[REPLY]
Vi lejede en turistbus af ældre dato ved NBC - Niels Brændekilde.
Der var super god service fra vi ringede og spurgte til hvilke kørekort vi skulle have, da vi så fandt en der havde disse kort bookede vi bussen og dagen efter havde vi kontrakten i hånden.
Da vi kom for at hente bussen fik vi en grund forklaring på alting i bussen. Da vi så kom hjem igen, sørgede de ved NBC for rengøring og tankning af bussen, total bekymringsfri kunne vi igen forlade NBC og kører hjem.
Et par dage efter fik vi en afregning med tilbage betaling af despositum modregnet diesel selvfølgelig.
Vi kan kune anbefale dette firma, da det dog var en ældre bus så virkede den fint, og til den pris var det en super god løsning for os.
Havde vi lejet en ny bus havde der sikkert været nogle flere luksus dimser, men prisen ville også være en helt anden.
Derfor kan vi sige at med den pris og den bus kunne det ikke være bedre.
Efter at have lejet en bus til 50 personer, viser det sig, at airconditionen ikke virker. Vi var kørt til Hamborg i 25 graders varme, og i bussen føltes det som mindst det dobbelte!
Airconditionen "dryppede" med LITERVIS af vand ned over SAMTLIGE sæder under hele turen! Mange af passagerne var tvunget til at STÅ OP på den 3 timer lange tur hjem!!! Andre måtte dække sig til med plastikposer, og hvad vi ellers havde ved hånden.
Bagdøren kunne ikke åbnes. Toilettet var uden lys, og uden lås.
Da vi klagede over bussen fik vi tilbudt 500 kr. i rabat (altså 10 kr. pr. person). Vi har nu valgt at klage igennem forbrugerklagenævnet.
Lej ALDRIG en bus fra dette firma.
Efter at have købt amerikaner campingbus for kr. 75.000 som Niels havde i kommision, viser det sig at det var en ren dødsfælde. Utæt gastank som ovenikøbet ikke kan godkendes i DK. Om det fik vi ingen information. El var ulovligt installeret. Selvom købeloven siger 14 dages returret vil han ikke tilbage betale pengene. Pas På.
Susanne Brandt fandt anmeldelsen nyttig