[REPLY]
Handler en del ved Nail4you og varerne kommer altid lynhurtigt og jeg kan følge med på min mail og pr sms.
Nail4you har hele tiden mange nyheder.
Anbefaler Nail4you til mange venner.
Handlede hos nail4you for et stykke tid siden. Var meget tilfreds med deres priser og udvalg. Derfor bestilte jeg hos dem med det samme og fik min pakke rigtig hurtigt og var meget tilfreds med levering og så videre.
Jeg havde bl.a. bestilt akrylremover. Da jeg så skulle til at bruge den læste jeg på den originale etikette (som var halvt dækket af nail4you's egen etikette) at indholdet af flasken ikke måtte komme i kontakt med huden. Jeg blev lidt bekymret og skrev til nail4you hvordan det kunne være at de skrev man skulle dyppe neglene i akrylremover i tyve minutter uden at få det på huden.
Jeg fik et svar som jeg synes var meget uhøfligt hvor der stod at jeg skulle tage at spørge forbrygerstyrelsen eller noget i den stil, fordi det var ikke dem der lavede de regler og det kun var almindelig accetone der var i.
Jeg synes virkelig det var en virkelig uhøflig mail og jeg har ikke handlet siden, da jeg egentlig ikke ønsker at handle et sted der er så uhøflige.
En af mine venner har været inde og købe produkter fra denne hjemmeside, men fik ikke hvad hun havde bestilt! Hun prøvede at sende e-mails til dem, men de blev ved med at ignorerer hende. Hun talte også med dem, men de var meget uhøflige over for hende.
Så jeg vil ikke anbefale denne hjemmeside.
Har været kunde ved Nail4you gennem flere år, og har flere gange oplevet at få tilsendt forkert vare, ødelagt produkter, halvtomme produkter og så videre. - Det i sig selv er ikke iorden! Men hver gang har jeg ringet eller skrevet en mail, og kun fået god kundeservice tilbage. Dog skal det siges at det ikke er iorden at bare "kaste" nogle produkter ned i en kasse og sende dem afsted - uden at tjekke produkterne først. Produkterne skal være iorden fra starten..
Kvaliteten på nailarten er okay - men ikke god! Deres tape/stickers og lign. holder ikke med mindre man drukner dem i lim..
Eftersom det efterhånden er hver gang der er noget i vejen med pakken, når jeg modtager den, så bliver jeg ikke ved at være kunde hos nail4you.
Havde problemer med at få produkterne til at virke og kontaktede kundeservice. Det er godt nok sjældent jeg er stødt på så flink og hjælpsom telefonrådgivning som jeg fik her. Ikke alene fik jeg råd og vejledning i det produkt jeg havde købt, men også vejledning i hvad jeg kunne gøre fremadrettet uden jeg følte mig presset til at købe noget overhovedet. Jeg kan kun anbefale stedet, og køber helt sikkert mine ting her fremover.
Jeg har været kunde / uddannet negletekniker ved nail4you i mange år nu, og er stadig super glad for at handle med dem.
Servicen er god og de er altid hjælpsomme og venlige, hvis man ringer med et spørgsmål.
Det er gode produkter til en billig pris, de er nemme og lækre at arbejde med. Og så har de et dejligt stort udvalg i nailart produkter, hvilket jeg er meget glad for. og stadig til en billig penge. :) så vi alle kan være med.
Så derfor får de 5 stjerner af mig.
Takker for altid god behandling. :)
Med venlig hilsen Sandra Rasmussen
Jeg bestilte et gele-starter sæt, og jeg modtog det meget hurtigt og der var ingen problemer med emballagen på noget.
Men tingene holder jo ikke. Og jeg forstår det jo ikke, får jeg springer ikke nogen "trin" over eller gør noget galt, så vidt jeg ved. Jeg har både lavet negle på mig selv og mine veninder og efter 1-2 dage går neglene løse eller falder af. Jeg lavede foreksempel negle på en af mine veninder, og dagen efter var allerede 3 negle faldet af. Jeg gjorde så de 3 negle om igen, men allerede senere på samme dag, var de faldet af. Der var også en anden veninde, hvor hendes negle faldt af samme dag hvor de blev lavet, da hun var i bad..
Det er god service, men produkterne er nok ikke de mest fantastiske.
Jeg bestilte ca. 8 produkter tirsdag og fik dem leveret torsdag. Der var ingen problemer undervejs, og jeg er tilfreds med leveringstiden og de leverede produkter.
Jeg har indtil videre kun handlet her en gang, men alt gik rigtig fint.
Fik ikke det jeg bestilte. kontaktede kundeservice og fik fremsendt nye produkter. Syntes vejledninger er mangelfulde og beskrivelser af produkter på hjemmeside er dårlige.
Super fine produkter, hurtig levering og hurtige svar.
Anbefales.
sandra rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
jeg har flere gange købt hos nail4you. og alle gange har de være super flinke til at hjælpe med spørgsmål og tips til flotterne negle.
jeg har nemt kunne ringe og bestille varer efter. og enda fået sendt mine varer med det samme, så fik pakken dagen efter. hvilket betyder super meget for mig.
er vild med deres produkter, de er nemme at arbejde med og giver super flotte negle..
kan kun anbefales
Camilla
Anne og sandra rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
Efter at have undersøgt udbuddet af uddannelser som negleteknikker valgte jeg Nail4you. Det var i særdeleshed prisen, der var afgørende, og jeg synes, jeg har fået fuld valuta for pengene og mere til.
Kurset forløb over 4 dage. Den første dag gennemgik Gitte alt det var værd at vide om neglens anatomi, fagudtryk og negletyper. Det var nyttig viden, som jeg har haft stor gavn af siden. De efterfølgende uddannelsesdage var meget intense. Gitte er en dygtig underviser og negleteknikker. Hun ved, hvad hun taler om, så den feedback man får på sine negle er lærerig og øger det professionelle niveau.
Jeg har siden handlet hos Nail4you via deres hjemmeside, og jeg har været tilfreds lige fra jeg har valgt varer ud på deres hjemmeside til jeg har modtaget varerne derhjemme. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på, fordi varerne er delt op i kategorier og der er billeder af produkterne. Derudover er varerne leveret i løbet af 2 dage, hvilket gør det yderst tilfredsstillende at handle hos Nail4you. Hvis du ikke ved, hvordan du skal anvende produkterne eller har andre spørgsmål vedr. negle, så er der altid hjælp at hente telefonisk.
Jeg er glad for min uddannelse som negleteknikker. Den indeholdt en tilpas fordeling af teori og praksis. Jeg har følt mig godt klædt på til at lave flotte negle på andre.
De bedste anbefalinger
Lenette Corvenius/Holbæk
sandra rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
Rigtig god shop, mange forskellige vare og får ofte nyr produkter.
Leveringen er hurtig og problem frit. priserne er rimelige.
der er en god service og man kan ringe derind og få hjælp hvis man har problemer med at finde ud af hvordan produkterne bedst anvendes.
Kan varmt anbefales
sofie og sandra rasmussen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har ikke fået andet en god service og god behandling....
Kan kun anbefales til andre.
sofie fandt anmeldelsen nyttig
vi betilte noget gele og andet grej til min kæreste, som hun skulle bruge til nytårsaften. Det blev bestilt d. 27/12-10 og d. 30/12-10 kontaktede min kæreste Nail4you, og fik svaret at varene var udsolgt.
Det er hvad der kan ske, MEN MEN MEN så kontakter man da kunden istedet for at kunden bare kan gå og vente og vente.
Det resulterede i, at min kæreste ikke kunne nå at købe noget nyt..
Kan ikke anbefales.
Jeg bestilte julegaven til min datter hos Nail4you og et par dage efter var pakken leveret.. så alt godt..
sofie fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte et startsæt til gelenegle, som jeg virkelig glædede mig til få i brug. Men jeg blev slemt skuffet, da jeg første gang brugte sættet! Udover det så var en af gelebøtterne utætte, hvilket gjorde den klam og klistret at rør ved.
Nå men, da jeg første gang brugte produktet gjorde jeg ligesom der stod i den medfølgende hæfte, men blot dagen efter begynde gelen at løfte sig fra min naturlige negl.
Jeg forsøgte flere gang, men gelen ville bare ikke sidder længere end 24 timer - hvilket jo ikke er særlig brugbart!
Men efter alle disse forsøg, må jeg sige, at det ikke er mig der er noget galt med, med derimod er det produktet som der er noget galt med - limen er ikke stærk nok, og det samme må man sige om gelen.
Jeg ville file neglen til, men det skulle jeg aldrig have gjort, gelen begyndte at slippe min narturlige negl - så hvis I skal have et godt råd, så skal I sidde helt stille og lave ingenting mens i har neglene på eller også skulle I bare lade vær med at købe dette skod produkt!
Da jeg længe havde ønsket mig et startsæt til acryl negle, fik jeg endelig mit ønske opfyldt. Jeg var super glad for at jeg endelig havde fået min pakke, og havde indenda læst en masse informationer om acryl negle og vedligeholdelse på nettet og set div. videoer.
Da jeg for første gang skulle lave mine negle, blev jeg enormt skuffet over nail4you's acrylpudder. De havde ikke informeret på deres hjemmeside, at acrylpudderet var med glimmer, så resultatet af mine negle blev dårligt. Jeg skrev efterfølgende en e-mail til nail4you om problemet, og de undskyldte og ville sende en ny acrylpudder på 10 gram, kvit og frit. Jeg blev meget glad for deres måde at behandle min klage på, og kan kun give en tommelfinger op for deres service.
Deres tipper er efter min mening, god kvalitet. De flækker ikke, er nemme at file og klippe over med en tipcutter.
Derimod... Efter mange forsøg, og mange ganges øvelser med deres produkter, indså jeg dog, at deres acrylpudder, deres egen lim og acryl liquid ikke var af særlig god kvalitet. Jeg gjorde alt hvad jeg var blevet informeret om, både fra nail4you og andre hjemmesider på nettet, men allerede dagen efter påførslen, begyndte acrylen at løfte sig fra min naturlige negl. Jeg blev skuffet, og bestilte igen fra deres hjemmeside. Denne gang købte jeg Nail Prep, en primer og Nail UV Sealer + en boks med tipper med dyb smil. Igen var deres service god, jeg fik hvad jeg havde bestilt og pakken kom hurtigt. Dog gjorde Nail Prep intet for holdbarheden af acrylen på neglen, så jeg måtte indse at Nail4you bare ikke er god kvalitet. Derefter ville jeg prøve Nail UV Sealer, som man også kunne bruge på sine egne naturlige negle. Den tørrede hurtigt, og gav en rigtig flot gennemsigtig sart lilla farve, hvilket jo er godt. Men allerede efter en tur hvor jeg var ude og handle, var UV Sealeren skallet af på næsten alle mine fingre og derefter kunne jeg selv pille det af. Igen var jeg skuffet.
Jeg er rigtig glad for deres tipper, nailart og file, men resten... Nej...
Jeg vil på ingen måde anbefale Nail4You til personer der er ude efter billig acrylpudder, liquid acryl eller deres Nail UV Sealer, kvaliteten er simpelthen for dårlig, og er efter min mening pengene ud af vinduet.
Deres service er god, men produkterne er ikke pengene værd.
Anne fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har handlet hos Nail4you før og altid fået den samme gode service, hvad enten jeg kontakter dem via telefon eller mail.
Ved sidste bestilling glemte jeg at bestille et nyt startsæt - til en gave - og det var ikke noget problem at få det sendt med den ordre jeg allerede havde afgivet dagen før - så god, hurtigt og fleksible ekspedition.
Mine naturlige negle er meget meget dårlige - de flosser, knækker eller det øverste af neglen falder helt af så der kun er den bløde undernegl tilbage - hvilket kan være ret så smertefuldt. Hvis jeg skal have ordnet negle af en professionel "negle-dame" resten af mit liv kommer til at koste mig en formue - jeg har kun det billige startset fra Nail4you og det har virket upåklagelig de sidste 3 år, med et flot resultat stort set hver gang.
Jeg har købt et gele startsæt og noget pynt. Da jeg modtog pakken virkede uv-lampen dog ikke. Men jeg ringede til kundeservice for, at fortælle den ikke virkede og hvad jeg skulle gøre. Jeg snakkede med en venlig mand, som var sød og rigtig hjælpsom. Vi fandt frem til, at jeg skulle sende den tilbage til dem, og de ville kigge på den med det samme. Jeg sendte pakken fredag og pakken var fremme mandag. Jeg fik allerede min uv-lampe igen, samme uge som de modtog den. Jeg fik en hel ny uv-lampe.
Jeg kan stærkt anbefale nail4you. God service, stort udvalg, hurtig og nem betjening og hjælpsomme medarbejder :-)
Jeg købte et Gele startsæt hvor alt var fedtet ind i kassen da jeg åbnede den, da der var en gele der var utæt. Da jeg skrev en mail til N4Y ang. problemet, fik jeg en rigtig provokerende mail tilbage. Hvor hun skriver at det har de aldrig været udsat for før, og hvis jeg vil kan jeg sende det retur så de kan tørre produkterne af for mig. Jeg synes det tyder på en rigtig elendig service med ansatte der ikke er det mindste kundemindet. Det er ikke et firma jeg vil handle med igen!!!!!
Isabella, Louise og Henriette L. K fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har som helt nybegynder købt det helt store gelé sæt til 1491 kroner. Har lavet 2 sæt negle og de holder begge to perfekt, har ikke fået set dvd´en endnu, fulgte papir vejledningen, det eneste som jeg synes der trækker ned, det er at når man køber sådan et dyrt sæt så burde alt følge med. Alt til at lave negle med medfølger også, men alligevel så anbefaler de i papir vejledningen at man kan komme en uv top gel på til sidst, og skriver så i parentes at den ikke medfølger. Havde de nu givet den information på hjemmesiden, så havde jeg bestilt den med det samme, men nu vil jeg ikke bestille den og skulle give ca. 50 kroner i porto....
Super gode tilbud og hurtig levering
Deres N4Y gele er den bedste gele jeg nogensinde har prøvet. Jeg har lavet negle i 22 år og disse produkter slår alt andet.
Samtidigt er servicen helt i top. Rigtig god telefon support, bedste i Danmark i denne branche.
Med venlig Hilsen
Bitten
super butik med et kæmpe udvalg af kvalitets produkter.
Hurtig levering , fra dag til dag
Service i top
Hej!
Jeg købte for en lille uges tid siden en startpakke til gelenegle med uv lampe og det hele.
Da jeg åbnede pakken var "gel-wipe" også kaldt sprit, utæt og var løbet ud af pakken. Fik tilsendt en ny!
Geleen var utæt.
Uv lampen har to funktioner, konstant lys eller 2 min timer, men for at kunne bruge timeren, skulle jeg tænde for "konstant" lys først. Ret så besværligt. Fortæller at produktet slet ikke har været testet.
Lim der fulgte med, var en så dårlig kvalitet at det var nøjagtig det samme, som vis du havde købt at sæt påsætningsnegle i "Matas" plus at den van var 1/4 fuldt.
De med følgende tipper, havde et hakl, der hvor den limes fast til den naturlige negl at størstedelen var ubrugelig, da det på ingen måde kunne files til og se pænt ud.
Inden jeg fik taget mit "nye" kit i brug, bestilte jeg en ekstra box til de medfølgende tipper. Normalt hører der en lille 1-10 skala med, så man kan se hvilken størrelse der ligger hvor i æsken. Der står også numre på selve låget, men det er gennemsigitig, så man skal ikke ha et dårligt syn, hvis man skal kunne se det.
Med samme ordre, bestilte jeg de nye "dybt smil" tipper i box. Da jeg åbnede æsken faldt låget af og 1-10 skalaen faldt ud. Sad på ingen ,åde fast.
Til sidst det færdige resultat: Jeg lavede to sæt negle. Et sæt på en veninde og et sæt på mig selv. Mine slippede allerede min natulige negl dagen efter. Fandt senere ud af at geleen ikke må røre neglebåndende det mindste. kunne de godt ha udtrygt bedre i fremgansmåden. Det var den med følgede DVD der gav denne oplysning!
Da jeg skulle file neglene til i siden, gav geleen slip på tippen og der kom en mørk skygge. Tydeligt at det ikke kune holde til det!
I bund og grund er jeg helt ekstremt skuffet. Jeg har lavet gelenegle med andet produkt før, uden disse problemer. Det er meget ringe kvalitet efter min mening. Kan jo ikke holde til noget som helst.
Men fandt da en løsning og får pengene retur!!
Jeg har selvfølgelig kontaktet nail4you angående og må jo sende det hele re
Mulle og Naja fandt anmeldelsen nyttig
Mulighed for service via telefon, og stort udvalg af negleprodukter.