We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

MyWatch.dk anmeldelser

MyWatch.dk Logo
Kunderne om MyWatch.dk : »Endnu engang super oplevelse« »God og stabil forretning« »Kan kun anbefales. :-)« 33
Perfekt
9.5 af 10

33 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (33)

God og stabil forretning

Jeg har handlet med Bjarne/Mywatch en del gange og har altid fået en fin service og effektiv stabil handel.

Bjarne er både proffesionel og yderst hjælpsom iforbindelse med en handel og mine handler med Bjarne/Mywatch, har altid levet op til forventningerne..

Udvalgt anmeldelse om MyWatch.dk

Endnu engang super oplevelse

Nu er det alligevel blevet til 3 handlede ure inden for et år igennem Mywatch.
Bjarne yder en super service og høj professionalisme.
Kan kun anbefale hans shop!
(En skam man ikke kan give højere end 5, det fortjener han)

Kan kun anbefales. :-)

Man kan trygt handle hos Mywatch. :-)
Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal finde mig et ur her.
Kommunikationen er helt i top og der ydes stor hjælsomhed.
Og så kan man jo ikke komme uden om, at det er så lækre ure, der findes på siden.

Kun ros

Jeg fik endnu engang en meget fin behandling i forbindelse med en handel hos mywatch.dk. Jeg vil på det varmeste anbefale, at man handler hos Bjarne Vork

Lige ud af landevejen

Jeg købte (og betalte) et lækkerte Raymond Weil af Mywatch.

Dagen efter ankom uret med post danmark.

Uret svarede helt til den beskrivelse Mywatch havde givet.

I kan roligt handle med Mywatch, jeg ville uden tøven gøre det igen.

Tryghed og god kommunikation

Købte et 08' Seamaster af Mywatch.dk. Uret var desværre defekt og Bjarne tilbød mig straks og uden bøvl pengene tilbage eller en reparation.

Jeg valgte reparationen og fik et fint og nypudset ur tilbage som lovet.

Køb kun trygt ur hos Mywatch.dk!!!

Super handel!

har lige købt et seawolf og er sku lykkelig! Super forståelse for tryghed omkring handel på internet og super ur! alt iorden!

En rigtig god handle

Har købt mit først ur hos mywatches.dk v/ Bjarne V og det var en god oplevelse. Hurtig til at svare på mailen og en rigtig god service. Kan og vil varmt anbefale ham til at urkøbere

Igen en god handel

Jeg har for 3. gang handlet med Bjarne, og endnu engang lever handlen helt op til mine forventninger.
Behagelig og kompetent firma, som kender priser og kvaliteter.
Alle kan roligt handle med Bjarne. Mine varmeste anbefalinger herfra i hvert fald.

Henrik

2 urhandler med Bjarne Vork A/S

Jeg har 2 gange handlet ur med Bjarne. Nov 2009 og marts 2010. Ved sidste handel indgik der en Seiko diver fra mig. Begge gange har tingene levet op til forventning. Jeg kan kun anbefale at man handler ur med Bjarne som i øvrigt er meget behagelig at handle med.
Carsten Hyldgaard

MyWatch.dk

Perfekt handel med positive overraskelser :-)

Fandt mit drømmeur (et Speedy Apollo 11 40th Anniversary), og var med det samme solgt. Bjarne reserverede med det samme uret til mig, og på trods af et par udsættelser af betaling fra min side blev tålmodigheden bevaret. Da jeg endelig havde betalt sendte han det samme dag som han modtog betalingen, endda med lørdags express så jeg kunne nyde det hele weekenden! KAN KLART ANBEFALES!

Majbritt Amalie Sejrup Andersen fandt anmeldelsen nyttig

Troværdig og Reel.

Det har været en meget behagelig oplevelse at handle med Mywatch.
Uret er præcis som beskrevet, hurtigt leveret og en helt igennem sober og reel handel.
Kan absolut anbefale dette firma, og vil gerne handle med Bjarne igen.

• Steen
  • Frederiksberg, DK

fem stjerner

Byt af to ure i 20.000 kr klassen uden problemer af nogen art. Helt igennem reelt, effektivt, venligt, og ergo professionelt. Det bliver ikke sidste gang. Bedste anbefalinger af MyWatch.dk.

