We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mokio anmeldelser

Mokio Logo
Kunderne om Mokio : »SUPER snelle levering: 3,5 uur...« »Ik ben zeer tevreden over deze...« »Heb 's morgens gebeld ivm de...« 114
Godt
8.7 af 10

114 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (114)

Udvalgt anmeldelse om Mokio

snel voordelig goed

Inmiddels mijn 2 de apparaat besteld. Levering is vlot. En men kan kiezen op welke dagen.
Ik mis alleen een wat uitgebreider assortiment. Een vrijstaand fornuis is er op dit moment niet ook geen camera. Keus in merken mag van mij breder.
Maar men kan niet alles in het assortiment hebben begrijp ik ook wel.

Als Mokio heeft wat je nodig hebt is het een aanrader.

OK, maar...

Bij deze winkel besteld, omdat ze de goedkoopste waren en als betrouwbaar bekend staan. Helaas voldeed het apparaat niet aan onze verwachtingen, en is in overleg teruggestuurd.

Mokio

Goede prijs en zeer goede en nette service

Was hier terecht gekomen door de laagste prijs voor een wasmachines.
Behalve dat alle mailtjes direct werden beantwoord en de telefoon werd opgenomen werd het apparaat op tijd geleverd, aangesloten en even uitgeprobeerd. Met uitleg erbij. Petje af voor deze Mokummers.

Communicatie en Service goed

Duidelijke vertrouwenswekkende site. Goede en duidelijke regels omtrent service. Na bestelling krijg je goede vervolgmails over verwachte levering. In ons geval ging het om een wasmachine. Na 2 maal in de 'witgoed' winkel te zijn geweest, vonden we het verschil van € 125 teveel om daar te kopen.
Via Mokio alles supergoed afgehandeld. Topper !

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk