[REPLY]
Jeg kan kun være rigtig godt tilfreds med Naturestores produkter til mænd,de er ok.
Har oså lige købt økologisk hårfjerning til bdre halvdel, hurtig levering. kan anbefales.
Både til kvinder og mænd. tak for god service
Jeg har købt båd lipgloss (Med den flotteste farve), face mask, hårfjerningsprodukt og creme, og alt fungere helt optimalt og giver den forventede effekt.
Tak for hurtig forsendelse og god service
Dejligt med produkter der ikke indeholder skadelige hormoner eller farlige parabener, prøv Laveras håndcreme den er super, også deres tandpasta, den smager af rigtig tandpasta, og man bliver helt frisk i munden. tilfreds bruger
Jeg er meget glad for Bioselect face mask. Det giver smukke ansigt.
Dejlige produkter. Mit barnebarn er især glad for Tea Tree Creame, som har hjulpet hende meget. Ligeledes Moom ekspress hårfjerning er nemt og smertefrit. Det er ikke sidste vi gang vi handler på Naturestore.dk
Lækre produker og en rigtig god kundeoplevelse hos Naturestore.dk, og ikke mindst en hurtig levering. Naturestore.dk kan anbefales til alle
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med at handle på Naturestore.dk.
Gode produkter til en fornuftig pris. levering og service tiptop.
her vil jeg handle igen :)
Jeg har bestilt flere produkter gennem Naturestore.dk, da det er en overskuelig hjemmeside, hvor man kan få et hurtigt overblik over de mange gode produkter. Det er nemt at bestille, og der er hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg kan kun anbefale Naturestore.dk
Jeg er utrolig godt tilfreds med den hurtige service og ikke mindst de gode økologiske produkter I har.
Kan anbefales især hårfjerning fra MOOM
Hilsen
Lene Jensen
Rigtig god kundeoplevelse hos Naturestore.dk, hurtig levering og lækre produkter.