Super byttehandel

Det hele gik som det skulle. Og uret levede fuldt op til den forventning jeg havde til det, og som Bjarne havde beskrevet. Ikke sidste gang vi har handlet sammen.

• Ulrik
  • Hundested, DK
  • 2 Anmeldelser

Behageligt og hurtigt.

Det var første gang at jeg skulle handle hos Bjarne. Og jeg må sige at det bliver nok ikke sidste gang.
Synes at det professionelt og lige til, og fik den hjælp som jeg behøvede.
Fra pengene var overført gik der 2 dage så var uret på min arm.
Så jeg kan kun anbefale at handle her.

Hurtig og meget professionel

Det er anden gang jeg handler med mywatch.dk og igen helt problemfrit. Uret var som beskrevet i rigtig fin stand. Fra min overførsel af det aftalte beløb til modtagelse af uret gik der 3 dage - det er super hurtigt :-)

Box, papirer osv. var som det skulle være.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, hvis du skal købe et brugt ur.

Mvh, Lasse Larsen

MyWatch.dk

God oplevelse ved både køb og salg

Jeg har gennem det sidste halve år både købt fra og solgt til MyWatches.dk

Købet kørte glat igennem, og uret var nøjagtigt som forventet.

Salget gik lige så glat, jeg sendte uret til Bjarne lørdag, og da han syntes at det så godt ud havde jeg allerede det aftalte beløb på min konto tirsdag.

Det er absolut anbefalelsesværdigt at handle ure med Bjarne!

hilsen
Andreas N.

• David
  • København, DK

God og behagelig service

Jeg har handlet med Bjarne et par gange, både køb og salg og det har altid foregået helt efter bogen. Urene er præcis som han beskriver og bliver altid afsendt kort tid efter betaling.

I denne branche er tillid utrolig vigtigt og MyWatch.dk kan man roligt stole på.

De varmeste anbefalinger herfra.

Mvh

David H

Perfekt købsoplevelse!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos mywatch.dk. Super kommunikation, super service og så havde jeg uret dagen efter mine penge var overført. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos mywatch.dk

Jeg giver mywatch.dk mine varmeste anbefalinger.

Mvh. Rasmus Flink

MyWatch.dk

Hurtig respons, og troværdige informationer

Det var første gang jeg handlede/byttede med Bjarne Vork 'Mywatch', men sikkert ikke sidste gang. Bjarne er en yderst behagelig og ærlig person, som har en stor & bred viden omkring det han har at gøre med.

Hurtig til at svare på spørgsmål, god rådgivning, samt holder et konkurrence dygtigt pris niveau.

Bjarne har mine højeste anbefalinger !

mvh
Bo Lindy, Aalborg

My Watch.dk

Har handlet et par gange med My watch, var lidt betænkelig med hensyn til bankoverførsel, men ingen problemer, hurtigt svar, varen svarede til beskrivelsen, der var på det ene ur en mindre fejl ved skiftet af dag/dato, men dette blev løst omgående.
Bjarne er en meget behagelig mand at handle med og kan 100 % anbefales fra min side.
Går iøvrigt lige og overvejer et nyt ur

Mvh
Niels Hofman

• SA
  • København, DK
  • 5 Anmeldelser

Pålidelig og ærlig

I første omgang var jeg lidt betænkelig ved at lave en online handel for et forholdsvis stort beløb vha. bankoverførsel og dermed kun med sælgers troværdighed som garanti.

Men efter at have mailet og telefoneret med Bjarne (ejeren), fik jeg fornemmelsen af at handle med en anstændig mand!

Og selv handlen gik også uden problemer - jeg modtog den lovede vare i den beskrevede stand og tilmed med meget hurtig ekspedition.

Så snart jeg har sparet op til endnu et ur, vil jeg helt sikkert ikke betænke mig ved at handle på MyWatch.dk igen

Igen perfekt

Dette var min 3. handel med Bjarne.
Som vanligt ingen slinger i valsen, hurtig ekspedition - og så oven i købet et flot dobbeltetui med uret.
Køber og/eller bytter helt sikkert næste gang igen med Mywatch.

Besvarelse fra MyWatch.dk

Tak for de pæne ord, vi forsøger til stadighed at gøre vores bedste for at leve op til de forventninger vores kunder med rette har når de handler med os.

