We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Navnesutten.dk anmeldelser

Navnesutten.dk Logo
Kunderne om Navnesutten.dk : »Perfekt.« »God kvalitet og super hurtig levering« »Perfekt« 401
9.7 af 10

401 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (401)
  • Virag
  • Søborg, DK
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God kvalitet og super hurtig levering

Jeg har brugt Navnesutten siden 2007 og har altid været meget tilfreds. Vender tilbage så længe der bliver brugt sutter i familien :-)

Udvalgt anmeldelse om Navnesutten.dk

• Tanja
  • 2 Anmeldelser

Perfekt.

Har bestil mange sutter igennen navnesutten, i mange år nu :) Og har altid været tilfreds med deres lyn hurtige service. Både over facebook, shoppen, og mail.
Idag gik der 15 min. fra jeg bestilte, til jeg fik en mail om, at sutterne vil blive sendt idag.
ROS ROS ROS herfra. :) Elsker jeres sutter ligeså højt, som min Pixi gør. :)

Perfekt

Bestilte dem fredag morgen og fik dem allerede lørdag morgen. super hurtig levering

• Lene
  • Frederiksberg, DK
  • 7 Anmeldelser

Perfekt service

Købte sutter via hjemmesiden torsdag aften og allerede fredag formiddag fik jeg en mail om, at de var sendt afsted via PostDanmark. Hurtigt og god service. Det er ikke sidste gang, at jeg køber sutter der :-)

Go og hurtig betjening

Har købt sutter til tre børnebørn, det var nemt og hurtigt på hjemmesiden og sutterne kom meget hurtigt :-) og de er rigtig søde

• Jens
  • Greve, DK
  • 8 Anmeldelser

Ingen problemer

Sutterne ankom planlagt og uden fejl i bestillingen. Vi bestiller nok der igen næste gang :-)

• Lica_
  • Lica_
  • Århus, DK
  • 11 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Bestilte for anden gang sutter hos Navnesutten og fik igen mine sutter til tiden, god service og intet at klage over. Denne gang var jeg endda heldig at kunne benytte mig af deres fødselsdagstilbud og det er jo altid rart at spare lidt penge.
Har kun en eneste bøn til Navnesutten.dk og det er, at I begynder at føre MAM-sutter! :)

• Rie

Perfekt

Hurtig Levering. sutter og tryk af god kvalitet.
Har brugt navnesutten.dk til begge mine børn, og har altid været tilfreds.

super god service, men

vi har vores børn i udlandet og vi har købt sutter til deres børn hos jer. Til England er sutterne der i løbet af ingen tid, meget flot, men til Slovenien har vi problemer. Vi kan ikke bestille så I sender derned direkte. Nu har venner i Slovenien bestilt hos jer, men de skal sendes hertil os, og så skal vi enten sende dem derned eller de skal vente til vi kører derned. Det er ærgerligt.
Jeg snakkede engang med jer og I ville prøve at rette det, men det er åbenbart ikke sket.
Det var bare et lille suk fra en ellers meget tilfreds kunde

Besvarelse fra Navnesutten.dk

Hej Astrid

Jeg er rigtig ked af, at vi endnu ikke har fået Slovenien på siden. Jeg skal tage mig af dette med det samme.

Mange hilsner Linda

• Pernille
  • Fredericia, DK

Absolut tilfredsstillende!

Nem og overskuelig shop. Godt udvalg, hurtig service og et upåklageligt produkt.

Super tilfreds kunde.

Har netop bestilt endnu en omgang sutter hos navnesutten.dk.
Genialt med deres tryk, som holder længere end sutterne (og de holder altså også fint nok :)).
Eneste grund til at der mangler en stjerne er, at udvalget er lidt for snævert mht. de runde gummi sutter. Vores datter (1½ år) er lidt kræsen og kan ikke lide dem, som ikke er runde.
Ville derfor være rart om de feste modeller var med et større udvalg af form.
Men vi er super tilfreds med navnesutten.dk og kan kun anbefale alle at købe deres barns sutter der.

Navnesutten.dk

Hutig levering og top fine sutter

Tak for hurtig levering og top fine sutter ligesom sidst jeg bestilte hos Navnesutten.

Navnesutten.dk

God kvalitet og hurtig levering

Jeg har fået sutter fra navnesutten.dk til begge mine børn. Det er klart en fordel, når barnet er i pasning, at der er navn på sutten. Så er det nemt at se hvilken sut, der hører til hvilket barn. Derudover har jeg oplevet, at sutterne er af så god kvalitet, at man ikke kan se på dem, at de er flittigt brugt og kogt mange gange. Desuden bliver sutterne altid lynhurtigt leveret.

Det eneste ønske til en "forbedring" jeg kunne have, er at farveudvalget af sutter, gerne måtte være større. Det ville være sjovt for barnet, at have mange forskellige farver at vælge imellem - og dejligt for mor, at hun måske kunne matche sutterne med barnets tøj ved særlige lejligheder :)

• Mette
  • Kbh, DK

Skønt produkt

Dejligt med en webshop, der yder optimal service - og hvor produktet er tip top.

MKL

• Mia
  • Mia
  • 21 Anmeldelser

Alletiders!

Gode produkter, hurtig levering, og en tilfreds datter :)

Tip top handel!

Super service og hurtig levering!

Lige som det skal være

Super sutter - har købt der flere gange.
God og hurtig service og levering.
Kan hun anbefales herfra.

Navnesutten.dk

Super service og kvalitet.

Allerede dagen efter jeg havde bestilt sutter var de sendt afsted, og kvaliteten er helt i top. Alt i alt super service :)

Super sutter

Jeg har nu bestilt et par gange på navnesutten, og jeg har absolut ikke noget at sætte en finger på.

• Maria
  • hobro, DK

Super Sutter

Som altid, super sutter, super kvalitet og super ekspedering :)

• Tina
  • Odense, DK

Nemt og ingen problemer

Du bestiller og får dine varer hurtigt og uden problemer.
Nemmere bliver det ikke :)

Problemfrit og nemt

Fuldstændig som internethandel skal være, når det er bedst. Produkter der lever op til det lovede, nem bestilling og hurtig levering.

rigtig hurtig levering

Havde næsten kun lige sendt bestilling og fik mail dagen efter at nu var de sendt :-)

Top sutter!!!

Lynhurtig levering, nem bestilling og fint tryk!

Fine sutter, hurtig levering

Fik mine sutter kort tid efter de var bestilt. De er rigtig fine og navnet er graveret, således at det ikke "går af", når sutterne bliver kogt :-) Vil klart købe sutter dér igen og anbefaler navnesutten.dk til alle.

Kjempe fine sutter:)

Kjempe god service og hurtig forsendelse og billigerer å kjøpe de her enn i norge :)

Navnesutten.dk

gode, praktiske sutter :-)

god service, hurtig forsendelse og praktiske sutter, som man altid kan kende igen :-)

Perfekte sutter

har handlet her flere gange både til min søn og datter - dejligt at man kan få navn på sutten så er det nemt for dp :)

nem og overskuelig side

Har kun godt at sige

navnesutten er altid hurtig til at få færdigpakket sutterne og sendt dem afsted.

De bedste navnesutter

Jeg har hver gang oplevet hurtig levering fra Navnesutten.dk, har nu køb sutter derfra i 4 år, og det er efterhånden blevet til en del.
Eneste dårlige ting er at man ikke kan få de runde Classic sutter i særlig mange farver mere, hvilket er rigtig ærgerligt....

Verdens bedste sutter

Vi har til begge vores børn kun benyttede navnesutter fra navnesutten.dk
Det er god kvalitet, og leveringen er super hurtigt, vi har altid modtaget dem efter få dage, hvilket er godt da vi først får bestilt når de er bidt i stykker eller mistet.
Tak for god service, levering og kvalitet - vi ville ikke undværer det.

• Marie
  • 2 Anmeldelser

Kan anbefales

Super hurtig levering og god kvalitet.. Er MEGET tilfreds

Topservice

Har handlet indtil flere gange hos navnesutten.dk og er fuldt ud tilfreds med både kvalitet og service - og så er der super hurtig levering. Kan varmt anbefales.

5 point

Har handlet her flere gange og fantastisk hurtig service der er. Kan varmt anbefales. Et ønske om lidt flere farver i drengesutterne.

Perfekt service

Jeg har handlet ved navnesutten en del gange efterhånden og jeg har ALDRIG været utilfreds. 2 dage efter bestilling har jeg mine varer :) dejligt. Man kan kun være tilfreds

Kanon

En virkelig god forretning.

Tip top som altid :o)

Hurtig levering. 100 % korrekte og fine produkter.

• Louise
  • 16 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Ingen problemer og rigtig fine sutter :)

Min søn gemmer sine sutter i skabe og skuffer så jeg valgte at bestille en suttesnor som kunne sidde fast i tøjet, samt 2 nye sutter med hans navn. Suttesnoren forhindre ham i at gemme hans sutter og sutterne er super fine med navn og fødselsdagsdato :) Det er også super vigtigt at printet kan tåle kogevask og det det kan de ;)

• Gitte

Navnesutten.dk - Perfekt

Hurtig levering og fint udvalg.

Navnesutten.dk

Navnesutten - helt genialt!

Lettilgængelig hjemmeside, stort udvalg, hurtig levering og gode priser! Og så får barnet sutterne med hjem fra dagpleje, vuggestue, legestue mv. Kan helt klart anbefales!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk