[REPLY]
Soms is het wat lastig puzzelen met de Editor maar over het algemeen is het duidelijk! Goedkoop en super snelle service! Ik ben heel erg tevreden en zou zeker nog een keer iets bestellen bij MyPhotoFun!
Onlangs maakte we een boek via MyPhotoFun van de trouwreportage in Curacao.
Dankzij de vele layout-opties zag het er prachtig uit.
Het boek werd bovendien zeer vlot afgeleverd en was mooi geprint.
Goede kwaliteit, mooie kleurweergave, snelle verwerking, elke keer een feest het boek te ontvangen en weer te genieten van de vakantieherinneringen, alleen loopt de software soms vast.
Leuk als je na al het werk om de foto's uit te zoeken en te plaatsen zo snel al je album krijgt toegestuurd. Heel fijn, bedankt.
Ik ben erg tevreden over jullie service en vooral snelle levering. Het enige nadeel vind ik dat ik niet alles in 1x kan bestellen en dus elke keer weer opnieuw verzendkosten moet betalen!! Ik raad jullie aan dit te veranderen. Het is natuurlijk belachelijk dat er 4 fotoboekjes op 1 adres besteld worden en ze alle 4 in een apart doosje worden geleverd en nog eens voor elk verzendkosten wordt betaald!! Ik ben daarom nu ook over naar een andere service waar dat niet zo is!!
De software is aan vernieuwing toe, maar door de lagere prijs is de verhouding wel goed.
Als men ook nog perfecte Fotoboek software zouden hebben was ik nog enthousiaster.
Jammer daat de spiraal bij enkele bladen door de foto zijn gegaan. desalniettemin zijn we erg tevreden.
Goede prijs kwaliteitverhouding. Snel geleverd.
Zou wel weer eens andere "versier"/lay out mogelijkheden willen hebben omdat ik best veel albums al heb gemaakt.
Voortaan laat ik mijn boeken bij MyPhotoFun maken. Ze zijn prachtig van kwaliteit, de binding is fantastisch, ze worden keurig verzonden en de prijs is in vergelijking met andere bedrijven erg laag. Kortom ik hoop dat ik je heb kunnen verleiden om ook eens bij MyPhotoFun te kijken voor je album.
MyPhotofun gebruik ik nu ongeveer een jaar. Ik had nog nooit diditale fotoboeken gemaakt, maar met MyPhotofun is dat reletief eenvoudig. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik nu regelmatig digitale fotoboeken maak en dat uitsluitend bij MyPhotofun doe. Iets moeilijker is het goed uitlijnen van de kaders, maar als je er aan gewend bent leer je foefjes en lukt ook dat prima. Ik ben erg enthousiast en ben vanaf het begin, nu een jaar geleden, trouwe klant. Verder heeft MyPhotofun regelmatig prachtige aanbiedingen (aanzienlijk kortingen). Daarbij moet je wel de tijd in de gaten houden, want het maken van een goed boek kost veel tijd en er is een einddatum aan de aanbieding (soms wel wat krap).
Bij elk nieuw te maken fotoboek kies ik weer voor MyPhotoFun. Het is een duidelijke werkwijze en het resultaat is goed. Bij vragen kan ik altijd terecht bij de helpdesk.
indeling van keuze hoe de fotos te plaatsen bij bestelling kan veel beter
Voor de allereerste keer zelf online een album samengesteld; heb je niet een-twee-drie gedaan, maar het was een leuke, leerzame bezigheid. Ben erg blij met het resultaat en nog gratis ook (uitgezonderd de verzendkosten)!
Een hele tijd zoek je naar een top fotobewerker . Wel na lang zoeken heb ik die gevonden: MyPhotoFun. Ik raad je aan je aan te melden op hun website en meteen een fotoboek te laten maken.
Er wordt goed aangegeven of de kwaliteit van de gebruikte foto goed, matig of slecht is.
Je kan de kwaliteit van de foto verhogen door een fotobewerkingsprogramma te gebruiken en het aantal pixels verhogen. Na 3 dagen lag de kalender al op de deurmat.
Met een goed en mooi resultaat zeker voor die prijs !!!
Een mooi fotoboek maken van wat voor een event dan ook kost veel tijd en inspanning. Dit wordt naar alle tevredenheid beloond door de firma MyPhotoFun. Zij leveren topkwaliteit voor wat betreft de prachtige afwerking van de diverse fotoboeken, zowel afgedrukt op papier als belicht op echt fotopapier. Ook de omslagen en het bindwerk zijn buitengewoon mooi. En de mogelijkheden zijn legio m.b.t. de te kiezen afmetingen en uitvoeringen. Ook de software werkt logisch en simpel met vele mogelijkheden. Bij vragen per telefoon of per mail: altijd snel en zeer vriendelijk. De leveringsduur is zeer snel. Voor mij in de afgelopen jaren: TOP.
het is altijd een belevenis om het eind product te zien want de kwaliteit is altijd super .
