Execution time: 1342ms

PERFEKT

9.4 / 10
170 kunder har anmeldt Naturoghelse
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 170 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.4 / 10 = PERFEKT. Med 170 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

170 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Viola

11. marts 2010

Sådan !!!!

Jeg har købt hos Naturoghelse et par gange og det fungere bare. Jeg har varen dagen efter og jeg kan følge min pakke. Deres priser er billigere og varen i orden. Eneste ulempe jeg kan finde er, at man skal købe for rigtig meget inden man slipper for at betale porto, beløbet er noget højder end hos andre.

Udvalgt anmeldelse om Naturoghelse

Susanne Nielsen

25. februar 2010

Jeg har handlet 2 gange hos Natur & Helse og begge gange er varerne kommet 1-2 dage fra bestillingen er gjort. Denne gang kom de ca 24 timer efter, at jeg havde bestilt. Det synes jeg er god service !!
Jeg har bl.a købt produkter fra Aniel Care, birkesød tyggegummi og propolis creme. Produkterne er jo de samme som i butikkerne, men prisen er bare meget bedre :o)
Jeg handler gerne her igen.

M Hansen

Super godt

Jeg har nu handlet 3 gange hos Natur og Helse og hver gang har det simpelthen virket perfekt - varerne er kommet hurtigt efter bestillingen er sendt

E. Byriel

professionelt

Bestilt mandag modtaget onsdag.
Virker som et meget professionelt firma, som vi gerne vender tilbage til.

Jan

kanon hurtig levering

jeg var lidt sent ude med at bestille nogle vare,som jeg skulle bruge dagen efter.Jeg ringede til naturhelse og spurte om de kunne hjælpe mig med en hurtig levering, de blev leveret dagen efter kl. 9.00. Tusinde tak for den hurtige levering og den gode service

Anne Holland

5. marts 2010

LYNENDE hurtig levering!

Jeg har handlet en del hos NaturogHelse. Jeg er imponeret over deres service, deres MEGET lave priser og den imponerende hurtige levering! : )
De få gange jeg har savnet en vare i deres sortiment, har de været flinke til at skaffe den hjem.
Anne

Christine Tolversen

4. marts 2010

Hurtigere kan det ikke gøres!

Skulle bestille mere af det uundværlige sød stevia fra hjemmesiden, faldt over en række andre "must have" produkter. Bestilte om formiddagen og allerede dagen efter modtog jeg varerne fra naturoghelse.dk. Her bliver handel ikke nemmere, billigere og hurtigere. Dog stemmer priserne på ordrebekræftigelsens faktura ikke overens med priserne på den vedlagte faktura i pakken men total beløbet er dog ens:-) så det kan ikke forstyrre den positive oplevelse ved handlen.

jørn knudsen

4. marts 2010

fantastisk hurtigt

har købt rosenrod bestilte d 2/3 modtog det d 3/3 sikken service

Bent

Dårlig service

Vi var ved at bestille varer, og kunne ikke finde en vare vi tidligere havde bestilt.
Efter opringning til firmaet fik vi at vide at de ikke førte omtale vare mere da de ikke tjente nok på denne.
Det kalder vi dårlig service, da man så skal bestille varer to steder, så det endte med at vi bestilte alle varer hos okologisk-supermarked.dk som absolut har en god service og et stort udvalg samt gode priser og hurtig leverering.

Hej Bent.

Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så anmeldelsen.

Hvilken butik tror du vil sælge en bestemt vare uden at have en reel indtjening på varen? Vi er en almindelig butik, der selvfølgelig skal have en indtjening på varerne - ligesom alle andre veldrevne butikker. Vi giver i forvejen 20% på ALLE varer og dette indebærer, at der er nogle bestemte varer, som vi ikke kan sælge og samtidig opnå en rimelig avance på disse varer og disse varer må selvfølgelig udgå af vores sortiment. Det må være klart for alle.

Det er heldigt at du fandt en anden shop, der dækkede dine behov, men hvis du mener at det at have 156 varer på tilbud kan kaldes at sælge til "gode priser", hvad vil du så mene om vores shop, der har over 3000 varer på tilbud til -20%?

Eleonora Nissen

25. februar 2010

Nemmere kan det ikke være at købe helsekost. Tak for hurtig og god ekspedition.

Jeg har købt Venustornte, Folkepillen og Husk hos naturoghelse.dk. Mine varer kommer en til to dage efter jeg har bestilt, så det kan ikke være nemmere når man får det bragt lige til døren af postbudet. Tak for hurtig og god ekspedition. Her handler jeg gerne igen.

Flemming Rauff

23. februar 2010

Behagelig

har købt div. helseprodukter og været i telefonisk kontakt med dem,virkelig behagelig

Henrik Prahl

20. februar 2010

Enkelt og prof. behandling

Natur og helse leverer varen næsten før du har trykket enter. Hurtigt, enkelt og uden dikkedare.

Anne Sofie Arildsen

20. februar 2010

God og hurtig service. giver 4 stjerner da jeg synes jeres søgemaskine er for dårlig skriver man eks. ledvogterne kan den ikke finde ud af det det korrekte var ledvogter. Osv.

Helsekost-vitaminer.

Hej Anne Sofie.

Vi er klar over at det ikke er jordens bedste søgemaskine, som vi har på shoppen.

Vi arbejder på at få en bedre søgemaskine på shoppen og vi håber, at vi kan vise den, samtidig med en del andre forbedringer, som vi arbejder på.

Louise Jensen

Gode priser og hurtig levering

Købte Beauty Pacifique hos naturoghelse.dk til meget fordelagtige priser og modtog det dagen efter. Super service og nem og overskuelig hjemmeside.

Skarby

Super Super!!!

Alt fungerer perfekt, anbefaler denne hj.side 100%

Kaj Laursen

17. februar 2010

For dyrt forsendelse

Arctic Root Rosenrod 500 mg
Meget irreterende at de ikke har flexlevering, så det passer ikke de de skriver at man får det leveret lige til døren.
Hvor mange er lige hjemme og kan kvitere.

Hej Kaj.

Vi arbejder på at få Flexlevering integreret i shoppen. Dette vil kræve at kunden aktivt tilvælger denne leveringsform og bliver oplyst om og godkender at levering sker på eget ansvar.

Da vi er e-mærket skal vi levere en ny pakke hvis kunden ikke modtager pakken og det selv om pakken sendes som flexlevering. Derfor har vi fravalgt at sende som flexlevering.

Mange kunder vælger i stedet at få sendt til deres arbejdsplads, hvilket i øvrigt at billigere i porto eller vælger døgnpost.

Poul Vestergaard

17. februar 2010

Alt fungerer perfekt

Fin hjemmeside - gode priser. Alt fungerer rigtig godt. Hurtig og problemfri levering. Anbefaler Natur&Helse.dk 100%

Marianne Munk Larsen

16. februar 2010

hurtig levering

Zingosin Omega 3

Ditte

15. februar 2010

Nem og hurtig levering og gode priser på varerne

Jeg har har altid modtaget varerne hurtigt og uden bøvl. Deres priser er generelt lave også selvom man skal betale fragt. Ved prissamling på andre sites så sparer jeg hver gang 100 kr på mine vitamin indkøb.

Helene Alrøe

11. februar 2010

Favoritsted at handle

Gode produkter, hurtig betjening og forsendelse - klart mit favoritsted at handle homeopatiske lægemidler og kosttilskud

Jolanta

10. februar 2010

Homeopatiske lægemidler

God valg af homeopatiske lægemidler og hurtig forsendelse af bestilte varer.

monica

9. februar 2010

super sted at handle

god priser og god kunderservice. har anbefalet til en veninde og hun er også super tilfreds

Jane

4. februar 2010

Det bedste sted at handle!

Det er den side jeg handler på allermest, især fordi man ikke finder tingene billigere. Også en ret overskuelig side.

Søren Hansen

Slagelse

1. februar 2010

Det kunne ikke være bedre ! - )

Flink venlig og hurtig betjening, levering dagen efter selv om bestillingen indgik sent om eftermiddagen, - mere kan man ikke ønske sig

Søren Hansen, Slagelse

Jette Aagaard

1. februar 2010

Hurtig leverance

Jeg vil gerne rose Natur og Helse for den hurtighed de effektuerer ordrerne med - allerede dagen efter bestilling har man varerne.

