We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Moods anmeldelser

Moods Logo
Kunderne om Moods : »Service, service, service.« »Super!« »Super hurtig levering!« 8
Godt
8.3 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

En fornøjelse

Varen var som forventet - leveringen hurtig som en ninja - der giv præcis 26 timer fra jeg bestilte til posten ringede på min dør :-)
Jeg handler gerne hos moods.dk igen

Udvalgt anmeldelse om Moods

Moods

Perfekt - også når det virkelig tæller

Stort set alle butikker er gode til salg, og fx afsendelse af varer.

Der hvor de gode butikker skiller sig ud er deres kundeservice og support håndtering, når fx. en vare er defekt og skal ombyttes. Får man en tilsvarende vare med det samme eller er skal der møje og besvær til?

Moods.dk beviste i dag overfor os at de kan levere rigtig kvalitets kunde service: den lampe vi havde købt fra FERM LIVING havde en defekt lampefatning, så vi nåede aldrig at så den sat op. Da vi viste dem det i butikken, fik vi en ny lampe med det samme!

Tak for god service, det er dejligt at opleve en butik som både kan levere varer hurtigt, og som kan sætte sig i kundens sted.. så vi vil naturligvis vælge at handle hos Moods.dk igen!

Service, service, service.

Jeg har handlet hos moods (og tidl. Curiosa som var børnebutikken) både i den fysiske butik og også en del i netshoppen over de sidste 5 år. Jeg har altid oplevet en helt fremragende service og i den fysiske butik bliver man bestemt heller ikke skuffet; sødere og mere hjælpsomt (og serviceminded) personale finder man ikke. Sortimentet er ekstremt delikat og levering osv. er altid i top.
Det eneste lille bitte minus der er ved Moods er måske, at man ind imellem savner lidt mere udsalg eller tilbud... Til gengæld har de et lækkert lagersalg med jævne mellemrum.
Kan klart anbefales!

Moods

Fik det bestilte til tiden

Bestilte en havebruser. Vare kom som lovet. Syntes dog ikke at det var særlig god kvalitet.

Super!

Moods.dk er en af mine favorit netshops - ikke fordi jeg nødvendigvis behøver at købe noget hver eneste gang, men fordi der er så mange skøre, finurlige produkter, der virkelig tiltaler mig. Endvidere har moods.dk god kundeservice, hurtig levering og alt i alt en god evne til, at gøre mig tilfreds, som kunde.

Moods

lækkert udvalg af god kvalitet

Jeg har handlet mange forskellige ting hos Moods. Det startede med børnetøj for 4 år tilbage. Siden har jeg også købt gaver og ting til hjemmet. Jeg har aldrig haft problemer med at handle her og leveringen har altid været hurtig.

Super hurtig levering!

Jeg har handlet hos moods.dk og jeg blev overrasket over den hurtige levering. Alt som det skal være.

Dårlig information

Skulle bestille et tæppe, som de havde annonceret for, hvor der stod dag til dag levering. Da jeg gik ind for at købe det kunne jeg ikke finde ud af hvad leveringstiden var og jeg ville gerne have det med til weekenden, hvor jeg skulle i sommerhus. Måtte skrive en mail til dem, som de først besvarede dagen efter, selvom jeg havde skrevet om formiddagen. Levering viste sig at være 3-4 uger. Der kommer jeg ikke til at handle.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk