Udvalgt anmeldelse om naturoghelse.dk
1. september 2010
Jeg har købt en god blanding af kosttilskud, juice og te. Og grunden til at jeg giver 5 stjerner skyldes at hjemmesiden er rimelig nem at søge på - ved indtastning af produkt og så er det super service at mine varer fremsendes allerede samme dag. Det er 2. gang jeg prøver det fra jer og det er virkelig super!
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
28. august 2010
God kontakt og huritg levering
Jeg har købt Fortodol og Priorin.
25. august 2010
Mine varer kom efter 2 dage.
19. august 2010
Hurtig levering, bestilte i går modtog i dag :-)
Jeg har købt tyggegummi UDEN aspartam - desværre søder man nu med rund hånd næsten al tyggegummi med aspartam, men hos naturoghelse har jeg fundet tyggegummi UDEN :-)
17. august 2010
fremragende sted at handle
Meget nem og overskuelig hjemmeside . Handlen gik 100 % problemfrit .
Leveringen foregik lynhurtigt . Fantastisk fin service vedr. forsendelsen !!
Alt i alt , et sted man trygt kan anbefale andre at handle .
13. august 2010
Perfekt handel
Meget hurtig levering. Fin service med oplysning om afsendelse af pakke + pakkenr.
En meget tilfredsstillende og perfekt handel.
10. august 2010
Ansvarsfuld butik.
Mine naturpiller kom som aftalt, venlig betjening da jeg måtte ændre leverings dag og det blev gjort uden problemer og med stor venlighed. Vil fortsat handle med dem.
4. august 2010
Igen en perfekt leverance fra naturoghelse.dk
Alle varer omhyggeligt emballerede og fremme som planlagt.
27. juli 2010
Perfekt service
Jeg bestilte nogle produkter fra dem der hvor de havde ferie lukket, da de vente tilbage fra ferie så jeg at der var trukket et beløb fra min konto. Jeg havde sendt en mail hvor det stod af jeg ønskede at afbestille ordren, det havde det desværre overset i den store mængde af mails. Jeg ringede til dem, og de beklagede og sagde jeg fik hele beløbet returneret, og hun tilbød oven i købet at ringe til Postdanmark, for at se om hun kunne nå at få dem til at sende pakken retur, men det var desværre for sent. Men jeg skulle bare afvise pakken når jeg modtog den, så var de tvunget til at sende den tilbage til naturoghelse.dk. Hun kom med en god forklaring på misforståelsen, og jeg sidder tilbage med en god følelse.
naturoghelse.dk kan KLART anbefales - Hilsen Mathias Sieker :)
Imber
15. juli 2010
Rigtig god service
Jeg har flere gange handlet online hos Natur og Helse. Priserne er lavere end konkurrenterne og betjeningen, ordren bliver behandlet hurtigt og smertefrit.
Hver gang har jeg modtaget mine varer - uden fejl - indenfor et par dage. Det betyder at jeg med glæde anbefaler Natur og Helse for andre, og at jeg ikke selv er i tvivl om, hvor jeg skal bestille mine varer næste gang. Godt gået Natur og Helse :-)
Mette
8. juli 2010
Perfekt !!
Bestilte en del varer midt på eftermiddagen igår. De var her idag. Pakket pænt og ordentligt. Så bliver det ikke altså ikke bedre. Super fra start til slut ;O)
Det kan jeg kun anbefale varmt !!
5. juli 2010
Hurtig levering.
Varerne blev afsendt med det samme. Hjemmesiden er til at finde rundt på. Alt i alt en positiv oplevelse.
Palle
31 point
7 Anmeldelser
30. juni 2010
Indtil videre kun positivt bekendskab
Har 2 gange leveret de rigtige varer til tiden, så handler nok også her næste gang.
Mette
30. juni 2010
Imponerende responstid
Bestilte to pilleprodukter tirsdag eftermiddag - fik dem leveret med posten onsdag formiddag. Det kan da ikke gøres hurtigere! Ydermere fik jeg straks efter bestillingen en ordrebekræftelse og to timer senere besked om, at varene var afsendt. Beskeden indeholdt et track-n-trace-nr. så jeg kunne følge pakkens tur med Post Danmark. Igen: Imponerende!
25. juni 2010
IMPONERENDE
har handlet for første gang-og er meget imponeret.Fik en mail om at mine varer var i restordre-1DAG.....skrev tilbage at det havde de ikke behøvet at informerere mig om-fik svar at det gjorde de altid.DET ER DA IMPONERENDE-fik varen-dagen efter.....hurtig levering
AT
15 point
3 Anmeldelser
22. juni 2010
Stort udvalg og hurtig levering
Jeg har benyttet Naturoghelse.dk i et par år nu, og er godt tilfreds. De har et stort udvalg til rimelige priser og er hurtige med ekspedition og levering.
22. juni 2010
Virkelig hurtig betjening og præcis levering.
Jeg har bestilt "Brusk Lenk", som er et produkt til bl.a. sportsbelastede led og knogler. Umiddelbart er det det eneste sted, som jeg kan finde, der forhandler produktet. Endvidere har jeg bestilt noget dejligt økologisk grøn te. Selvom jeg kom til at skrive forkert adresse i ordren (min private adresse, hvilket i stedet skulle have været adressen på min arbejdsplads) og lige sendte en mail med rettelsen til Natur og Helse, så fik de korrigeret ordren, og jeg havde mine varer næste dag alligevel... og ganske korrekt på min arbejdsplads. Virkelig god og hurtig service. Kan kun give top karakterer:)
16. juni 2010
tak fra en tilfreds kunde for en hurtig og akkurat service
Jeg har bestilt nogle helseprodukter - har fået dem hurtigt (næste dag) og akkurat indpakket...
14. juni 2010
God betjening - hurtig levering!
Har været kunde flere gange - har lige bestilt 2x Solaray Cal-Mag i går, har fået ordrebekræftelse og er sikker på at varen bliver leveret hurtigt som de tidligere bestillinger gjorde. kan kun anbefale jeres virksomhed.
Esther Trampenau
10. juni 2010
Super Service
Dagen efter bestilling kom posten med varerne. Der var dog gået noget i stykker i pakken og kassen var derfor våd. Posten fik varerne med retur og efter en kort mail til nautroghelse.dk, sendte de en ny pakke samme dag. De ventede ikke engang på at den beskadigede pakke kom retur. Super service og stor tiltro til kunderne. Mange tak.
Bettina/SCAN-AIR
7. juni 2010
Næsten perfekt!
Naturoghelse.dk er et stort fremskridt for os, der handler meget af det økologiske. Eneste indvending - men den er tilgengæld også sur;) - er, at indpakningen med flamingo-fyld er helt uacceptabelt for mig, fordi det kræver, at jeg skal på genbrugsstationen 15 km herfra. Jeg handler meget på nettet og de andre firmaer leverer med papir-fyld, som kan genanvendes ex i brændeovnen eller på bålet i disse tider. Ellers rigtig god butik - gerne en lidt bedre søgemaskine - men læste, at den kommer. Benthe Hurup.
Ulrik
17 point
3 Anmeldelser
6. juni 2010
godt udvalg og gode priser
Har købt hos dem indtil flere gange og har kun være tilfreds.
Dejligt bredt udvalg til yderst fornuftige priser.
Porto er lidt i den dyre ende, men det er vel bare den reelle postdk pris.
(det kunne være lækket hvis der var mulighed for "GLS Pakke Shop", som hos fx www.elounge.com)
Helle
3. juni 2010
super leverancer
jeg har nu over de seneste måneder købt en hel del varer fra naturoghelse
og det har hver gang fungeret upåklageligt.
Fortsæt det gode arbejde - en rigtig glad kunde
2. juni 2010
Super butik
Super butik
Flot bredt og dybt udvalg.
God hjemmeside med gode beskrivelser af varerne.
Uden sammenligning de billigste jeg kunne finde.
Forsendelsesomkostninger... tja, jeg kunne nok ikke gøre det billigere selv hvis jeg skulle ud og købe papkasse og fyld. Slet ikke med erhvervslevering.
Bestilte tirsdag eftermiddag og modtog varer onsdag formiddag. Speedy levering.
1. juni 2010
Bedste netbutik inden for sin genre
Jeg har handlet flere gange hos naturoghelse.dk, og hver gang har været en absout positiv oplevelse. Stort udvalg, fantastiske priser, promte levering og god korrespondance undervejs
31. maj 2010
Naturoghelse.dk
Har handlet hos Naturoghelse flere gange nu og har kun godt at sige.
Super god og lynhurtig betjening. Konkurrencedygtige priser og gode produkter. Vælger hver gang af få sendt pakken til min arbejdsplads, det
giver PostDanmark 100% mulighed for at levere pakken og jeg sparer penge i porto :)
27. maj 2010
Service i top, hurtig forsendelse og meget billige priser, et sted jeg absolut vil blive ved med at bruge
22. maj 2010
Dejlig betjening
Jeg køber mange forskellige produkter,og er man det mindste i tvivl,kan man bare kontakte naturoghelse.Der får man en fyldestgørende forklaring ,selv på det mindste problem,altid venlig og hjælpsom.Hurtig levering.
Venligst IngerLise
12. maj 2010
Hvorfor bruger i postdanmark?
Af en eller anden grund har Postdanmark ikke lagt pakken i vores pakke-box. Nu kan den afhentes i en selvbetjeningsstation fra på fredag - det er onsdag idag. Det er meget dårlig service.
6. maj 2010
Fokus på økologien. Hurtig levering, lidt mere service end forventet.
Handler mest theer, hvor der er et fantastisk godt - og godt beskrevet - stort udvalg. Men også skønne og grønne rengøringsmidler. Den nye hjemmeside er flot designet, dog er teksten lidt "lys" og svær at læse.
Dog - altid en stor fornøjelse at benyte naturoghelse.dk 's site.
Regitze Schmidt
Forlaget ABZebra
3. maj 2010
Tilfreds!
Jeg ville gerne give 5 stjerner - for jeg har været super tilfreds med service, produkter og leveringstid! Men - og der er et lille "men", jeg synes at jeres porto er urimeligt dyr, og herfra et forslag til at genoverveje forsendelses prisen... Jeg synes i har mange spændende produkter, til yderst rimelige priser - men skal jeg fx kun bruge et enkelt produkt, ser jeg mig stadig nødsaget til at handle i en lokal helsekost forretning, idet de 62 kr. i porto, udligner en evt. besparelse... (i nogle tilfælde bliver det desværre dyrere at handle på nettet). Men super hurtig ekspedition, god mail underretning undervejs, og jeg sender hermed mine anbefalinger. :-)
26. april 2010
Udsøgt service
Købt Oil of Life ved naturoghelse.dk. Hurtig levering og gode produkter til fornuftige priser
25. april 2010
hurtigt og nemt
Det kan ikke være nemmere og det er hurtigt og billigere end hvis jeg havde købt dem hos f.eks. Matas. Har dog svært ved at forstå at det koster 60 kr i forsendelse
22. april 2010
5 stjerner ( og flere hvis det var muligt)
5 stjerner til natur og helse for gode priser, stort udvalg og super hurtig ekspedition
21. april 2010
Hurtig og korrekt ordrebehandling
Aftaler og leveringstid er overholdt. Absolut en god nethandel, der kan anbefales.
20. april 2010
Seriøs og hurtig behandling
Natur og helse
Jeg ahr for første gang købt hos dem Himalaya salt og det er absolut ikke sidste gang. Jeg bestilte det søndag aften, bekræftelse på afsendelse modtog jeg på mail mandag ca. kl 17 med besked om at varerne var afsendt. Modtog det bestilte tirsdag med pakkeposten.
Hurtift effektivt og seriøst :-)
Anna
20. april 2010
Super service og levering
Jeg købt 5 forskellige produkter og de blev leveret inden for 24 timer super service..
Ikke sidste gang vi handler der..
Mange Hilsner
Anna
17. april 2010
Super god netbutik
Rigtig god, hurtig og fin service og levering. Venlig betjening ved personlig henvendelse. Let og overskuelig hjemmeside. Kan varmt anbefale Naturoghelse til andre
15. april 2010
Service unden problemer
Bestilte homøopatiske produkter. Det ene produkt var ikke på lager, så jeg fik en velinformerende service meddelse om at varen ikke var på lager, men ville komme dd og ville blive sendt dd.
Dette mener jeg er yderst god service overfor kunder, da vi har mulighed i at følge med i hvad der sker med vore produkter og hvornår vi kan forvente at have dem i hænde.
Jeg vil absolut anbefale dette firma til andre.
God service, bliv endelig ved!
Karina Louise Rieper fandt anmeldelsen nyttig
15. april 2010
Vil ikke levere til erhvervsadresse på trods af erhverv
Nægter at levere til erhvervsadresse til den billigere pris, når man ikke har cvr-nr, selvom virksomhed har eksisteret i 25 år. Selvom det er blevet naturoghelse oplyst, at ikke alle virksomheder ER momsbelagt, f.eks. journalistik og kunstnerisk virksomhed. "Undskylder" sig med, at "personalet ikke kan finde ud af det". Ringe ringe service.
betina qvistgaard fandt anmeldelsen nyttig
Tanya
12. april 2010
Super
Jeg har handlet her 2 gange. Super priser og god service over alle grænser. De bedste anbefalinger fra min side. Man kan trygt handle her, de har styr på tingene :)
Tanya
8. april 2010
flabet respons, når man henvender sig til firmaet på mail.
flabet respons, når man henvender sig til firmaet på mail.
under al kritik - handler aldrig mere ved naturoghelse
Ilse
10 point
2 Anmeldelser
5. april 2010
naturoghelse.dk - nemt og hurtigt
Jeg har købt basica hos naturoghelse.dk som har været hurtig og godt.
Hilsen Ilse
31. marts 2010
Billig
Det var billig og det kom til tiden
30. marts 2010
Ingen problemer
Jeg købte Body-Kraft Proteinpulver samt Power Sport Proteinpulver, og pakken ankom meget hurtigt. Jeg bestilte fredag aften, mandag fik jeg en mail om at de havde sendt varerne til levering og tirsdag fik jeg mine varer. God service :)
25. marts 2010
Fantastisk shop med super gode tilbud og rabatter!
Har udelukkende gode ting at sige om e-shoppen. Meget hurtig levering og lækre produkter. Fantastisk at der sælges Beaute Pacifique til en utrolig god pris - så har selv os med et stramt budget råd til at forkæle os selv med lækre produkter! Well done!
20. marts 2010
Hurtig og effektib ekspedition
Købt Boldo Cynara til 30 kr under prisen i alm forretninger bla. Matas.
Viola
11. marts 2010
Sådan !!!!
Jeg har købt hos Naturoghelse et par gange og det fungere bare. Jeg har varen dagen efter og jeg kan følge min pakke. Deres priser er billigere og varen i orden. Eneste ulempe jeg kan finde er, at man skal købe for rigtig meget inden man slipper for at betale porto, beløbet er noget højder end hos andre.
Super godt
Jeg har nu handlet 3 gange hos Natur og Helse og hver gang har det simpelthen virket perfekt - varerne er kommet hurtigt efter bestillingen er sendt
professionelt
Bestilt mandag modtaget onsdag.
Virker som et meget professionelt firma, som vi gerne vender tilbage til.
kanon hurtig levering
jeg var lidt sent ude med at bestille nogle vare,som jeg skulle bruge dagen efter.Jeg ringede til naturhelse og spurte om de kunne hjælpe mig med en hurtig levering, de blev leveret dagen efter kl. 9.00. Tusinde tak for den hurtige levering og den gode service
5. marts 2010
LYNENDE hurtig levering!
Jeg har handlet en del hos NaturogHelse. Jeg er imponeret over deres service, deres MEGET lave priser og den imponerende hurtige levering! : )
De få gange jeg har savnet en vare i deres sortiment, har de været flinke til at skaffe den hjem.
Anne
4. marts 2010
Hurtigere kan det ikke gøres!
Skulle bestille mere af det uundværlige sød stevia fra hjemmesiden, faldt over en række andre "must have" produkter. Bestilte om formiddagen og allerede dagen efter modtog jeg varerne fra naturoghelse.dk. Her bliver handel ikke nemmere, billigere og hurtigere. Dog stemmer priserne på ordrebekræftigelsens faktura ikke overens med priserne på den vedlagte faktura i pakken men total beløbet er dog ens:-) så det kan ikke forstyrre den positive oplevelse ved handlen.
4. marts 2010
fantastisk hurtigt
har købt rosenrod bestilte d 2/3 modtog det d 3/3 sikken service
Bent
12 point
2 Anmeldelser
2. marts 2010
Dårlig service
Vi var ved at bestille varer, og kunne ikke finde en vare vi tidligere havde bestilt.
Efter opringning til firmaet fik vi at vide at de ikke førte omtale vare mere da de ikke tjente nok på denne.
Det kalder vi dårlig service, da man så skal bestille varer to steder, så det endte med at vi bestilte alle varer hos okologisk-supermarked.dk som absolut har en god service og et stort udvalg samt gode priser og hurtig leverering.
25. februar 2010
Jeg har handlet 2 gange hos Natur & Helse og begge gange er varerne kommet 1-2 dage fra bestillingen er gjort. Denne gang kom de ca 24 timer efter, at jeg havde bestilt. Det synes jeg er god service !!
Jeg har bl.a købt produkter fra Aniel Care, birkesød tyggegummi og propolis creme. Produkterne er jo de samme som i butikkerne, men prisen er bare meget bedre :o)
Jeg handler gerne her igen.
25. februar 2010
Nemmere kan det ikke være at købe helsekost. Tak for hurtig og god ekspedition.
Jeg har købt Venustornte, Folkepillen og Husk hos naturoghelse.dk. Mine varer kommer en til to dage efter jeg har bestilt, så det kan ikke være nemmere når man får det bragt lige til døren af postbudet. Tak for hurtig og god ekspedition. Her handler jeg gerne igen.
23. februar 2010
Behagelig
har købt div. helseprodukter og været i telefonisk kontakt med dem,virkelig behagelig
20. februar 2010
Enkelt og prof. behandling
Natur og helse leverer varen næsten før du har trykket enter. Hurtigt, enkelt og uden dikkedare.
20. februar 2010
God og hurtig service. giver 4 stjerner da jeg synes jeres søgemaskine er for dårlig skriver man eks. ledvogterne kan den ikke finde ud af det det korrekte var ledvogter. Osv.
Helsekost-vitaminer.
19. februar 2010
Gode priser og hurtig levering
Købte Beauty Pacifique hos naturoghelse.dk til meget fordelagtige priser og modtog det dagen efter. Super service og nem og overskuelig hjemmeside.
19. februar 2010
Super Super!!!
Alt fungerer perfekt, anbefaler denne hj.side 100%
17. februar 2010
For dyrt forsendelse
Arctic Root Rosenrod 500 mg
Meget irreterende at de ikke har flexlevering, så det passer ikke de de skriver at man får det leveret lige til døren.
Hvor mange er lige hjemme og kan kvitere.
17. februar 2010
Alt fungerer perfekt
Fin hjemmeside - gode priser. Alt fungerer rigtig godt. Hurtig og problemfri levering. Anbefaler Natur&Helse.dk 100%
16. februar 2010
hurtig levering
Zingosin Omega 3
Ditte
15. februar 2010
Nem og hurtig levering og gode priser på varerne
Jeg har har altid modtaget varerne hurtigt og uden bøvl. Deres priser er generelt lave også selvom man skal betale fragt. Ved prissamling på andre sites så sparer jeg hver gang 100 kr på mine vitamin indkøb.
11. februar 2010
Favoritsted at handle
Gode produkter, hurtig betjening og forsendelse - klart mit favoritsted at handle homeopatiske lægemidler og kosttilskud
10. februar 2010
Homeopatiske lægemidler
God valg af homeopatiske lægemidler og hurtig forsendelse af bestilte varer.
9. februar 2010
super sted at handle
god priser og god kunderservice. har anbefalet til en veninde og hun er også super tilfreds
Jane
4. februar 2010
Det bedste sted at handle!
Det er den side jeg handler på allermest, især fordi man ikke finder tingene billigere. Også en ret overskuelig side.
1. februar 2010
Det kunne ikke være bedre ! - )
Flink venlig og hurtig betjening, levering dagen efter selv om bestillingen indgik sent om eftermiddagen, - mere kan man ikke ønske sig
Søren Hansen, Slagelse
1. februar 2010
Hurtig leverance
Jeg vil gerne rose Natur og Helse for den hurtighed de effektuerer ordrerne med - allerede dagen efter bestilling har man varerne.
Desuden findes varerne ikke billigere andre steder, med undtagelse af helt specielle tilbud hos andre firmaer. Leveringsgebyret er hurtig tjent ind, hvis man samler sine indkøb
29. januar 2010
Hurtig og fejlfri levering, samt gode priser
Jeg har handlet der flere gange. Altid god service med billige priser.
Fin oplevelse.
Mvh Fabienne
22. januar 2010
Usædvanlig god og hurtig behandling
naturoghelse.dk leverede for os en usædvanlig god og hurtig behandling af den ordre vi havde bestilt på deres hjemmeside
19. januar 2010
Fremragende service
Købte vitaminpiller samt urtepensil om formiddagen, varene var her dagen efter. Kan kun anbefale naturoghelse til andre. Super service og levering.
14. januar 2010
Super service!
Har netop handlet med butikken, og både service, priser & levering var i top.
Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der.
12. januar 2010
God service og hurtigt levering hver gang
Har nu købt min Pukka the flere gange her - dejlig lav pris :-) Der er et stort udvalg, så vil sikkert købe mine diverse vitaminer her også!
5. januar 2010
God service hele vejen igennem
Købt et par håndfulde ting. Meget godt tilfreds med både pris (uhørt lav), udbud (kæmpe, udførlig info), levering (1-2 hverdage når alt på lager) og telefonisk/e-mail service (venlige).
To ting generer. Den der dobbeltrulle-funtion i 2 vinduer samtidigt, både hoveddel og produktdel, virker ret trættende.
Der mangler info om, hvad de forskellige homøopatiske lægemidler kan virke for.
15. december 2009
Hurtig levering uden fejl og gode priser
Deres hjemmeside er god med udførlig beskrivelse af produkterne, så man selv kan vælge. Der er næsten rabat på alle produkterne, så man får dem billigere end hos andre.
Lene
14. december 2009
Naturoghelse.dk
Rescue Night - indtil videre - ordrebekræftelse har jeg modtaget, men kunne rigtig godt have tænkt mig at få oplyst en leveringsdato eller afsendelsesdat`?
13. december 2009
Udmærket tilfreds 4 stjerner!
Købt eye q via nettet. Udmærket tilfreds.
10. december 2009
Altid perfekt levering
Jeg har handlet der mange gange. Alting fungerer perfekt
6. december 2009
Den bedste og hurtigste betjening på nettet
Altid gode priser , gode og brugbare informationer om produkterne.
jeg har købt meget, senest Haj brusk kapsler, fantastisk hurtig ekspediton -TAK.
28. november 2009
Altid høflig betjening
Altid høflig betjening OG de billigste priser! :-)
13. november 2009
helt perfekt*****
super handel
6. november 2009
Hurtig og effektiv kundebetjening
Jeg har handlet mange gange på Natur&Helse og har altid fået en hurtig og effektiv betjening. Også når jeg har glemt noget i første omgang og så tilføjer noget til min bestilling.
Gode tilbagemeldinger hvis noget har været udsolgt og hurtig levering. Altid en fornøjelse at handle her.
5. november 2009
Hurtig , præsis
Varene ankom dagen efter bestillingen
14. oktober 2009
hurtig, nem og billig handel
gennem et par år har jeg, med jævne mellemrum, handlet hos natur og helse. Købt pikasol, creme, mineraler, shampoo osv. Altid hurtig forsendelse. Når jeg tjekker priser, ender det altid med at naturoghelse er de billigste
14. oktober 2009
Great trusted Service
I've ordered twice from naturoghelse.dk, both transactions were smooth. There were a wrong product in my second order, but the naturoghelse's sales claimed the fault and sent me the correct product right away, even before me sending the back the wrong one.
Super Service, fast delivery helpful personnel.
13. oktober 2009
Super hurtigt, og nemt
Jeg bestilte igår, og får den ind allerede her til morgen.
se det er levering som jeg kan forholde mig til.
Jeg bestilte et kosttilskud.
9. oktober 2009
Rigtigt godt - men trist med Post Danmark
Jeg har købt lidt forskellige vitaminer og mineraler, som jeg plejer. Jeg lagde ordren ind fredag den 14.5., og samme dag fik jeg besked om, at Post Danmark havde modtaget pakken og jeg kunne nu spore den. Her - onsdag den 19.5. kl. ca. 21.30 - har jeg endelig modtaget pakken. Det var første pakkeomdeling fra Post Danmark. Indholdet var fint, men måske I skulle gøre mere tydeligt opmærksom på, at Post Danmark kan tage flere dage om at levere.
2. oktober 2009
Super nethandel hurtig og expedit
Mine varer kom dagen efter jeg havde bestilt - super, forsvarligt pakket ind og alle varer i pakken. Gode helseprodukter i udvalg samt til konkurrencepriser - billiger end andre steder.
1. oktober 2009
Billige priser, stort udbud og god service
og hurtig levering (gerne dagen after bestilling), så naturoghelse får min bedste anbefaling
25. september 2009
Pefekt service
hurtig reaktion på deres ordre,som kort efter bestilling bliver sendt afsted så man har det dagen efter, kan varmt anbefalde denne sidde så jeg vender tilbage en anden gang, det er helt sikkert
25. september 2009
super...
kan klart anbefale denne side... der gik ikke anden ½ time til 45 min fra jeg havde bestilt til den var afsendt.. super service og rigtig god information på siden....!! klart en side jeg vil bruge igen
21. september 2009
Helt uden problemer, det er altid en hurtig og meget prof. service man får.
De gange jeg handler hos Naturoghelse, er altid forløbet helt perfekt....Super god netbutik :-)
14. september 2009
definitionen på service
bestilte fredag aften, de sendte lørdag, og varerne kom mandag - det kalder jeg service!