En indien er toch iets niet oké zou zijn dan is de dienst na verkoop uiterst professioneel zonder probleem wordt het probleem rechtgezet echt super .
myphotofun is fun
groeten
als je een fotoalbum wilt maken doe het dan via MyPhotoFun de albums zijn mooi en verzorgd en de service is uitstekend !!!
Zeker mijn familie en vrienden aan te raden bij PhotoFun het
fotoboek laten doen. Goede service en netjes verstuurd.
Omdat er geen datum op de regel staat, is het lastig om de regels in te vullen
Zie hiervoor
Het was voor mij de tweede keer en vond het heel spannend hoe het boek over zou komen omdat het de eerste keer met de post een vouw in zat.
We waren heel blij dat het er heel goed en netjes uitzag.
Ben zeker van plan om dit nog eens zo te doen
Op zoek naar de goedkoopste manier om een boek met vakantie foto's te maken op de computer stuitte ik in 2007 op MyPhotoFun.
Het boek was een succes. Inmiddels heb ik enkele weken geleden het 13de boek thuis gekregen.
Een boek maken is een gemakkelijk en leuk werkje met de handige aanwijzingen en hulpmiddelen van MyPhotoFun.
Na verzending per digitale weg en directe betaling, komt het boek gegarandeerd binnen drie dagen thuis per post. Door het mooie papier en de fantastiche afdrukkwaliteit zijn de boeken zonder uitzonderin prachtig en laat ik ze graag vol trots aan familie en kennise zien.
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten van MyPhotoFun en krijgen ook vaak complimenten over onze fotoboeken van vrienden. Een bijzonder en erg prettig detail aan de software is dat je pagina's naar believen kunt verplaatsen en tussenvoegen. Daardoor ben je veel vrijer in het maken van je boek en kan je naderhand makkelijk dingen wijzigen zonder dat je hele bladzijden met foto's moet gaan zitten herbewerken. Perfect.
Ook de service is uitstekend. Als er eens iets aan een boek mankeert wordt dat zonder problemen opgelost. Zo hoort het!
Ik heb een verjaardagskalender gemaakt en besteld via MyPhotofun.
Heel makkelijk en snel klaar.
Ook nog snelle levering en de kwaliteit was heel mooi.
Goede verzorging, snelle levering, prima afdruk en een mooi album.
Het maken van het fotoboek over een aantal wandelingen was met alle aangereikte handvatten een plezier om te doen. Foto;s invoegen, bijwerken, teksten toevoegen etc. alles werd duidelijk aangegeven. Wanneer iets niet goed in een kader paste werd dit ook duidelijk gemaakt en was door aanpassing van tekstvak alsnog goed in te voegen. De achtergrond keuze wordt ook heel helder aangegeven en als je het toepast krijgt het fotoboek een extra chique tintje. De afhandeling en afwerking van het fotoboek is een klasse apart. Het ziet er heel netjes en goed verzorgd uit, ook de kwaliteit van de afdrukken is subliem. De keuze mogelijkheden voor een voorblad en verdere tekstverwrking laat niets te wensen over. Dus een pluim voor deze organisatie voor het maken en produceren van fotoboeken.
De lkwaliteit van de foto' s is prima. De service is goed en het produkt ziet er verzorgd uit.
Beste Jan,
We gebruiken nu al enkele jaren MyPhotoFun om onder andere onze vakantiefoto's in een mooi album te zetten. Andere "webwinkels" waren net niet zo veelzijdig als deze. Moet je ook eens proberen en af en toe hebben ze een knal goede aanbieding!
Groet,
Snel wegwijs in programma. Redelijk wat mogelijkheden. Snelle levering
Stevig uitgevoerd ( met harde kaft)
Goede kwaliteit van de foto's
De software is heel eenvoudig en werkt goed.
Het eindresultaat is prima!
Ik vond het erg leuk om deze kalender zo persoonlijk te maken. Elke week heb je hierdoor weer zicht op een ander koppie ;). En toch kun je elke afspraak kwijt in deze 5 persoons weekkalender. Zitten ook mooie foto's tussen die je mag gebruiken en anders gebruik je die van jezelf. Een mooie tip nog: een soort herhaalfunctie maken zodat je bepaalde foto's kunt herhalen.
Het resultaat is prachtig, de boeken zijn mooi en de service is geweldig. Als je iets niet snapt,helpt de service-desk je er door heen. De reacties zijn supersnel en ze leggen duidelijk uit wat je moet doen. Zo kan iedereen een prachtig boek maken.
Petje af voor jullie organisatie!!
Ik had de fotoagenda gemaakt en wat betreft gebruiksgemak en mogelijkheden: TOP!!!! Wat me echter verbaasde was dat de zondag niet als 1e dag v.d. week gekozen kan worden.
Er deed zich echter een probleem voor met het uploaden v.h. product: e.e.a. werd geblokkeerd door m'n firewall. Maar dankzij de goede support kon via een transfersite eea alsnog aangeleverd en dus ook tijdig afgeleverd worden! Hartelijk dank!