We are hiring!

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Hvad sker der for dem??

Gammelt lorte hardware til nye priser, ja klart lorte butik!

Martin fandt anmeldelsen nyttig

Udvalgt anmeldelse om Multitech

så på priserne

det er fusk og bedrageri.
deres priser er fuldstændig overdrevet, det virker som om at de slet ikke er opdateret på market idag.
meget af det hardware de sælger er noget gammelt noget men alligevel tager de flere tusinde kroner for fks. forældet grafikkort.
jeg bliver rasende når jeg ser det.
vil ikke opfodre folk til at købe hardware hos dem i bliver snydt for mange penge

Pris

Priserne er for høje når man tænker på meget af det er udgået hardware som står til samme pris som da det lige var kommet på marked eller i nogle tilfælle mere.

Martin fandt anmeldelsen nyttig

Nye blæsere...

Varen skulle være på lager, men det var den ikke da jeg havde bestilt. Fik opkald efter nogle dage og vi fandt nogle andre. Det var ok, men ville nu helst have haft dem jeg bestilte. De andre blæsere blev hurtigt sendt.

Virker lidt fusket

Har ikke turde handle ved virksomheden.
De skriver på deres produktbilleder at prisen er inkl. moms, men de lægger alligevel moms oveni samlet beløb på indkøbskurv. Skal vi nu til at betale dobbeltmoms eller hvad?

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk