28. juli 2010
5 stjerner hurtig og omhyggelig levering
første handel - en dvd optager. indpakket omhyggelig og hurtig levering dagen efter. vil bestemt overveje at handle der igen. 5 stjerner
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om NB Radio ApS
26. april 2010
Tak for tilliden :-)
Jeg havde, på hjemmesiden, bestilt en iPod dock til min Onkyo forstærker. Ingen problemer i bestilling eller levering. Da pakken ankom pakkede min 5 årige datter ivrigt pakken ud, fordi hun troede at det var til hende. Stor var skuffelsen, da det gik op for hende at det ikke var tilfældet og ligeledes var skuffelsen til at spore, da jeg fandt ud af at stikket på docken overhovedet ikke passede til min forstærker.
Jeg ringede til butikken og sagde, som det var, at jeg havde bestilt en forkert dock, men at jeg desværre havde åbnet pakken, så nu var jeg i tvivl om den kunne sendes retur. Jeg kan desværre ikke huske mandens navn, men han beroligede mig med... "jamen, hvis du ikke har ødelagt selve docken, så finder vi nok ud af det...".
Jeg pakkede docken ind igen, udfyldte returformularen på hjemmesiden og sendte pakken retur med PostDanmark. Derefter bestilte jeg den rigtige dock. To dage senere modtog jeg pakken med den rigtige dock og dagen efter igen gik pengene retur fra min fejlbestilling.
Dejligt at møde god service fra folk, som stadig har mod på lidt tillid til deres kunder. Jeg handler helt sikkert her igen og anbefaler butikken til alle jeg snakker elektronik med.
Christina
26. juli 2010
4 stjerner til NB Radio
Carsten
herlufmagle, DK
26. juli 2010
super
god hjem side lev.til tiden
Anna
25. juli 2010
Hurtig levering og alt som det skulle være
Købte et panasonic fladskærms tv, og alt var i den skønneste orden og hurtigt leveret.
Bo Rønne
24. juli 2010
Tæt på fem stjerner
Har købt mobiltelefon hos nbradio.dk.
Billig pris.
Ved bestillingen blev det oplyst, at varen var på lager. Det viste sig ikke at være tilfældet - hvilket jeg hurtigt fik information om. Da telefonen blev afsendt - blot én dag forsinket - fik jeg straks mail herom.
Vi er tæt på de fem stjerner.
Kunde LDN
21. juli 2010
Har købt et sæt højtalere.
Højtalerne var ikke på lager i hvide, så der ville gå et par dage ekstra, det gjorde der, men de kom og var helt OK
Ove Nysom
21. juli 2010
God service og hurtig levering
Har handlet hos NB Radio gennem flere år, og har altid fået god service, og varen altid leveret dagen efter den er bestilt.
Ann Mandal
20. juli 2010
Øretelefoner
Perfekt handel hurtig uden problemer, handler gerne her igen
bvn
12 point
19. juli 2010
Nbradio
Fin service og hurtig levering.
RAS
37 point
7 Anmeldelser
16. juli 2010
levering i modstrid med både hjemmesidestatus og telefonisk lovning.
Fandt et kamera på NB radio's hjemmeside Onsdag - det var på lager i den farve jeg ønskede, men ringede til dem for at tjekke op på leveringstidspunktet. Jeg skulle bruge det senest fredag da jeg skulle på bilferie fra fredag aften. Telefonisk blev jeg forsikret at jeg ville have det fredag.
Torsdag modtager jeg en mail - ikke et telefonopkald - om at de ikke havde farven alligevel, og at jeg måtte tage til takke med en anden farve.
Fredag hvor jeg skulle have modtaget kameraet modtager jeg i stedet endnu mail om at de ikke havde sendt mit kamera grundet travlhed.
Jeg må altså udskyde min ferie en dag eller tage afsted uden kamera - Derudover modtager jeg kameraet i en anden farve....
Ikke en positiv handelsoplevelse jeg kan anbefale.
Anmeldelse af firma
jeg har købt en mobiltelefon ,og jeg er godt tilfreds med levering af produktet.Udmærket oplysning inden købet og hurtig levering.
Lis Danielsen.
BENNY
GOD BETJENING
LYNHURTIG LEVERING
VENLIG BETJENING, VED TELEFONKONTAKT.
BILLIG PRIS PÅ KVALITETSPRODUKT.
aage_l
Glostrup, DK
38 point
8 Anmeldelser
15. juli 2010
Ok
God at handle hos, hurtig forsendelse, ingen problemer.
Alle 5 stjerner værd
Min Ipod Shuffle jeg brugte til løb var brændt sammen nogle dage i forvejen og jeg var i forvejen irriteret over ikke selv at have frihed til at vælge program til håndtering af mine musikfiler. Derfor fandt jeg min nye MP3-afspiller hos www.nbradio.dk. Det blev en Sandisk Sansa Clip+ og den var superbillig. Bestillingen gik absolut smertefrit og jeg var MEGET overrasket over at den landede med posten på min adresse indenfor så kort tid. Jeg har ikke andet end rosende ord overfor produktet og forhandleren og kan kun anbefale andre at få den samme positive oplevelse. For mig er det primært prisen der får mig til at vælge e-handelssted, men er www.nbradio.dk blandt de billigste vil jeg ikke tøve med at betale mere for denne gode service.
KP
varen leveret til UG
fin hjemmeside, varen købt til en fornuftig pris og varen blev leveret på 1 dag.
KK
14. juli 2010
Fantastisk service og hurtig levering
Jeg bestilte en iPAL radio og en time efter ringede butikken for at afklare vedr. farve. Samme dag var radionen afsendt, og jeg havde den i hænderne 24 timer efter min bestilling. Fantastisk go og hurtig service - kan kun anbefales.
Altid en positiv oplevelse at handle med NB Radio
Har nu købt to fjernsyn hos NB Radio, og begge gange har det været en særdeles positiv oplevelse.
Både med vejledning omkring fjernsyn via deres livechat og med levering.
Bestilte mit fjernsyn kl. 11 og kl. 12 ringede de fra NB Radio for at høre hvornår jeg var hjemme, så de kunne komme med det. Kl. 14:30 havde jeg mit nye fjernsyn, fortryder absolut ikke at have brugt 500,- mere på at købe det hos NB istedet for det absolut billigste sted på nettet.
Så supergod service!
c. madsen
Lynhurtig levering
NBradio var meget hurtig til at leverer en trådløs telefon vi lige pludselig stod og manglede
pd
minianlæg
hurtig levering
12. juli 2010
Nokia E66
Hurtig, billig og professionel...
Jea
12. juli 2010
Let og smertefrit
Jeg købte en iPal - oven i købet rigtig billigt i forhold til alle andre steder, og den kom dagen efter med posten. Jeg fik tilsendt en mail med t&t nummer da pakken var afsendt, så jeg kunne følge pakken.
Jeg har intet at sætte en finger på i forbindelse med handlen. Det gik let og smertefrit, og jeg vil klart kigge forbi nbradio igen næste gang jeg skal handle indenfor denne genre.
10. juli 2010
Hurtig og effektiv levering
Bestilte usb dongle til Panasonic Tv den 1 juli ved middagstid og næste morgen 07.30 var pakken ved døren det er hurtig levering. Absolut anbefalelsesværdig.
OK site
Klar besked om levering og til tiden
8. juli 2010
Hurtig levering, god pris, nem hjemmeside...
Har købt Yamahas minianlæg MCR040 med ipod dock, varen ankom dagen efter bestilling.
Fantastisk lyd, og den velkendte gedigne Yamaha kvalitet.
Kan kun anbefale NbRadio, og dette anlæg.... Rart at nogle firmaer stadig sender portofrit
Hurtig og hjælpsom ekspedition
Anskaffet Strong MPEG-4 Reciver. Bestilt på nettet og afhentet dagen efter i forretningen. Fin og hurtig sagsbehandling.
6. juli 2010
God service og hurtig levering.
Nu har jeg købt 2 DVD maskiner og en HDD/DVD og har aldrig haft problemer med dem.
Jeg kan anbefale NBradio
6. juli 2010
God oplevelse med hurtig levering efter kun 1 dag.
perfekte service
ringet til nbs service og får oplysninger jeg ikke kunne se på hjemmesiden og uden større besvær fik jeg de oplysninger jeg ønsket og varen ankom 2 dage efter som lovet
per
yamaha
super nemt og hurtig og præsis levering.
5. juli 2010
Super betjening 12
Jeg har købt en pal radio i sort.
Syntes at jeres betjening var helt fantastisk har allerede fortalt flere om Jer :-)
Jan Svärd
5. juli 2010
Fejlfri levering i solid indpakning af HiFi udstyr og højttaler. Mangel i kasse fra Panasonic eftersendt fra dag til dag.
2. juli 2010
Pisse god service!
Bestilte min faldskærm om aftenen og fik den næste dag kl 14
BM
26. juni 2010
Fin, fin service
Hurtig ekspedition. Løbende orientering om status.
Service kan ikke være bedre
JHS
25. juni 2010
Fantasipriser
nbRadio reklamerede med et produkt til en pris på deres hjemmeside hvorefter de, efter ordreafgivelse, ringer op og siger at de ikke vil handle til den pris de selv har sat. Derimod ønsker de den dobbelte pris...
Der var ikke tale om fejl på hjemmesiden, fejl i prisen, men derimod at de havde valgt at hæve prisen efter at der var indgået aftale om ordre.
23. juni 2010
Upåklagelig service
Købte en Panasonic trådløs telefon, og fik den afleveret ved døren, mindre end 48 timer efter bestilling.
Solid indpakning, og fin beskrivelse af reklamationsret, garanti og fortrydelsesret.
22. juni 2010
NB Radio kan kun anbefales for sin gode service. Jeg købte et sæt Dantax-højttalere over deres webshop og såvel bestilling som betaling gik gnidningsfrit. Ordren var klar til den aftalte tid. Da jeg ved en fejltagelse (min egen skyld) kom til at købe produktet i dublet, gav butikken pengene tilbage uden problemer.
Jeg kan kun anbefale NB Radio! :-)
Søren
21. juni 2010
Glimrende
Panasonic Pro-Curve barbermaskine ankom tirsdag, efter at jeg havde bestilt den fredag eftermiddag efter kontortid. Så fin-fin og gennemskuelig service. 5 stjerner da der (i hvert fald ikke her 1 måned efter ankomsten) har været nogen "irritationsmomenter" af nogen art.
Morten
20. juni 2010
Nem bestilling, hurtig levering
Købte et SD kort efter at have fundet NB Radio på en pristjeneste. Det var nemt at bestille, der kom nogle mails med status i de forskellige dele af leveringsprocessen, og kortet kom hurtigt frem.
20. juni 2010
Man kan ikke stole på lagerstaus
Hjemmesiden var fin med indikation af lagerantal. Ret brgrænsede proiduktbeskrivelser - men det har de fleste..
Der blev lovet kortleveringstid på lagervarer og derfor blev butikken valgt selvom den ikke var den billigste og jeg heller ikke havde positive referencer til butikken som jeg normalt vægter som vigtigt. Varen var til en gave og derfor var leveringstiden meget vigtig.
Tre dage senene skrev butikken en mail hvoraf det fremgik at der var meget længere leveringstid en angivet på hjemmesiden. Jeg skrev til dem og fik en søforklaring om hvorfor deres lagerstatus ikke var korrekt. Ingen tilbud om tilsvarende (dyrere) vare til samme pris og øjebikkelig forsendelse eller andre forsøg på kompensensation.
Alt i alt en elendig service og meget dårlig oplevelse.
AL
18. juni 2010
Lynhurtig levering
Bestilte en DAB radio via NB radios online shopping - og fik lyn hurtig respons på at varen kunne afhentes i butikken. Lettere kunne det ikke være :0)
Johnny
45 point
4 Anmeldelser
17. juni 2010
Køb af Tivoli Radio
Foruden en super pris, var det nemt at bestille via internetter. Radioen ankom dagen efter bestilling, pakket godt ind. Der har absolut intet negatvit været at bemærke.
WS
17. juni 2010
Problemfri og hurtig levering
Jeg købte en reservedel til mit panasonic kamera (lader), som jeg fandt på NB-Radios hjemmeside - dvs. jeg fandt batteritypen og Nr. til lade aggregatet dukkede automatisk op.
Det synes jeg var fint. Efter et par dage leverede posten pakken og laderen funger som den skal.
Jeg kan anbefale NBradio
Lis Spo
15. juni 2010
NB Radio - god service og hurtig levering
Købte et 50 tommer panasonic plasma tv, som ikke var på lager da vi bestilte det. Man kunne vælge imellem postdanmark og fragtmand under levering. Vi har dårlige erfaringer med postdanmark, så derfor valgte vi fragtmand og håbede at vi kunne være hjemme når det kom. Samme dag vi havde bestilt det fik vi en mail, hvor der stod at vi kunne få det 4 dage senere og om vi var hjemme der. Ikke nok med det, men de leverede det personligt, da de alligevel skulle køre i et andet ærinde. Hurtig og næsten personlig betjening. Hurtig levering og intet der gik galt. Det slår med flere mil at stå i kø i enhver butik.
IL
15. juni 2010
Super god betjening. Varen kom dagen efter købet og alt var helt OK.
Jeg har købt en radio og er meget tilfreds med handlen og servicen. Vil gerne anbefale nb radio til andre.
Morten
14. juni 2010
Rigtig god service og hurtig levering.
Sendte mail med konkrete spørgsmål. Fik hurtig svar pr. mail. Bestilte samme aften og blev jeg ringet op dagen efter, og spurgt om levering den efterfølgende dag passede. Fik varerne indenfor 48 timer efter bestilling. God service hele vejen igennem.
John
14. juni 2010
Jeg købte en DAB radio hos www.NBRadio.dk , og dagen efter kom den med posten. God og hurtig service,
Hurtig betjening
Min radio blev leveret i løbet af 18 timer, i sikker indpakning. Har kun haft radioen i en uge, men den lever op til forventningerne, håber selvfølgelig at den holder i lige så mange år som den nu skrottede d.v.s. 40 år.
m.v.h.
Kai Birk Nielsen
KKL
12. juni 2010
Enkelt, nemt og bekvemt! Alt forløb som forventet.
Enkelt, nemt og bekvemt! Alt forløb som forventet.
maximum
11. juni 2010
super
ekspeditiontid , opfølgning m.m. var helt perfekt
10. juni 2010
antenne
Kanon hurtig levering fra dag til dag.
KMB
10. juni 2010
Hurtig betjening
NBradio er gode til at informere om garantier, rettigheder og hurtige til at levere de bestilte varer (i dette tilfælde et hukommelseskort til et digitalkamera)
tor edb
hurtig levering
Jeg bestilte en Panasonic ES 8249S babermaskine, og den kom dagen efter.
janmat
30 point
8 Anmeldelser
9. juni 2010
Enkel bestilling og levering som lovet
Stort sortiment og rimelige priser.
God support.
9. juni 2010
perfekt oplevelse at købe tivoli radio på nettet
jeg har købt en tivoli radio hos jer.ønsker handle mere ved jer.evt mp4 eller ligende. cd -afspiller til radioen.priser og muligheder ønskes tilsendt pr. mail
8. juni 2010
Great service
Got what I order super fast.
UNC
7. juni 2010
Nemt, hurtigt og billigt :-)
De bestilte kasettebånd blev leveret dagen efter. Kasettebånd er ellers ikke til at opdrive i butikker nu om dage. Tak for hurtig levering og god service med følgeseddel.
6. juni 2010
dvd 5 stjerner
Det har været en fornøjelse at handle hos jer varen kom hurtigt og var i orden. 5 stjerner
6. juni 2010
høj kvalitet til utrolig lav pris
Har lige købt hos NBradio - og det første der slog mig da jeg åbnede pakken fra NB og tog min nye Panasonic barbermaskine ud - var at det er nærmest helt utroligt at man for så få kroner kan få så meget kvalitet og at NBradio levering var ultra kort. Ingen tvivl jeg kan klart anbefale NBradio.
4. juni 2010
Sådan skal det være
Jeg bestilte en JVC THBA-1 Soundbar, som ikke var på lager, men ville komme i løbet af kort tid.
Telefonbetjeningen var venlig og meget informativ.
Varen kom hjem på det angivne tidspunkt, og den blev omgående sendt videre til mig.
Ordrebekræftelse og situationsmelding vedr. levering kom omgående på e-mail.
Fint.
3. juni 2010
Ingen problemer med at bestille på hjemmesiden. Ordren kom hurtigt, andendagen efter bestilling.
3. juni 2010
service af meget høj kvalitet
har købt et 46 " panasonic plasma af nbradio bestilt tirs leveret tors "top dollar " 100% tilfreds
super service
bestilte fladskærm og havde den 2 dage senere.. og de ringede enda i forvejen for og høre om jeg var hjemme.. Topkarakter herfra..
Karakteren 12 for en superhurtig ekspedition og levering
Jeg bestilte et sæt Bose hovedtelefon en sen eftermiddag. Varen blev leveret med postvæsenet næste formiddag. Super.
BA
Alt gik som planlagt.
Mit nye videokamera afsendt dagen efter bestillingen.
Uproblematisk
Hurtig og problemløs levering af den bestilte vare (hovedteleforner)
ESP
Charlottenlund, DK
26 point
6 Anmeldelser
1. juni 2010
Perfekt levering produktet som forventet
God hjemmeside med god info - levering hurtigt og 100% i orden. Prisen hvor den skal være
EMS
27. maj 2010
5 stjerner til Nbradio
Hurtig og effektiv ekspedition. God information hele vejen igennem.
27. maj 2010
Forlænget returret
Jeg købte en Tivoli Radio som gave, og det var uden problemer muligt at forlænge returretten til 14 dage efter gaven blev givet.
Generelt god oplevelse og service også pr. telefon.
26. maj 2010
Alt fungerede til ug
Har købt en digital reciver Strong 8100 , varen var udsolgt men firmaet havde en demo stående som
jeg fik et prisnedslag på kr 200,00 helt pr. automatik fin-fin service.
Bedømmelse
Køb af DAB tuner gik hurtigt og produktet virker uden problemer.
jh
hurtig ekspedition
Kabel fremsendt dagen efter
Leveret som lovet
Ingen problemer med Verbatim external hard disk og god information om reklamationsret og garanti.
16. maj 2010
Ligner ikk en der tjener en million, men skal vel behandles som alle andre alligevel?!
Har ALDRIG i mit liv oplevet at blive nægtet service???
Men det er så sket nu!!! :(
Ringer først til butikken (NB radio) ang. varer & får at vide at yderligere oplysninger ang. varer kan de hjælpe med ved fremmåde i forretning.
Så jeg tager min bil & kører omkring en 60 kilometer for at se & hører lidt mere om varer! (Converteringslinse til kamera)
Møder op i butikken.. & ja et kvarter eller tyve min. inden lukketid, men stadigvæk jeg kommer jo for at smide penge i forretningen.. Hmm!
Nå, men bliver "mødt" at en anden person end fra telefonsamtalen tidligere.. Han virker som om at han MEGET gerne vil hjem & bestemt ikke gider snakke med kunder nu! Men han prøver & man skal næsten stå på hænder for at blive hjulpet lidt! :( Han lover dog at tjekke op på lidt småting & ringe tilbage til mig med svar! :)
Ender da også med at jeg tager varen da jeg er blevet forsikret om ombytningsret & jeg jo er kørt et lille stykke, manden taster varen ind & beder mig om 300 kr. mere end hvad varen står til & begynder nu med at fortælle jeg kan købe varen uden service til den annoncerede pris ellers skal jeg give 300 mere??? Her var jeg lige ved at skrige & fortælle ham mange grimme ord.. Men bed det i mig & spurgte pænt lige en ekstra gang om jeg havde hørt rigtig??? Den var god nok!!!
Planter ALDRIG mine ben i NB radio igen!!! Så skulle det da kun være for at få en undskyldning eller få byttet mit køb!!!
11. maj 2010
Venlig betjening - hurtig levering!
Telefonen blev besvaret straks, da jeg ringede til NBRadio for at høre mere om en vare. Personlig og venlig betjening. Levering straks efter bestillingenen på nettet. