Execution time: 313ms

7 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

11. maj 2010

God betjening og glad for mit køb.

Jeg har købt øreringe hos Mrs skipper - et par til mig selv og et andet par til gave. Jeg er meget glad for mine - gaven vakte også jubel:-)

14. april 2010

Perfect og hurtig køb

Nemt at finde rundt på siden, hurtig levering efter køb og de retter gerne uden problemer, hvis de skulle ahve lavet en fejl med bestillingen.

• TKR
  • 5 point
11. oktober 2009

Super service og sortiment

Det er nu 3. gang, jeg har handlet hos Mrs Skipper - og det har været "alle gode gange 3". Super service og hurtig levering! Jeg havde bl.a. et ønske om at få et par øreringe med en anden sten/perle - ingen problemer! Så jeg kan varmt anbefale at handle her :-)

6. oktober 2009

Kompetent i alle led

Har lige modtaget mine ametyst-øreringe fra Mrs. Skipper og er meget tilfreds med hele forløbet lige fra hjemmesiden, ordrebekræftelse, information om forsendelse og selve pakken.
Det gør jeg gerne igen - tak!

• Mo
1. juli 2009

Super service og hurtig ekspedition:-D

Kan helt sikkert anbefale at handle hos Mrs. Skipper, nem, overskuelig hjemmeside og sød personlig betjening.
Dejligt at man også selv kan komme med idéer og ønsker til design, og at der er så bredt et udvalg af forskellige naturmaterialer.
Min nye favorit-smykkeleverandør her på Færøerne!

• Mai
30. juni 2009

Høj service og kvalitet

Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden og den har praktiske detaljer. Livesupporten virker og ekspeditionen er meget hurtigt. Lækre smykker. En god oplevelse!

• 000
27. juni 2009

Det er nemt og overskueligt at handle her.

Det er en nem og overskuelig hjemmeside at kigge igennem og handle på. Billederne er meget flotte og lader de smukke smykker komme til sin ret.
Mrsskipper har en rigtig fin og ærlig kundeservice, og det er betryggende at vide at alle smykker er i ægte materialer. Mrsskipper kan klart anbefales, både som hjemmeside, med kundeservice og varekvalitet.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (7 anmeldelser)

Mrs. Skipper Support

Ring til 28973119
Vi bor Jernbanegade 13 A
4690 Haslev
Denmark

Hvem er Mrsskipper

Tilføj en beskrivelse af virksomheden

Alternativer til Mrsskipper

Irene From

Karin Larsen : "Det er altid en fornøjelse at handle med jer, jeg ved at det jeg får er 100% i orden, som jeg siger heller købe hos jer , end gå n" Læs mere

29 timer siden

Hotsjok

dorte jensen : "jeg har købt et par solbriller med 'hegn' til min søn en weekend, mandag fik jeg en mail om, at hotsjok havde modtaget ordren og dagen efter" Læs mere

24. juli 2010

Romantiske Gaver

RH : "Fin sevice og hurtig levering" Læs mere

26. august 2010

armbånd · halskæde · håndlavede · ringe · smykker Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og