefonisk blevet lovet, at man ville sende ny med det samme, den anden kom retur. Der gik dog nogle dage før den nye telefon blev sendt.
Det skal siges, at Mobilio har været meget høflige og hjælpsomme hele vejen, men telefonen burde slf. have været i orden fra starten
Hurtig levering. Ingen problemer.
Hej Kristine
Mange tak for den venlige anmeldelse.
Vi håber du bliver glad for dit nye produkt
Mobilio ApS
Det var nemt at købe ny mobil hos Mobilio. På deres hjemmeside er der gode muligheder for at søge, og ved et par enkelte klik er varen bestilt og du kan betale med alle kort.
Levering på et par dage, dog var der Content demo software på telefonen, som overskrev alle indstillinger igen og igen og kostede mig 14 timers forsøg på opsætning. Respons på min mail herom på en søndag (flot). Sendte telefonen retur mandag og havde en fejlfri telefon tilbage fredag. Super fin håndtering af fejlen, men 5 stjerner kræver fejlfri levering i 1.forsøg :-).
Kan kun anbefale at købe fra denne forhandler,ville gøre det igen.
Alt i orden, men at få leveret med posten er noget l.rt , de f.cker alt for tit op
Mobilio leverede min telefon på under et døgn, hvilket var perfekt, da jeg stod uden. Da jeg havde bestilt et blåt cover, og ikke fik dette, blev dette også løst til stor tilfredsstillelse. Jeg vil helt klart bruge mobilio igen, da det for det første var det absolut billigste for mig, og for det andet gik det som sagt hurtigere end forventet.
Jeg har modtaget varen dagen efter bestillingen
Havde lidt problemer med leveringen (betalings metoden), men efter at have kommunikeret med mobilio fik jeg den fornemmelse at I tog fat i problemet lige med det samme.
Det stod på jeres hjemmeside at i havde en regel at svare en mail tilbage indenfor 24-timer, jeg skrev en mail til jer fredag aften kl. 20 og lørdag kl. 11.00 havde jeg allerede fået svar.
Selv om leveringen ikke gik som jeg havde planlagt, så kom jeg alligevel ud med den følelse at jeg havde handlet det rigtige sted.
Levering på under 24 timer, det kan vel ikke gøres bedre:)
super service. bestilte min HTC EVO 3D ca kl. 11.30 og fik den ca 30 tilmer senere.
når jeg skal ha ny mobil igen er mobilio.dk helt tlart det første sted jeg vil klikke ind på igen. og jeg vil med glæde anbefale det til andre...
Bestilte varen og modtog dagen efter. Sådan!
Havde en god oplevelse med Mobilio. God og hurtig svar pr. mail vedrørende spørgsmål om produktet. Og hurtig levering
Jeg bestilte min telefon den ene dag og fik den leveret næste dag. Kan det gøres meget bedre?
Hjemmesiden var nem og overskuelig.
Modtog telefonen efter 2 dage, pakket diskret ind i bobble-brev, så der ikke lige er nogen der kan se hvad der er inden i. Top Dollar!
Ingen anmærkninger overhovedet
Jeg bestilte en mobil fredag formiddag og regnede med at den ville blive sendt samme dag.
Det skete så ikke og ventede så til mandag, hvor jeg så skrev en mail til dem om de ville sende den der, og fik så at vide at den ville blive sendt senere. det gjorde den så heller ikke.
Så ringede jeg til dem om tirsdagen hvor de beklager meget og han lover så at den bliver sendt af sted inden kl 16.
har så modtaget mail om faktura kl 17:20
Hej Jakob
Tak for din anmeldelse. Du skal huske på at vi ikke sende i weekenden. Derfor har der kun været 1 dags ekstra leveringstid end normalt. Vi gøre alt for at kunne nå at sende samme dag, men hvis der har været ekstra travlt eller mindre bemandet på arbejd så det ikke altid sikkert vi kan.
Mobilio Aps
Havde telefonen et døgn efter bestilling. :-)
Rigtig god service, men ærgerligt at de sendte telefonen i en forkert farve i første omgang, den blev dog ombyttet efter et par dage.
Leveret inden for lovet tidsrum, produktet var det bestilte - hvad mere kan man forlange!!!
fik en hurtig og fin behandling. holder hvad der blev lovet.
Det var som om de har siddet og ventet på netop min ordre.
Har bestilt et mobil. Har fået det næste dag. Hjemmesiden nemt at brug.
Bestilte en grå telefon, men modtog en hvid. Desuden var plomberingen brudt ved modtagelse, med den begrundelse, at Mobilio var nødt til at bryde plomberingen for at tjekke, om softwaren i telefonen var dansk.
Til gengæld var ekspeditionstiden ultra hurtig: Bestilte torsdag eftermiddag og modtog telefonen fredag morgen. -Og sendte telefonen retur mandag eftermiddag og kunne se pengene på min konto allerede dagen efter.
Hej Nadja
Tak for din anmeldelse. Vi beklager 100 gange at vi sendte dig en forkert farve.
Mht plomberingen er det helt korrekt som du skriver. Det er pga vi tjekker nogle telefoner for om der er dansk sprog og software i.
Mobilio ApS
alt fungerede som det skulle. omgående levering og fin vare
Som sagt bestilt 2 mobiler der er ens men den ene havde været brugt i form af øre voks på et anden type headset og videoer på sd kort. Vil ikke købe herfra igen!
Hej Utilfreds
Det passer ikke helt det du skriver. Vi sælger ikke brugte telefoner. Kun nye telefoner som ikke har været åbent før. Plomberingen sidder også på pakken.
Mobilio ApS
God og hurtig service. Jeg købte en Nokia mobiltelefon. Desværre var brugsanvisningen kun på tysk, så jeg skulle selv på nettet for at hente den danske.
Meget glad for den hurtige levering, og så er priserne gode og uden skjulte gebyrer og med gratis fragt!
- Havde telefonen i hånden inden der var gået 20 timer, så jeg har kun været glad! =)
Kan varmt anbefales at handle hos Mobilio! =)
Hvor svært kan det også være at sende en pakke? ;-)
Den telefon jeg ville købe, fandt jeg billigst hos Mobilio via nettet, og der gik få dage og så var den hos mig. Så prisen og selvfølgelig service helt i top!
Bestilte mobiltelefon tirsdag aften. Onsdag formiddag modtog jeg mail om at den var afsendt (der var trackingnr. i mailen) og torsdag havde jeg telefonen i hånden - helt svarende til det bestilte.
Har ikke haft behov for at returnere noget eller kontakte Mobilio.dk i anden anledning, så jeg ved ikke hvordan deres support fungerer.
Hej Gitte
Vi takker for din dejlige anmeldelse. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med din nye telefon.
Kenny
Mobilio ApS
Søgefunktionen, virker men ikke optimalt. Skulle bruge et batteri til en ældre mobiltelefon og havde bestil et i juli 2011, regnede med at kunne søge det ud fra navnet men det gik ikke.
Fandt det ved at se alle Nokia batterierne igennem.
God service med besked via mail og hurtig betjening.
Nanna1976
Perfekt kundeservice. og en virkelig god...
grethejansen1967
Flot og...