We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Modelsofheaven anmeldelser

Modelsofheaven Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Modelsofheaven før du handler og giv selv din bedømmelse af Modelsofheaven 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Modelsofheaven

ADVARSEL... Fotograf Robin Funder

Stifteren, ejeren og fotografen bag modelsofheaven Robin Kim Funder, driver en ulovlig forretning, der han udgiver sig for at være registeret og har lavet flere konkurrencer på facebook, hvor han stikker af såsnart der er fundet en vinder..
Jeg er desværre en blandt mange, han nu har valgt at tage bagdelen på, ved at oprette en konkurrence på facebook som sluttede her sidst Maj og vinderen var den med flest klik synes godt op, med 374 stemmer vandt jeg og tog kontakt til ham over brev, hvori han indrømmer jeg har vundet, men at fordi han har lavet gruppen kan han laver reglerne om som det passer ham og han havde nu valgt at lade konkurrencen kører til August, trods jeg var fundet som vinder..
Efterfølgende har vi brevveksling hvori han truer mig med at jeg leger med den forkerte osv, fordi jeg kræver at han står ved den konkurrence og afregner ved kasse 1..
Håber alle vil sende denne advarsel videre til andre unge, som ældre så de ikke kommer i kløerne på denne begrager, som lover mere at han kan holde og jeg nu har fået henvendelser fra mange, som åbenbart også er taget godt og grundigt i r.... af ham..
Han hedder Robin Kim Funder og har alle sider med modelsofheaven..

Peter Grenaa fandt anmeldelsen nyttig

Er Modelsofheaven din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk