[REPLY]
Jeg blev medlem af naturist Dating for et par måneder siden og jeg synes siden lover det den giver udtryk for.
Der kunne godt være mere aktivitet på siden, men jeg har allerede fundet nogen at skrive med. Alt i alt er Naturist Dating et fint sted.
Som ny indenfor naturismen, må jeg sige at være positivt overrasket over hvor godt jeg er blevet modtaget på Naturist-Dating.dk
Min ide om hvad det vil sige at være naturist er blevet meget mere realistisk og jordnær.
Jeg kan varmt anbefale siden til andre som går rundt med en naturist inden i :-)
Henrik fandt anmeldelsen nyttig
Nu er det nogen tid siden jeg har brugt siden, men generelt har jeg svært ved at finde noget positivt ved siden.
Den gang var der bl.a. følgende fejl, som jeg ikke ved om er blevet rettet:
1. Der var links til en masse funktioner som ikke var tilgængelige.
2. Det var umuligt at komme i kontakt med administratoren.
3. Siden tillod pornogratisk materiale, fx billeder der kun viste en stiv pik
4. Adskillige profiler lignede mest af alt sexannoncer, hvilket admin heller ikke reagerede på selvom det blev anmeldt.
Alt i alt minder siden mere om en side som sexdating.dk end en side for naturister.
Jeg har nu været medlem af naturistdating nogle måneder og har fået en del kontakter indenfor naturismen.
Siden er 100% gratis, hvilket er et stort plus.
Siden er ikke den mest overskuelige side, men administratoren er flink til at svare tilbage og hjælpe.
Alt i alt en god side.
Jonnan, Henrik og Birger L fandt anmeldelsen nyttig