We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

MXP anmeldelser

MXP Logo
Kunderne om MXP : »HOLD JER LANGT VÆK« »Måttexpressen påstår at jeg har ingået ny kontrakt, ved overtagelse af firma.« 2
Middel
5.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
MXP

HOLD JER LANGT VÆK

Troede vi havde fundet et seriøst firma i foråret 2011. Desværre viste det sig at de ikke kunne levere det ønskede produkt idet deres grafiske udspil til designet ikke opfyldte vores ønsker og behov. Prøve at levere et andet produkt men det ville vi selvfølgelig ikke have.

Efter et par måneders venten på nyt udspil, opsagde vi samarbejdet eftersom de ikke kunne levere det ønskede produkt som aftalt.

Efterfølgende har vi modtaget en faktura idet de mener at have 60% af kontraktbeløbet tilgode eftersom vi havde opsagt samarbejdet, også selv om det er MåtteXpressen der ikke opfylder aftalen.

Vi er efterfølgende blevet truet med Advokat og inkasso hvis vi ikke betaler.

Har fra en Advokat hørt at det ikke er første gang de har stødt på MåtteXpressen og at de åbenbart håber på at kunderne opsiger aftalen idet de så kan faktura 60% af aftalebeløbet uden at skulle levere et produkt.

Derfor HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM...... Det kan blive dyrt..

Claus Gråbæk fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra MXP

Jeg må dementere at vi ikke skulle være et seriøst firma at handle med. Vi er en af de største leverandøre på markedet med langt mere end 12.000 i danmark. Vi vækster med langt mere end 1500 kunder om året og det kan man simpelthen ikke hvis man er useriøs og som påståes her, at vi lever af at kunderne opsiger. Det er en absurt påstand.
Men denne kunde, en skønhedsklinik med navn Maria F i Randers, igår en aftale med vores konsulent på en logomåtte.
I forventning om at vi begge lever op til den aftale vi indgår selvfølgelig, går vi igang med at sætte vores tegneafdeling til at lave et udkast til hvordan denne måtte kunne komme til at se ud. Der bliver i mellemtiden af 6 omgange fremsendt nye forslag, da vi gang på gang får af vide de ikke er tilfredse med det fremsendte.
Da kunden stadig ikke vil godkende det fremsendte, Noget som vi aldrig ellers har problemer med og vi hverken har haft før eller siden, så sender vi endnu engang vores konsulent derop for at gennemgå hvad der måtte være kundens ønske.
Her viser det sig så pludselig kunden, Maria F, vil opsige aftalen. Og det må hun jo så gøre i henhold til den aftale vi har indgået skriftligt. Og det gør hun så.
Vi laver tusindvis af logomåtter hvert år og vil til enhver tid også kunne imødekomme kundens ønsker. Men det har simpelthen ikke været muligt, nok på grund af kunden har fortrydt sin aftale. Og at det var denne skjulte agenga der gjorde vi tros mange ihærdige forsøg ikke kunne komme til en tilfredsstillende løsning for kunden.
Men imellemtiden har vi brugt mange kræfter og penge på at gøre alt hvad vi kan for at komme til en løsning. Og vi fremsender derfor også en bod som det tydeligt fremgår af vores kontrakt også. Dette er for at dække vores omkostninger i forbindelse med vores konsulentarbejde og arbejde udført i vores tegneafdeling.
Når man indgår et samarbejde forventes det selvfølgelig fra begge sider, at man udføre det aftalte. Vi gik derfor igang med at løse opgaven med det samme og bruger også de penge der skal til dette.
Vi har dog ingen penge fået fra kunden inden vi sender dem den opgørelse som nævnes i ovenstående. Og jeg har meget svært ved at se det urimelige i at vi får den bod til at dække de udgifter vi har haft i denne forbindelse for at løse vores del af den indgået kontrakt. Jeg må bare konstatere at kunden ikke har haft til hensigt at starte det samarbjede de ellers først har indledt med os. Og efterfølgende brokker kunden sig så over at dække de omkostninger de har påført os og som meget tydeligt ellers fremgår af kontrakten.
Det er beklageligt at det skulle ende sådanne. Men vi har ikke haft en chance for at gøre denne kunde tilfreds tros meget ihærdige forsøg.
Jeg svare dog dette indlæg i håb om at dem der læser det, selv kan vurdere om hvorvidt vi har gjort hvad vi kan kunne eller ej. Og selvfølgelig også for at forsvare hvorvidt vi er et seriøst firma eller om denne anklage er urimelig at få fra Maria F i Randers.
Det er utroligt vigtigt for os at vi fremstår troværdige og vi anbefaler derfor at du til hver en tid spørger nogen der er kunder hos os idag, om deres erfaringer med vores service. Vi ligger over alt i danmark, så du vil nok meget tit støde på vores måtter. Og jeg kan da nævne at vi dagligt får en håndfuld henviste kunder som er blevet anbefalet os. Så spørg hvilken som helst af vores kunder om vores service eller ring til os og få en list ud med nogen der anbefaler os i netop dit nærområde, som du kan tale med. Dette står vi gerne tilrådighed for.

MXP

Måttexpressen påstår at jeg har ingået ny kontrakt, ved overtagelse af firma.

Måttexpressen påstår at jeg har ingået ny kontrakt, ved overtagelse af firma.
Jeg har overtaget et 4 årig kontrakt, fra tidligere ejer af min virksomhed, måttexpressen påstår dog, at jeg har indgået ny 4 årig aftale. Via advokat får jeg dog opsagt kontrakten før endelig slutdato. Sidder dags dato med en regning på 24000, da de mener min opsigelse er ulovlig.

Besvarelse fra MXP

MåtteXpressen indgår en skriftlig lejeaftale med tidligere ejer og ejeren underskriver og får en kopi af kontrakten. Herfra bliver vi først ved opsigelsen af denne kontrakt gjort opmærksom på at der er ny ejer. Når man overtager/køber en virksomhed, så overtager man samtidigt den tidligere ejers forpligtigelse. Sådanne er loven. Og den gælder alle forretningsdrivende. Vi er kede af du ikke er blevet gjort opmærksom på kontraktens indhold af den tidligere ejer. Men det er et problem du må tage op med den person du har købt forretningen af. Vi kan kun forholde os til den skriftlige lejeaftale der er indgået med firmaet i sin tid. Da vi har indkøbt måtter til at løse den pågældende opgave og vi derved er blevet pålagt udgifter til at kunne indfrie vores del af den skriftlige kontrakt og vi forventer naturligvis så også at den anden part overholder deres del.
Vi har iøvrigt retten medhold i den kontraktlige forpligtigelse og vi fortager os derfor ikke noget forkert i denne sag.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk