We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mylicence anmeldelser

Mylicence Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Mylicence før du handler og giv selv din bedømmelse af Mylicence 1
Middel
6.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Mylicence

Dårlig erfaring

De er ikke specielt billige, og de har heller ikke den højeste beståelsesprocent i teori- eller køreprøven, så pengemæssigt kunne man ligeså godt vælge en anden køreskole med samme beståelsesprocent til en billigere pris.

Udover det, så lovede de i en periode, at man kunne tage sit kørekort på 5 uger, den holdte heller ikke helt ifølge en ven, som tog sit kørekort hos Mylicence i den periode.

Min egen erfaring er, at da jeg tog mit kørekort hos Mylicence blev jeg lovet, at det højest ville tage 3 måneder, hvis jeg bestod teori- og køreprøve i første omgang, hvilket jeg gjorde.
Desværre tog det mig over 4 måneder at gennemføre mit kørekort på trods af, at de havde lovet det højest ville tage 3 måneder.

Så kan vi snakke om, at Mylicence ikke er herre over, hvornår teori- og køreprøverne afholdes, fordi de jo bliver afholdt ved politiet, men, hvorfor lover de mig så kørekort på 3 måneder?
Jeg mener bestemt, at det var dårlig køretime planlægning der gjorde, at jeg ikke fik mit kørekort på 3 måneder.

Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at tage kørekort hos Mylicence på baggrund af min og mine venners erfaring.

Er Mylicence din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk