Execution time: 813ms

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Naturebaby

20. august 2010

Flere handler er gået glat

Har købt sutter, bleer, vaskeklude, savlesmække, hagesmække og bodyforlængere ad flere omgange, også på babymessen i Kbh. Supergod service, hurtig levering og intet at klage over.

1. august 2010

Nu er det anden gang jeg køber varer fra naturebaby.dk - det er en webshop, som jeg kun kan anbefale til andre.

5. juli 2010

God service og gode varer

Har købt mange ting fra naturebaby.dk og alt har været vidunderligt og deres service og hjælpsomhed upåklagelig.

11. juni 2010

Hurtig og god ekspedition...

Hejsa.
Stod og skulle have badeble til min søn på 2 mdr. Det var ikke til at opdrive i forretningerne - de havde dem ikke så små. Så fandt jeg dem på naturebaby. De havde en fin guide til størrelse, og de passer perfekt. Fik så også lige smidt nogle andre ting i kurven, så som drikkeflasker uden alt mulig halløj i, en rangle og en bidering. Alle ting var på lager, og jeg fik mine vare dagen efter, selvom det var hen på eftermiddagen jeg fik bestilt. Super fin hjemmeside og rigtig god og hurtig ekspedition...

14. maj 2010

Hurtig service og gavmild med fragten

Naturebaby leverer rigtigt hurtigt. Jeg fik min pakke med stofbleer, ammeindlæg og vaskeklude hverdagen efter, at jeg havde bestilt dem. Desuden blev der kun opkrævet 35 kr. i fragt, men jeg kunne se, at der var porto for 50,50 kr. på forsendelsen. Naturebaby er tilmed hurtige til at besvare mails til deres kundeservice. Jeg fik svar allerede 1 time efter, at jeg havde henvendt mig.

6. maj 2010

Kan ikke blive bedre.

Nok en af de bedste web-shop oplevelser jeg har haft.

25. april 2010

lige som det skal være

Efter at have shoppet på den meget brugervenlige hjemmeside en del gange, kan jeg kun anbefale det til andre! Jeg har altid modtaget mine varer dagen efter bestilling og inden jeg fødte bestilte jeg en startpakke der stod klar til afsending når jeg hadvde født (i min familie bringer det uheld at købe noget før barnet er født). Jeg har aldrig mødt andet end super service og glæder mig til at handle der igen :)

Anna Amalie

16. februar 2010

Det bedste på markedet!!

Jeg har handlet hos Naturebaby.dk flere gange, og har hver gang været yderst tilfreds!! Dejlig hjemmeside, fantastiske lækre øko-produkter og en service der er venlig og helt i top. Hurtig levering er blot prikken over i'et og den lille gave som ofte medfølger får mig til at føle mig som noget særligt! Kan varmt anbefales til alle som har de bedste intentioner for deres børn.

8. december 2009

Altid pålidelig og hurtig levering!

Nu har jeg ofte handlet her, da min søn har brugt stofbller siden fødslen og nu er han 15 måneder. Jeg har KUN gode erfaringer, og synes alle de instruktive videoer er helt geniale, og var med til at give mig mod på blecirkus'et. Der har aldrig været misforståelser eller fejleveringer, men ofte en lille hyggelig ekstragave eller personlig hilsen. Varme anbefalinger herfra!!

26. august 2009

Jeg blev super glad, da jeg dagen efter min bestilling modtog varene fta NATUREBABY.
Super gode produkter.
Kan kun anbefalde det.

24. august 2009

Super god - ganske enkelt!

Fem stjerner til Naturebaby for den altid meget personlige og virkelig servicemindede betjening samt ikke mindst lynhurtige! Er der de mindste spørgsmål, er der altid gode råd at hente. Har handlet der mange gange efterhånden og synes rigtig godt om varerne. vil helt sikkert lægge mange fremtidige handler i butikken. Hjemmesiden fungerer bare med lækkert, nemt og professionelt design. Og så er det rart, at der kommer lidt nye varer i sortimentet en gang imellem også. En butik jeg helt klart anbefaler andre at handle fra.

• Mai
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
29. juli 2009

Jeg havde brug for min vare i løbet af ganske få dage, og ville være sikker på at den nåede frem. Derfor skrev jeg en kommentar til min ordre om de ville skrive en mail til mig om hvorvidt det kunne lade sig gøre. Mailen fik jeg samme dag, og der var varen allerede sendt. Desuden levede varen op til mine forventninger.

28. juli 2009

Fin Fin service....:)

Var meget tilfreds med mine køb hos Naturebaby :)

22. juli 2009

God hjemmeside, og hurtig levering

Meget overskuelig hjemmeside; super god mail-korrespondance om ordrestatus mm. samt hurtig levering (varene afsendt dagen efter bestillingen) - derfor 5* til Naturebaby.dk

16. juli 2009

God internetbutik

Jeg har handlet flere gange hos Naturebaby. Det kan kun anbefales! Gode produkter. Hjemmesiden er rigtig god og giver mange nyttige informationer. Hvis man ringer er der også super god service og hjælp at hente.

11. juli 2009

Dejlig internetbutik

Meget overskuelig og veloplagd hjemmeside. God kontakt, hurtig leverance och super kvalitet på varene. Kan varmt anbefales.

• Pia
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
8. juli 2009

Fantastisk butik

God og nem netbutik med ekstrem hurtig levering.
God forklaring til brug af produkterne.

26. juni 2009

Framragende netbutik

Hurtig leverance, gode produkter og mange gode råd

21. juni 2009

God og simpel hjemmeside

Har handlet enkelte gange hos Naturebaby og har kun positive opleveler med det. I forhold til andre e-shops er sortimentet relativt begrænset, men tilgengælg er varerne af super god økologisk kvalitet

15. juni 2009

5-stjernet shopping til din baby

Det er en fornøjelse at handle på Naturebaby! Hjemmesiden er nem og overskuelig og det er let at gennemføre både bestilling og betaling. Alle gange har jeg modtaget det bestilte dagen efter eller senest 2 dage efter hvis jeg har bestilt sent. Jeg har haft ganske få reklamationer, som uden spørgsmål er blevet ombyttet med det samme og med samme korte leveringstid. Produkterne er i lækker kvalitet og blandt vores favoritter til baby. Samtidig er det let at komme igennem pr. tlf. og få hurtig råd og vejledning når der har været behov for det. Naturebaby er uden tvivl en rollemodel for hvordan alle netbutikker i min optik burde være. Mvh Anette Juul Paustian

27. maj 2009

Hurtig levering, venlig service og rigtig gode varer.

Jeg kan uden at tøve anbefale naturebaby.dk til andre.
Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere rundt på. Produkterne er helt i top og hvis man har nogle spørgsmål får man svar hurtigt og nemt.
Desuden modtog jeg mine varer allerede dagen efter de var sendt afsted.

27. april 2009

Dejlige miljøvenlige babyprodukter

De har et rigtig godt udvalg af dejlige økologiske produkter. Jeg bruger deres stofbleer og handler der tit, blandt andet tøj og badetøj. Jeg har fuld tillid til at deres produkter er de bedste på markedet. Deres hjemmeside er nem og overskuelig at bruge og pakkerne bliver altid leveret meget hurtigt efter bestillingen. En skøn hjemmeside...

21. december 2008

Super kvalitet

Der var hurtig levering, samt råd og vejledning, så man fik de rette vare.
En nem og overskuelig hjemmeside, har handlet der flere gange, super kvalitets vare. Så 5 stjerner fra mig Betina H Hedegaard

23. november 2008

meget go kundeservice

Der er super hurtiig levering og svar på spørgsmål. Samt en meget overskuelig hjemmeside

17. november 2008

Altid søde og superprofessionelle

Jeg har handlet hos naturebaby siden jeg ventede min første datter for snart 3 år siden, og det har altid været en fornøjelse at bestille varer på siden. Fantastiske produkter - sunde for mine børn og miljøet - varerne fra naturebaby er klart det af bedst kvalitet, vi har til vores børn. Servicen er også bare i top - varerne kommer altid i løbet af få dage, og der har aldrig været noget at klage over. Jeg kunne blive ved... jeg er bare en rigtig tilfreds kunde, og det bliver jeg ved med at være :-)

10. november 2008

Økologiske kvalitetsprodukter til baby m.fl.!

Jeg har handlet flere gange med Nature Baby - servicen er i top, rådgivning og vejledning gives meget individuelt og jeg har altid følt, at der var plads og tid til lige præcis mig!
Produkterne er fantastiske, økologiske, prisvenlige og i superkvalitet.

• Ane
  • 6600, DK
  • 17 point
  • 3 Anmeldelser
29. september 2008

Kvalitets økologisk børnetøj og stofbleer

En rigtig god service og økologiske stofbler i god kvalitet til en god pris.

Mette fandt anmeldelsen nyttig

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (27 anmeldelser)

Naturebaby Support

3230 Udsholt
Denmark

Alternativer til Naturebaby

Oekologik

kamilla : "Jeg har oplevet stor venlighed og fantastisk service ifm en vare jeg ønskede byttet. Der var ikke noget i vejen med varen, men jeg fortrød b" Læs mere

21. august 2010

Koogko

Marie : "Jeg har købt børnetøj hos Ko og Ko varen blev leveret meget hurtigt 2 dage og varen var som beskrevet med tekst og billede. Jeg vil he" Læs mere

8 timer siden

Filabel

lotte hansen : "Købte et par regnbukser, det blev en hastebestilling og jeg bad om hurtig levering. Pakken kom meget hurtigt. Desværre passede bukserne ikke" Læs mere

38 timer siden

ammeindlæg · badeble · stofbleer Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og