[REPLY]
Har modtaget min fine halskæde og den er super fin....13 dage så modtog jeg min vare :o) Må man sige det hurtigt og ingen problemer undervejs.
tak og helt sikkert en side jeg vil benytte igen.
Efter at have bestilt min halskæde den 7 februar, ventede jeg over 6 uger før jeg sendte en mail til dem for at få at vide hvor min halskæde blev af - der bliver jeg så informeret om, at deres leverandør er gået konkurs - hvilket selvfølgelig er beklageligt. Der bliver spurgt om jeg stadig ønsker min min halskæde leveret, hvilket jeg accepterer. D. 27 april modtager jeg endelig min halskæde. selve smykket er så tyndt at det bøjer meget nemt, og kæden ligner ikke den på billedet. det er de dårligste 979,- kr jeg har givet, og er virkelig ægerlig over den halskæde jeg har modtaget. øv!
Produktet er rigtig flot og jeg håber på at min kæreste bliver rigtig glad for sin julegave. Jeg vil i fremtiden anbefale dette produkt
flot varer alt var som lovet det eneste der trækker lidt ned er at kæden er ultra tynd ,man burde tilbyde tykkere kæde mod betaling ,HAR BESTILT OG MODTAGET ENDNU 3 KÆDER AF SUPER FIN KVALITET
Alt var i den skønneste orden. Navnekæden kom før tid, end vi havde bestilt den. den var pæn pakket ind og var pusset. Selve smykket er meget sødt.