[REPLY]
Vi har købt et trommesæt ved Musikbiksen.dk, vi købte det online og valgte at hente det i butikken i Kolding, da de tilbyder at samle det, så det står samlet og klar til brug når du henter det hos dem. Vi blev sat godt ind i tingene og mødte interesserede professionelt personale. Et lille minus er at deres åbningstider kun er "vejledene", de åbner ikke lige kl 10, men hvis man bare ved det er det ventetiden værd. Vi er glade for den fine behandling:-)
Jeg har efterhånden handlet oppe ved musikbiksen en del gange, og jeg er virkelig imponeret af deres service og ikke mindst deres priser.
Jeg har sparet penge på både mit trommesæt og min guitar forstærker ved dem, og det har ikke været småpenge vi snakker om.
Jeg var også i den situation at da jeg købte mit trommesæt, der var den på daværende tidspunkt udsolgt, men der lå en og vendtede på at blive gjort klar i tolden. Det blev hurtigt arrangeret at trommesættet skulle addreseres til mig i stedet, og jeg havde det inden for en uge.
Min sender til et Mipro trådløst setup var gået kold, og da Musikbiksen kan lidt af hvert henvendte jeg mig om en reparation.
Jeg blev henvist til importøren, uden at der skulle betales underlige gebyrer for rådgivning eller andet.
Deres udvalg er eklektisk, men interessant. Man kan finde lidt af hvert i den butik, men vigtigst er at man føler sig velkommen.