Desuden findes varerne ikke billigere andre steder, med undtagelse af helt specielle tilbud hos andre firmaer. Leveringsgebyret er hurtig tjent ind, hvis man samler sine indkøb

Fabienne

29. januar 2010

Hurtig og fejlfri levering, samt gode priser

Jeg har handlet der flere gange. Altid god service med billige priser.
Fin oplevelse.

Mvh Fabienne

cubbin

22. januar 2010

Usædvanlig god og hurtig behandling

naturoghelse.dk leverede for os en usædvanlig god og hurtig behandling af den ordre vi havde bestilt på deres hjemmeside

Søren Pedersen

19. januar 2010

Fremragende service

Købte vitaminpiller samt urtepensil om formiddagen, varene var her dagen efter. Kan kun anbefale naturoghelse til andre. Super service og levering.

Lars Poulsen

14. januar 2010

Super service!

Har netop handlet med butikken, og både service, priser & levering var i top.

Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der.

Lonni Kleissl

12. januar 2010

God service og hurtigt levering hver gang

Har nu købt min Pukka the flere gange her - dejlig lav pris :-) Der er et stort udvalg, så vil sikkert købe mine diverse vitaminer her også!

Anders Vallø

5. januar 2010

God service hele vejen igennem

Købt et par håndfulde ting. Meget godt tilfreds med både pris (uhørt lav), udbud (kæmpe, udførlig info), levering (1-2 hverdage når alt på lager) og telefonisk/e-mail service (venlige).
To ting generer. Den der dobbeltrulle-funtion i 2 vinduer samtidigt, både hoveddel og produktdel, virker ret trættende.
Der mangler info om, hvad de forskellige homøopatiske lægemidler kan virke for.

Hej Anders.

Du er ikke den første, der har kommenteret dobbeltscroll funktionen og det er taget til efterretning. Funktionen er fjernet.

Med hensyn til omtale af homøopatiske lægemidler kan jeg kun give dig ret i, at det er uhensigtsmæssigt, at der ikke er omtalt, hvad de virker for.

Jeg kan imidlertid ikke gøre noget ved dette problem, da dansk lovgivning forbyder omtale af virkningen af homøopatiske lægemidler. Både du og jeg kan mene hvad vi vil om denne regel, men som butik er jeg nødt til at rette mig efter den gældende lovgivning.

Dorthe K

15. december 2009

Hurtig levering uden fejl og gode priser

Deres hjemmeside er god med udførlig beskrivelse af produkterne, så man selv kan vælge. Der er næsten rabat på alle produkterne, så man får dem billigere end hos andre.

Lene

14. december 2009

Naturoghelse.dk

Rescue Night - indtil videre - ordrebekræftelse har jeg modtaget, men kunne rigtig godt have tænkt mig at få oplyst en leveringsdato eller afsendelsesdat`?

Hej Lene.

Vi har dag til dag levering og hvis ordren ikke kan sendes pga. udsolgte varer eller lignende, så vil du modtege en mail om hvornår varer forventes på lager igen.

Når din ordre sendes vil du modtage et trackingnummer, så du kan følge din pakke.

A. Olesen

13. december 2009

Udmærket tilfreds 4 stjerner!

Købt eye q via nettet. Udmærket tilfreds.

Karsten S

Nuuk

10. december 2009

Altid perfekt levering

Jeg har handlet der mange gange. Alting fungerer perfekt

agh

6. december 2009

Den bedste og hurtigste betjening på nettet

Altid gode priser , gode og brugbare informationer om produkterne.
jeg har købt meget, senest Haj brusk kapsler, fantastisk hurtig ekspediton -TAK.

Lene Juul Jørgensen

28. november 2009

Altid høflig betjening

Altid høflig betjening OG de billigste priser! :-)

Claus Mosholt

super handel

JKS

6. november 2009

Hurtig og effektiv kundebetjening

Jeg har handlet mange gange på Natur&Helse og har altid fået en hurtig og effektiv betjening. Også når jeg har glemt noget i første omgang og så tilføjer noget til min bestilling.
Gode tilbagemeldinger hvis noget har været udsolgt og hurtig levering. Altid en fornøjelse at handle her.

Tommy Linding

5. november 2009

Hurtig , præsis

Varene ankom dagen efter bestillingen

Karen Margrethe

14. oktober 2009

hurtig, nem og billig handel

gennem et par år har jeg, med jævne mellemrum, handlet hos natur og helse. Købt pikasol, creme, mineraler, shampoo osv. Altid hurtig forsendelse. Når jeg tjekker priser, ender det altid med at naturoghelse er de billigste

Assil Chehade

14. oktober 2009

Great trusted Service

I've ordered twice from naturoghelse.dk, both transactions were smooth. There were a wrong product in my second order, but the naturoghelse's sales claimed the fault and sent me the correct product right away, even before me sending the back the wrong one.
Super Service, fast delivery helpful personnel.

Jeff Hansen

13. oktober 2009

Super hurtigt, og nemt

Jeg bestilte igår, og får den ind allerede her til morgen.
se det er levering som jeg kan forholde mig til.

Jeg bestilte et kosttilskud.

Elsebeth Brandenborg

9. oktober 2009

Det gik så nemt, som det kunne gøre.

Jeg har bestilt kosttilskud et par gange hos Natur og Helse, og det har været helt problemfrie køb. Og hurtig ekspedition.

Anni Enslev

2. oktober 2009

Super nethandel hurtig og expedit

Mine varer kom dagen efter jeg havde bestilt - super, forsvarligt pakket ind og alle varer i pakken. Gode helseprodukter i udvalg samt til konkurrencepriser - billiger end andre steder.

bo Lund-Frank

1. oktober 2009

Billige priser, stort udbud og god service

og hurtig levering (gerne dagen after bestilling), så naturoghelse får min bedste anbefaling

Alana Sørensen

25. september 2009

Pefekt service

hurtig reaktion på deres ordre,som kort efter bestilling bliver sendt afsted så man har det dagen efter, kan varmt anbefalde denne sidde så jeg vender tilbage en anden gang, det er helt sikkert

betina

25. september 2009

super...

kan klart anbefale denne side... der gik ikke anden ½ time til 45 min fra jeg havde bestilt til den var afsendt.. super service og rigtig god information på siden....!! klart en side jeg vil bruge igen

Ole Sørensen

21. september 2009

Helt uden problemer, det er altid en hurtig og meget prof. service man får.

De gange jeg handler hos Naturoghelse, er altid forløbet helt perfekt....Super god netbutik :-)

Jens Jensen

fyn

14. september 2009

definitionen på service

bestilte fredag aften, de sendte lørdag, og varerne kom mandag - det kalder jeg service!

bo l pedersen

13. september 2009

super sted at handle

kun 1 time fra bestilling til at varen pakket og afsendt - det er da både godt og hurtigt - mange roser her fra

Jan Kölner

8. september 2009

Som håbet/forventet

Billige priser (noget er faktisk billigere end fabrikanten selv kan sælge til), hurtig ordrebehandling, god opfølgning på ordren videre gang i forløbet og hurtig leverance.

Steen Kristensen

6. september 2009

Omgående ordrebekræftelse

Fremragende og hurtig ekspedition og - ikke mindst - lave priser

sidsel

2. september 2009

Rigtig god webshop.

Hurtig levering. God kundeservice. Overskuelig webshop med en god inddeling af produkter. Billigere end mange andre.

Rene Jørgensen

22. august 2009

Super

Bestilte en eftermiddag og modtog varen næste dag.

Har brugt dem flere gange og der har altid været hurtig levering og god service

karin madsen

20. august 2009

ventetid

det var en upåklgelg kundeservice men ventetiden på varene var lang. jeg havde håbet på at de vare i fik hjem hurtigt fik man hurtigt, dem der var i restorde kunne man enten bestille igen eller i kunne eftrsende dem, jeg personlig manglede varene her og nu

24. august 2009
Skjul virksomhedens svar

Jeg vil lige minde dig om, at hele ordren bestod af skaffevarer, som vi , som oplyst ved hver vare, ikke har på lager. Derfor må du påregne en hvis ventetid. I vores vilkår oplyser vi, at ventetiden kan være 1-4 uger, ligesom der også oplyses, at ordrer ikke sendes som delordrer, men sendes samlet, når alle varer er på lager.

Jeg kan se, at din ordre af afsendt nøjagtig 1 uge efter at du har lavet ordren. Dette anser jeg for hurtig levering, da det drejer sig om skaffevarer.

Lene Heltborg

20. august 2009

Hurtig og kvik

Jeg bestilte varer lidt i 17, alligevel kom de dagen efter. Det kalder jeg service.

Casper Pedersen

14. august 2009

hvad kan jeg sige? vil du havde det bedste så er NaturogHelse det bedste

Jeg kan kun give dem topanmeldelse

jeg ringer da kl var 16 for at høre om de havde de varer jeg skulle bruge ja og da jeg var færdig med at snakke med dem efter 10 min så kom der en mail på at de havde pakket mine varer og at de nu var afsendt det er bare god kundeservice så vi handler fremover kun hos www.naturoghelse.dk

Carina

11. august 2009

Super handel

Nem og overskuelig hjemmeside.
Bestilte søndag aften- varen blev sendt dagen efter og har lige modtaget den her tirsdag :)
God service og varen er forsvarligt indpakket.

Jesper

København

9. august 2009

Genialt

Bestilte en del produkter for noget tid tilbage. Stillede et par spørgsmål til deres kunderservice ang. nogen af produkterne, og fik en laaaaaang og detaljeret mail tilbage. Sådan skal det gøres :-)

Jeannette Jannerup

2. august 2009

Gode priser, stort udvalg

Har alt man skal bruge. Hurtig ekspedition. Altid god service og ingen problemer. Har ikke fundet andet sted på nettet med billigere produkter.

Helle

30. juli 2009

Godt udvalg og gode priser

Varerne kom hurtigt og det var umiddelbart den eneste netbutik, der havde alle de produkter, jeg søgte. Og til OK pris.

NB

27. juli 2009

Denne webshop kan anbefales. Alt fungerer tilfredsstillende.

Johnny Winther

27. juli 2009

Hurtig levering, flot service.

Hurtig levering. Fin service.

Preben Vissing

23. juli 2009

Komplet ordre til tiden til foruftige priser

Hurtig bekræftelse og mulig for opfølgning på leverance
Levering til tiden "på ingen tid" og INTET manglede.
Genbrugsindpakning og enkelt og soiidt siikret lige efter bogen.

Randi Green

17. juli 2009

Super god service

Udover et glimrende sortiment, en ualmindelig let og overskuelig hjemmeside, er servicen i top. Trods det, at det er en netshop er den personlige betjening med, og man fornemmer mennesket bag virksomheden. Jeg kan kun anbefale Naturoghelse.dk som et godt sted at handle for den bevidste forbruger, som både værdsætter økonomi, økologi, ordentlig service, menneskelighed, hurtig og effektiv ordrebehandling.

Schmidt

12. juli 2009

Meget dyr forsendelse

God hjemmeside og der er et godt udvalg i butikken og god forklaring ved hvert produkt. Jeg synes dog at forsendelsesomkostningerne er temmelig høje - Så bør man hellere lægge det på varens pris - for Naturoghelse må tjene kassen på de forsendelsesomkostninger de opkræver.

21. juli 2009
Skjul virksomhedens svar

Jeg føler det lidt uretfærdigt, at du bedømmer os ud fra hvad du antager forsendelserne koster i stedet for at kontakte os og høre hvordan det hænger sammen.

Vi tjener INTET på forsendelsesomkostningerne. Alle pakker sendes som pakkepost med forsikring og trackingnummer med PostDanmark og den rabat vi opnår hos dem, videregiver vi til kunderne.

Forsendelsesomkostningerne dækker altså hverken papkasse eller kassefyld, men udelukkende hvad PostDanmark forlanger for at sende pakken.

Jeg mener at vores priser er helt gennemskuelige, da vi intet skjuler for kunderne. Hvis du ser under "Vilkår" er alle omkostninger oplyst, så intet kan komme som en overraskelse for kunden.

Vi anbefaler alle kunder, der har mulighed for det, at få leveret til deres arbejdsplads, da erhvervsporto er betydeligt lavere end privatpakker.

Lizzi Schouw

3. juli 2009

Fremragende helse- og personlig pleje webforretning

Varerne kommer dagen efter jeg bestiller - til min arbejdsplads, hvilket også gør at jeg kan spare halvdelen i porto, da det så kan sendes som erhvervspakke.
Og priserne er de billigste jeg har fundet overhovedet, har sammenlignet de samme varer forskellige steder, også forretningen hvor jeg plejer at handle, og som ellers er billigere end vejledende udsalgspriser ...

Lotte Nilsson

2. juli 2009

Super.....

Fordi det altid går hurtig med at få sine ting og det har det gjort alle gangene jeg har bestilt noget.
Kan kun anbefale jeres hjemmeside...

PiaKbh

1. juli 2009

Super butik som fungerer upåklageligt...

og hurtig levering! :)

John Nielsem

30. juni 2009

super godt

nemt at bestille og hurtig levering

Thomas

30. juni 2009

Fin butik, ingen forbehold

Det fungerer upåklageligt!

Mona Søndergaard

19. juni 2009

Super og lynhurtig service

Bestilte nogle vare som ikke alle var på lager. Straks fik jeg en e-mail om hvornår man forventede at de var på lager. Senere da de var afsendt kom der også en besked. Det syntej jeg er flot og en fin fin service. Topkarakter til Conni og alle de andre.
Med venlig hilsen Mona Søndergaard

Lisbeth Thode

18. juni 2009

Super/lynhurtig service

Jeg sender bestilling onsdag formiddag og torsdag, altså dagen efter ankommer mine vare inden middag - det er FLOT !!
Tak for den gode service
Lisbeth

mirja

17. juni 2009

super hurtig og effektiv ekspedition

faldt tilfældig over hjemmesiden mandag eftermiddag og fandt præcis det the vi har rendt og ledt efter som hele tiden er udsolgt i de nærliggende butikker. Vi valgte en del forskellige ud og Tirsdag morgen kl kvart over ni var de leveret. Trods forsendelse var det billigere end at købe i butikkerne og det er 100% at vi fremover vil benytte os af denne side,

Sladana Zivkovic

17. juni 2009

Super web-shop

Jeg bestilte mandag eftermiddag og tirsdag var mine varer her. Super hurtig levering. Varerne var i perfekt stand. Og de var en del billigere end der, hvor jeg normalt køber dem. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

Kristine Nielsen

16. juni 2009

Fantastisk udvalg!

Skulle have mange forskellige produkter og var på flere sider, men ingen af dem havde alle de ting jeg havde brug for. Men det havde naturoghelse.dk
Hurtig ekspedition - alt problemfrit!

Inge Lise Hvid Jensen

8. juni 2009

hurtig ekspedition

de har de fleste vare til rimelige proser.Samtidig er ekspeditionen meget
hurtig, hvilket er dejlig - aldrig problemer.

Torben b jensen

29. maj 2009

jeg var meget godt tilfres med jeres abejde der mangle lig en teng til mænd de der heder viagra til mænd vil jeg meget gerne at i få noget af hilsen fra Torben

hej med jer jeg er godt til fres med de i har gjort for mig

Ulla Thøgersen

27. maj 2009

Alletiders forretning

Supergodt sted at handle, hurtig levering.

Mary Fyhring Andersen

25. maj 2009

Super

Fordi det går hurtigt med svar og afsendelse. Og så at man kan følge varen, se hvor den eventuelt skulle være strandet. Ikke fordi det er sket, men man kan aldrig vide.
MVH
Mary Fyhring Andersen

Anna

24. maj 2009

Varer pakket for dårligt

Da jeg modtog pakken, var 2 af varerne ødelagt under forsendelsen. Emballeringen var for dårlig. Der var ingen problemer med at få dem byttet. De defekte varer ville de gerne have retur - forståeligt nok. Der var en retur-label, med porto betalt, sammen med de nye varer. Jeg fik mine varer, og der var ingen problemer med firmaet vedr. de defekte, men jeg var på posthuset 3 gange, og det giver altså kun 3 stjerner.

mbartens

21. maj 2009

fin service

dejligt at kunne bestille noget for min mor, betale det og så få det leveret direkte til hende.varerne modtaget 3 dage senere.
kunne dog godt tænke mig at vide om der altid opkræves fragt gebyr eller
om det er gratis ved bestilling over et vis beløb, især da beløbet syntes ret højt.

Trond

Grei handel!

Rask og bra handel, men Frakt/betalingsgebyrer er alt for høye!!! Ved ett kjøp på kr. 160,- ble frakt7bet.geb. på kr. 213,-!!!!! Ikke bra......

Agnes

Fantastisk internethandel !

Varene ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt dem, det var fantastisk !
Dog bestilte jeg nogle vitaminpiller hvor der stod 'midlertidigt udsolgt, forventes på lager igen d. 12/5' Jeg bestilte mine varer d. 13. Jeg regnede med at de var kommet på lager igen (det var de !), men det havde været helt perfekt, hvis hjemmesiden havde været helt opdateret, så man ikke var nervøs.
Ellers en fantastisk service jeg har fået - og en masse penge jeg har sparet, har selv tjekket ;)

Fls

Stege

Lynhurtig og korrekt levering

Fik varen dagen efter bestillingen.
Fra Randers til Møn. Flot.

Anne Marie Warfield

Promte og korrekt levering

Jeg fik varene 2 dage efter at have bestilt, der var ingen problemer i at afgive ordren og varene var de rigtige, korrekt og tydeligt addresseret

anne seidelin

14. maj 2009

kompetent

Varer kommer dagen efter og alt er i orden. Endvidere har de en stor viden, som de gerne deler ud af via mails. Tak for det.

Susanne Petersen

14. maj 2009

Fremragende.

Har nu handlet hos "Natur og Helse" tre gange. Hver gang har jeg kun fået en flot og upåklagelig service! Jeg kan simpelthen ikke finde noget at klage over!!

Kludder

12. maj 2009

Super perfekt

Bestilte mandag middag modtog varerne tirsdag formiddag.

Louise Covenas

12. maj 2009

Hurtig handel

Hurtig og nemt at handle. Jeg synes nu at portoen skulle være uden beregning, hvis man i det mindste køber for mere end 600 - 800 kr. Det er et lille irritationsmoment, som jeg kan se at mange andre internetbutikker har fjernet.

Tommy Gall

11. maj 2009

Lettilgængelig hjemmeside og knaldhurtig levering

Varen leveret allerede efter to dage - og man kan følge varens vej fra afsender til modtager.
Fint! Fint!

Mitzi Nielsen

7. maj 2009

super

Hej. Super hurtig levering. fik varen allerede dagen efter bestilling.

Eva Ollsen

4. maj 2009

5 Ka anbefales

Det er rigtigt godt, fra start til slut.Jeg syntes det er nemt at handle hos jer. Venlig hilsen Eva Olsen
Garderhøjen 45 4671 Strøby.

Marie Iseling Hansen

3. maj 2009

Super hurtig levering

Stort udvalg, gode priser og super hurtig levering, jeg bestilte over middag i går og fik allerede mine varer med posten i dag, det er da service.... Så jeg kan varmt anbefale andre at handle ved naturoghelse.dk

Marie

Ninett Green

2. maj 2009

Excellent service

Bestilte produktet onsdag aften og modtog det fredag morgen. Følte mig meget "well taken care of" - ikke bare som en kunde af mange, men som en V.I.P.
Keep it up, så bliver jeg og mit lille firma hængende som kunde hos Jer.

Mange hilsner
Ninett fra RoseLine.dk

Eva Jørgensen

1. maj 2009

Kan varmt anbefale naturoghelse.dk

Altid meget hurtig levering. Stort varesortiment. Fine priser. Har aldrig været ude for, at en vare har været udsolgt. Har én gang oplevet, at der manglede en vare i pakken, men jeg fik med det samme - og uden diskussion - eftersendt den manglende vare. Hvis portoen på små pakker, f.eks. under et halvt kilo, var mindre, ville jeg købe oftere. En smule ærgerligt, at man ikke kan lægge varer i indkøbskurven, logge ud, og vende tilbage senere, uden at kurvens indhold er slettet - men det er kun et meget lille problem.

Se alle anmeldelser

Se alle 170 anmeldelser
Annonce fra Google

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (170 anmeldelser)

De bedste virksomheder

fladskærm
1. Bergs
www.bergs.dk
Rigtig hurtig og god service
2. Danskdatasalg
www.danskdatasalg.dk
Kanon handel og betjening.
3. Itstore
www.shopitonline.dk
Den bedste rådgivning/service
3. Unotel
www.unotel.dk
Bedste kundeservice jeg endnu har oplevet, men
hvidevarer
3. Whiteaway
www.whiteaway.com
Perfekt IT handel
NATUROGHELSE.DK
Stort udvalg af helse, helsekost og kosttilskud. Naturoghelse.dk tilbyder markedets bedste priser på helseprodukter herunder personlig pleje og naturlægemidler
Virksomhed:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?