[REPLY]
Super service og fantastisk betjening, med hurtig tilbagemelding om varen. Desuden billig og hurtig levering. Kan kun varmt anbefale stedet.
NBA Outlet er den helt rigtige butik, for dig som elsker NBA (National Basketball Association), den er let og overskuelig, og har mange gode "fornuftige priser" og produkter.
Jeg mener at siden må få 4 ud af 5 stjerner, da den stadig har nogle hold som den mangler merchendise fra, hvis den får det, kan den komme op på 5 stjerner, dog ikke endnu.
Af; Henrik Jensen, Randers
Bestilte en kvalitets street-basketball til langt under hvad forretningerne tager for dem (endda også billigere end jeg fandt på udlandske sider).
Modtog den dagen efter - glimrende service!
Lynhurtig og problemfri levering. Bestilte pakken tirsdag aften og havde den torsdag middag. Tak for det.
Jeg sad en sen weekend aften og bestile mine varer, som skulle være en gave til min kæreste, når de nu kom frem. Mandag morgen ringede postmanden på døren med min pakke og alle de ting jeg havde bestilt. jeg har aldrig prøvet noget så effektivt før, meget imponeret!