12. marts 2010
Tredje gang er IKKE lykkens gang
02-01-10 Starter handlen, og jeg modtager ordrebekræftelse på 2 stk. "Sony Ericsson C905 UI Board Numeric" med varenummer E6-10877 og et Flexkabel til C905 med varenummer L4-10872
03-01-10 modtager jeg forsendelsesadvis, men Numeric board er i restordre. Fair nok, jeg venter.
03-01-10, 11-01-10 og 19-01-10 modtager leveringsstatus mails, med samme besked om at varen er i retsordre. Igen - fair nok, jeg er tålmodig og synes det er rart at man holder mig opdateret.
22-01-10 modtager jeg forsendelsesadvis på de 2 varer der før var i restordre.
23-01-10 Skriver jeg en en mail til Mytrendyphone for at fortælle at de 2 produkter ikke er dem jeg har bestilt. Jeg havde bestilt 2 numeriv boards til SE C905 og disse passer ikke i den model.
25-01-10 svarer de og beder mig sende dem retur. Og her svarer jeg og forsøger at forklare at helt præcist hvad jeg har modtaget og hvad jeg har bestilt. RMA nummer 1 bliver lavet.
03-02-10 får jeg mail fra MTP hvor de undskylder og tilstår fejllevering. Super - tænker jeg, så er det ikke bare mig der er helt gal på den. De vil sende de rigtige produkter i løbet af dagen.
Mellem 03-02-10 og 19-02-10 kontakter jeg MTP via Livechatten på deres hjemmeside, fordi jeg endnu engang modtager samme forkerte vare. Ikke nok med dét, men denne gang er der kun EET produkt i stedet for to. Bliver en anelse frustreret nu. Jeg får fat i en dansker, men da jeg nævner ordrenummeret og forklarer sagen skriver vedkommende pludselig svensk. Jeg vælger at ignorere dette, da jeg allermest er interesseret i bare at få de varer som jeg betalte for d. 22 januar. Han undskylder og beklager meget og forklarer at der har været problemer i reklamationsafdelingen og dette skulle være årsag til at jeg modtog de samme varer som jeg netop havde sendt retur. Her får jeg valget mellem at få pengene tilbage eller forsøge igen.
19-02-10 Kontakter jeg igen MTP og undskylder iøvrigt at jeg har været lidt længe om det og at den nye RMA ikke er lavet endnu, men eftersom handlen varede lidt længere end jeg oprindeligt regnede med, strak den sig ind over min vinterferie. Og her får jeg ret hurtigt svar, og har nu fat i en der tilsyneladende ikke ved at jeg har været i kontakt med dem via Livechatten. For hende så det ud som om at alt var i fineste orden og at varerne var afsendt 03-02-10. Hun begyndte at spørge til min adresse. RMA nr 2 bliver sendt afsted.
09-03-10 Begynder jeg at blive ekstremt utålmodig og skriver til dem lidt i arrigskab - det medfører desværre at jeg får overbevist mig selv om at jeg i hvert fald har lavet 3 RMA'er. Dette er forkert og jeg undskylder.
11-03-10 får jeg så at vide at de ikke har modtaget min returnering. Dette kommer som et chok for mig, da jeg er postarbejder og kunne følge min returnering meget af vejen. Jeg er rystet og dybt dybt skuffet, da jeg kunne have undgået dette rod, hvis bare de havde sendt det rigtige produkt i første eller 2. omgang.
Jeg har svaret på sidste henvendelse fra dem og afventer nu situationen. Jeg er totalt i vildrede. Virkelig ubehagelig oplevelse for mig, fordi jeg ofte handler på nettet og ved hvad jeg har ret og pligt til som kunde og taler pænt, selvom jeg føler jeg er blevet behandlet uretfærdigt. Jeg sendte endda en lille seddel med i den sidste returnering, hvorpå der stod: "Tredje gang er lykkens gang :)" Og det viser det sig så at det absolut ikke er!