We are hiring!

Besvarelse fra MULTIMARKETING.DK

[DATE]

[REPLY]

MULTIMARKETING.DK Logo
Kunderne om MULTIMARKETING.DK : »ALT er 110% iorden.« »KANON SERVICE« »Super flinke til at hjælpe« 7
Godt
7.6 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

KANON SERVICE

Den bedste service, 114% OK

Havde købt en vare med fejl, den defeke blev afhentet og en ny sendt.

AAAAA+++++

Udvalgt anmeldelse om MULTIMARKETING.DK

ALT er 110% iorden.

Jeg har omkring 5 hjemmesider hos multimarketing.dk
de 3 af hjemmesiderne har de lavet for mig samt 200 t-shirts med firmalogo.

Alt hos MULTIMARKETING.dk er bare tip top iorden.

Jeg har ALTID fået en god service og en god pris når jeg ringer eller skriver.

Jeg har INTET at klage over ved dette her firma....!!!!

Jeg er glad for det gode samarbejde jeg har med MULTIMARKETING.dk og jeg har ingen planer om at finde en anden leverandør indenfor det som MULTIMARKETING kan servicere.

Ole Christiansen

Palle Østergaard fandt anmeldelsen nyttig

MULTIMARKETING.DK

Hurtig levering og flot finish

Jeg bestilte en roll-up banner, til brug ved konferencer og lignende. Dagen efter bestillingen var pakken der og firmaloget og farverne står super flot og skarpt på lærredet.

Sådan...!

Peter Mühlmann fandt anmeldelsen nyttig

MULTIMARKETING.DK

Ikke godt mange fejl mange gange

Bestilte omkring 15 stykkrt tøj med tryk.

Jeg bliver ringet op at et af produkterne er udsolgt og kan derfor ikke få det. Så jeg får noget anget.

Jeg bliver ringet op igen at 2 af de bestilte poloer, der har de kun 1 i den farve, så jeg får noget andet.

Endelig efter et par mail kommer min pakke. 1 MÅNED efter bestilling.

70-80% af tøjet er trykt skævt. Bla den polo som der kun var 1 af.

De har nu godt nok lavet ordren om og selv fundet på noget andet i stedet for den polo.

Der er helt sikkert jeg ikke handler mere hos dem, og vil også fraråde andre det.

Dårlig service

Jeg bestilte et stempel fra www.multimarketing.dk. På deres hjemmeside stod der, at stemplet kostede 415 kr. Jeg sendte så min tekst til www.multimarketing.dk og fik siden at vide, at stemplet ville koste ca. 1.200 kr. Jeg påpegede, at dette var en forkert pris og sagde, at jeg ville finde en anden virksomhed. De svarede og sagde, at siden de allerede var i gang med at lave stemplet op, blev jeg nødt til at betale
Desuden sendte de mig den forkerte størrelse OG af en dårlig kvalitet, der klatter

MULTIMARKETING.DK

Super flinke til at hjælpe

Jeg har fået lavet en 2 stk. Rollup banner - de var super flinke at snakke med og varen kom til aftalt tid samt i en god kvalitet :)

Det virker !!!

Hilsen Helle Krog, Århus

MULTIMARKETING.DK

Super produkt og god kommunikation

Har fået lavet 2 roll-up bannere, hvor der var god hjælp til bestillingen, ikke mindst vedr. fil-format mm.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk