[REPLY]
Har købt en frakke fra Yeti hos naturfolk, som ingen andre havde - lynhurtig levering ogbgod pris, perfekt...
Tak for handlen...
- efter i længere tid at havde søgt en jakke fra Deerhunter faldt jeg tilfældigt over naturfolk på nettet. Deres hjemmeside var desværre ikke i orden, men den personlige service jeg fik var bestemt i top. Jakken som ikke længere var i sortiment blev på få dage tryllet frem og sendt til mig. Jeg er yderst tilfreds med jakken og meget glad for at jeg ofre et opkald til naturfolk. Derfor vil jeg varmt anbefale andre at kontakte naturfolk. Stor jæger hilsen Per Hollesen
Hold dig væk fra denne netbutik. Bestilte mine vare for ca. 14 dage siden og har intet hørt siden. Har mailet flere gang, ringet, lagt beskeder, men høre intet.
Jeg har købt jagttøj i et anerkendt mærke. kvaliteten var som forventet (god) og prisen 3-400 lavere end andre steder. Det eneste der kiksede var leveringstiden den var lidt længere end der stod. Men alt i alt er jeg tilfreds!
Efter at have bestilt nogle varer d. 9 juni og accepteret forretningens betingelser mm., så går der 1 uge hvor jeg intet hører (der står at der går mellem 1 - 5 hverdage før man har sine varer og at i modsat fald vil man få en mail). Jeg skriver dem så en mail og spørger hvordan det går med min ordre, først her får jeg at vide at de ikke er på lager (sjovt at man skal acceptere deres betingelser når de ikke selv overholder dem). Jeg venter så omkring 3 uger, før jeg endelig får mine varer. Dog er kvaliteten på det ene par bukser ret usselt, og jeg læser derfor om reglerne for at sende varen retur på deres hjemmeside. Jeg sender varen retur uge 27 (3 uger siden!) og har vedlagt en seddel, hvor jeg udføreligt skriver at jeg gerne vil benytte min returret. Jeg vedlagde bankoplysninger, ordre nr. mm. (alt der står nævnt på deres hjemmeside at man skal), og herefter er der intet sket. Har sendt dem 5 mails de sidste 2 uger. Udover at have spildt næsten en måned på at vente på varer, så har jeg brugt penge på at sende retur, og tid på at prøve at få kontakt med dem. Kan intet se på deres hjemmeside vedr. ferie, og dette var tilfældet, så fik man jo nok en automail tilbage. Så jeg siger bare, handel IKKE her! Der går lang tid før I får jeres varer, og hvis I får dem, så send dem IKKE retur, for I får ikke jeres penge !! Usselt!! Får kun 1 stjerne fordi jeg ikke kan give mindre.
Jeg har købt et nyt jagtsæt hos naturfolk.dk, som sammenlignet med alle andre, var væsentligt billigere (den samme model). Jeg fik lynhurtigt og er meget tilfreds med min handel med dem. Så til alle jer der mangler jagtudstyr ol. - handel i med naturfolk
hilsen
Per Andersen