[REPLY]
God sted at handle.. Nem hjemmeside og hurtig levering!
Jeg bestilte min film torsdag formiddag og modtog den allerede fredag eftermiddag. Det var langt mere end jeg kunne håbe på. Servicen er yderst tilfredsstillende, og man føler sig ikke et sekund i tvivl om, hvorvidt det er en sikker side eller ej. Jeg er ganske tilfreds.
Havde bestilt en "lille røde traktor" boks og der var 3-7 dages levering, men den kom fint efter kun 2 dage. Det fungerede perfekt.
Vare bestilt og leveret uden forsinkelse eller problemer.
Jeg synes at det er meget nemt at handle på moviezoo.dk. Servicen er nem og behagelig god og leveringen er i top.
5 stjerne til moviezoo.dk
Jeg har ikke haft nogen problemer i min ordre, så jeg vil handle igen hvis jeg skal købe film igen.
Hjemmesiden var nem at overskue, betaling gik perfekt, alle udgifter blev oplyst, fik varen dagen efter.
Jeg har ikke rigtig noget at klage over. Bestilte nogle DVD film som dukkede hurtigt op og hjemmesiden er til at finde ud af. Priserne er gode og der sendes rigeligt med mails så man ved hvor langt de er nået med ens ordre.
Hvis man tvinger folk til og kommentere noget som de ikke har nogen mening om vil de bare skrive noget
Bestilte mine dvder om mandagen de var fremm før de var estimeret til :-) rigtig god handel, jeg anbefaler dem i alt fald ..
MvH:
Rune Haubjerg Lauridsen
Jeg har handlet hos MovieZoo 2 gange nu, og begge gange har været fuldt tilfredsstillende (:
God beskrivelse af filmene. God indpakning. Hurtig levering, som lovet.
Det er nemt og hurtig at bestille og kort efter er der mail om hvordan og hvor ledes. Og max 2 dage senere er der pakke til en. Det kan da ikke blive meget nemmere.
MZ151873
Super oplevelse. Bestiller der gerne igen.
Jeg kan absolut anbefale Movie Zoo som et firma der indfrier alle forventninger "bravo"
Det var ikke nødvendigt at bruge to pakker til en bestilling.
M v h
MZ150227
Lynhurtig ekspedition
De eneste der havde varerne og ovenikøbet til en billig pris
Hvis du gerne vil købe nogle nye film til din samling, så prøv MovieZoo.dk.
Jeg har lige handlet hos MovieZoo.dk og er meget tilfreds, både med informationen og et problemfrit køb.
Teresa.
Jeg var glad for at kunne finde den film jeg havde brug for på jeres hjemmeside:) og det nåede hurtigt frem så i får fem fra mig^^
Billigere end andre steder og hurtig levering. Nemt at finde filmene og mange at vælge imellem.
Kan kun sige at flere burde tage ved lære af disse. Bestiller mandag eftermiddag og varen kom med posten onsdag. Det synes jeg ikke man oplever mange steder mere.
Så bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Det var nemt at vælge og bestille på Moviezoo.dk og de var hurtige til at sende de bestilte varer
det er dejligt når det kommer lige til døren indefor et par dage.
Vi bestilte og vi fik vores pakke så hurtig som muligt.
Det kalder jeg service af første klasse.
Super hurtig levering. Jeg vender helt sikkert tilbage!
Christina
gode priser, og forholdsvis hurtig levering
De er mega hurtige til og sende vareren. og de er super søde og snakke med, hvis der er noget galt.
Modtog min Dvd 2 dage efter jeg havde bestilt den, og den var pakket godt ind alt var som det skulle være ;)
super service!
Det hele forløb super hurtigt og effektivt.. Fik en mail kort efter bestilling, at nu var varen pakket og sendt. SUPER..!!
Fra jeg foretog bestillingen har jeg hele tiden været underettet om hvad der skulle ske. Jeg fik meget hurtigt mit produkt så jeg er godt tilfreds.
det er super let at bestille en vare og leveringen går super hurtigt
Jeg har altid modtaget mine varer, lige så hurtigt det har
kunnet lade sig gøre.
Jeg kan varmt anbefale andre at benytte virksomheden.
Hurtig levering og god behandling af restordren.
pricerunner evaluation center 4391302
Hurtig og sikker levering. og...
pricerunner evaluation center 4234238
Nemt at finde film m.m. på MovieZoo's hjemmeside. Når man...
pricerunner evaluation center 4167804
Jeg havde fulgt et produkt med snarlig release date og fandt på pricerunner ud af at MoieZoo var billigere på produkt + fragt end nærmeste konkurrent på...