We are hiring!

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Mpmc

Måske... og så alligevel ikke...

Det gode:
Synes godt om deres udbud af tøj og hjelme og de har ofte nogle forholdsvis gode tilbud der. Ham der står ved disken der er også flink og hjælpsom.
Jeg har endnu til gode at handle MC her. Et nært familie medlem købte en let brugt MC for mange år siden og den fungerede upåklageligt.
Desuden er de hurtige til at svare på deres email.

Det dårlige:
Går man ud og vil handle motorcykel er det en helt anden sag hvad angår service. Jeg har formået at gå rundt 20 minutter a’ 3 besøg, uden at blive kontaktet af personalet.
Det virker som om de har travlt med at surfe internettet inde i deres glasbur.
Når først man har sparket gang i dem, så er de såmænd flinke og velvillige nok - men det kræver et ordentligt los.
Og så - hold lige øje når du handler brugt MC her. Fandt blandt andet en "nyserviceret" mc, med løse bolte i kåben og en anden med alt for slidt kædekit.

Løsning:
Var jeg ejer af den butik ville jeg rive det glasbur ned - og placere de skriveborde fordelt rundt omkring i udstillingen. Det ville holde de ansatte vågne og butikken ville virke mere ”levede”.
Samtidig ville jeg sørge for at mine brugte cykler ville kunne synes hos en ’ordentligt’ synshal.

Mpmc

Super behjælpelige og service minded personale.

En virkelig velfungerende forretning, personalet er yderst behjælpelige.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk