[REPLY]
Et godt udvalg, spændende kvalitetsprodukter og en service der er i en klasse for sig.
Er meget tilfreds :)
Er rigtig glad for Monitos nyhedsbreve og tips til godt legetøj til mine unger. Jeg føler det er til MIG, fordi der er taget højde for hvor gamle de er. Da August havde fødselsdag fik vi en sød mail og det endte med at både vi og mormor fandt gaverne i shoppen.
Tak for god service - vi kommer snart igen :)
Meget tilfreds med de vare som jeg bestilt og med hurtig levering. Jeg skal helt sikkert handle hos Monito igen.
Meget hurtigt tilbagesvar på spørgsmål og super service. Handler gerne hos Monito igen
God gavefinder, nem bestilling, hurtig levering - altid.
Jeg bestilte en masse småting og puslespil til mine tvillingedrenge og alt var som ventet. Fine sager og der var endda kommet en lille gave med i pakken, tak for det :-) Hurtig levering og rigtig god service.
Handler gerne på Monito igen en anden gang.
Min pakke blev afsendt allerede den samme dag, som den var bestilt - til stor glæde for min søn, som glædede sig til at få sin fine nye madkasse med i børnehave.
Jeg vil med glæde handle hos Monito en anden gang.
Det kan kun anbefales til alle internet handlene af godt legetøj at benytte Monito.dk
Kanon udvalg og produkter, super leverance service.
Levering inden for tidsrammen og med track & trace. Mere kan man vel ikke forlange.
Varen var i stykker, så fik ombyttet - endda til en meget bedre udgave uden ekstraomkostninger.
Dog tog det lang tid.
Det er overskueligt at finde rundt i Monitos univers.
Inspirerende gavefinder.
Fint at man kan få gaver pakket ind og sendt direkte med en hilsen til en fødselar.
Købte smart games og småting til pakkekalender. Rigtig fine beskrivelser af legetøjet. Som at få en god vejledning i en butik. Brugte gavefinderen på hjemmesiden, med stor succes :) Leveringen var også hurtig. Glæder mig til at handle med firmaet igen..
Jeg gik og ventede paa, at en ridderborg skulle vaere paa lager til min soens fire aars foedselsdag. Jeg bestilte den faa dage foer, jeg havde brug for den, og den blev leveret allerede to dage efter, pakket virkelig fint ind. Hjemmesiden er inspirerende, nem at finde vej i, og man fornemmer tydeligt, at der ligger stor passion, viden og kvalitetssans bag den. Min soen elsker for oevrigt ridderborgen, og bedre anmeldelse findes vel ikke :-) Jeg koeber helt sikkert mine gaver hos Monito fra nu af!
Jeg får nyhedsbreve fra Monito, bl.a. i forbindelse med at mine børnebørn har fødselsdag, nyhedsbreve som har gode og relevante forslag til gaver til netop den alder, som er aktuel.
Jeg købte et mikroskop for nylig til en 8-årig dreng. Det ser ud til at være en god kvalitet, og ordren blev ekspederet hurtigt.
Hjemmesiden er god og inspirerende. 5 stjerner fra mig :-)
Hanni Bjerre-Christensen
Der holdes, hvad der loves. Der er hurtig ekspedition. Brugervenlig hjemmeside. Alt er nemt og enkelt og meget venligt. Jeg har kun ros til firmaet.
Har købt diverse pakkekalender og - adventsgaver. Tingene kom 2 dage efter bestilling, og hjemmesiden er let at finde rundt på. Et lille minus er dog leveringsomkostninger, hvilket gør at jeg ikke bare vil købe 1-2 ting og derfor nok kun handler der op til jul.
Jge har købt en lækker "Wonderworld Mini Træbil 4-Hjulstrækker", kvaliteten af produktet er helt i top og der var fin og hurtig levering fra Monito.
der gør det nemt at få hjælp og handle de gode ting til min søn
Nem hjemmeside...
Hurtig levering...
Kvalitet legetøj...
KAN KUN ANBEFALES!
Har købt en zylofon til min datter, det var hurtig og god betjening. ikke noget at klage over.
Har købt noget fantastisk legemad fra Haba hos Monito. Det ser så lækkert ud, og jeg fik elv lyst til at gå i gang med at lave mig en sandwich af det fine filt-pålæg, men min mand mente at drengen selv skulle have lov til at pakke det ud til sin fødselsdag :-) Vil helt sikkert handle der igen, fantastiske produkter og service og levering i top!
Da jeg fornylig var ude at rejse, skulle jeg sende en gave til en lille pige som havde føds'dag - det var nemt og bekvemt at handle hos monito, et stort udvalg af varer, gaven blev pakket flot ind, sendt hurtigt og Rikke blev glad.
Jeg har købt et barbapappa te-stel, og allerede dagen efter bestillingen var gaven fremme i fin indpakket tilstand. Eneste minus er portoomkostningerne.
Fantastisk service - dejlig nemt og super lækkert legetøj til mit barnebarn
Super hurtig levering - og fin hjælp mht til porto på lille pakke.
I en travl juletid afsendte jeg min ordre til Monito, og var spændt på om det kunne nå at komme frem inden d. 24 dec. (Jeg havde bestilt dejligt trælegetøj til vores barnebarn). Jeg fik hurtig tilbagemelding vedr. accept af ordren. Pakken kom dagen efter (havde bestilt indpakning dette var også iorden) og
legetøjet viste sig at være i en god kvalitet. Oven i købet fik jeg også en håndskreven julehilsen fra indehaveren af Monito.
Købte bl.a. Smartgames - genialt spil-koncept for små såvel som store... Og rigtig god serrvice og lynhurtig levering.
Har købt næsten alle mine julegaver til børn, fætre og kusiner hos Monito og der var ingen problemer overhovedet. Fik alle gaverne allerede efter 2 dage :-). Kan varmt anbefale stedet.
Bestilte julegaver til børnen via Monito, og de kom dagen efter. Supernemt.
Godt udvalg af trælegetøj!
Jeg har købt nogle barselsgaver, som både er søde og sjove. Levering og betaling forgik fuldstændigt problemfrit. God kvalitet af varer, og i øvrigt et spændende udvalg! 5 ud af 5 stjerner!
Bestilte smartgames til mine børn, og glæder mig meget til at børn og forældre kan få glæde af disse efter 2. søndag i advent.