Omkring nethandels sikkerhed giver vi garanti på alle køb jvnf. Dansk lovgivning ligesom vi selvfølgeligt også giver de 14 dages returret vi skal, ligeledes ifølge Dansk lovgivning.

Desværre kan vi ikke længere tilbyde at tage imod Dankort da dette system blev misbrugt og flere handlede ved os med stjålne kort. Da man som virksomhed ikke er sikret overhovedet i disse situationer måtte vi selv bære de fulde tab, og var vi derfor nødsaget til at vælge denne mulighed fra.

Til gengæld kan vi tilbyde alle der handler med os at det købte kan afhentes i Horsens, og først betales ved afhentning.

Mywatch.dk er 100 % ejet af Bjarne Vork A/S tidligere Dantec Danmark A/S, grundlagt i 1989

• AG
  • København N, DK

Fremragende service

Bjarne Vork er en mand, der handler med hjertet, når man handler med ham. Det er fremragende!
Han er en mand, der brænder for "sine" ure og sine kunder.
Jeg har nu købt tre ure hos ham og alt har været tilfredsstillende; selv da et ur fik en defekt og skulle til Alpelandet og laves.
Det er ikke det sidste ur, jeg køber hos ham, selvom jeg skal have mit Omega Planet Ocean Crono i laaaaaang tid.

Klassehandler ved mywatch

Indtil videre har jeg 4 gange fået ure fra mywatch, men helt tilfreds bliver man aldrig, så jeg afventer med spænding at mywatch finder nuværende drømmeur ;)

Servicen er fantastisk, og hr Vork vil gå hele vejen for at sikre at handlen bliver en succes.

Intet er overladt til tilfældighederne ved handel med mywatch!

Fuldt ud tilfreds

Som førstegangskøber har jeg hele vejen igennem mit første køb af ur hos Mywatch været fuldt ud utroligt tilfreds med hele forløbet.
Jeg har kun positive ting at sige om Mywatch og vil til enhver mulig tid anbefale firmaet og Bjarne Vork til andre urkøbere som en mulighed for at lave en god og ærlig handel.

Benjamin Petersen

Venlighed og Top service

Undertegnede har handlet ure hos Mywatch i mange år!
Som kunde hos mywatch er man i trygge hænder ikke mindst pga den helt fantastiske kunde service, mywatch,s ejer Bjarne vork er hele vejen igennem bund ærlig og sætter en ære i at tilfredsstille sine kunder.
Jeg har kun haft positive oplevelser hos mywatch.
Urene er altid gennemgået af en urmager inden de når salgssiden, hvilket betyder at man som kunde hos mywatch, ALTID har garanti for at teknikken på urene er testet inden de når salgsiden!
Så i hovedtræk : hurtig god respons, fantastisk service og at varebeskrivelse ALTID lever op til det man modtager !
mvh en tilfreds mywatch kunde
peter ravn

Anbefales 100%

Jeg har handlet med MyWatch 3 gange.
Alle gangene kørte perfekt.

Varen var helt i orden.
Servicen var helt i orden.
Leveringen var helt i orden.

Helt klart anbefalelsesværdig.

Superb service og betjening

Har handlet med Bjarne over 15 gange, og har kun ros ;o)

MyWatch.dk

En meget service minded virksomhed

Tak for glimrende service i sammenhæng med større arrangement. Bjarne er i øvrigt mere end kendt for altid ærlig virksomhedsføring, og jeg kender massevis af mennesker som har handlet med stor tilfredshed. Se ex også good guys/bad guys forum hos det førende ur site hos vintage ure.dk: http://www.urforum.dk/forum/
vh John H

Glad Breitling ejer

God service og hurtig levering...

Mit Navitimer World var præcist som beskrevet på siden... Handler der gerne igen

Udmærket

Jeg har handlet med Mywatch.dk en enkelt gang uden problemer.
Der er mange referencer til glade kunder (inkl mig selv) på firmaets egen hjemmeside.

Alt i orden

Lavede en god handel med Bjarne / Mywatch

Uret var som beskrevet.
Kommunikationen var god og saglig
Fin pris
Ved afhentning blev uret tilpasset mig af urmager.

De varmeste anbefalinger - Handler sikkert her igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk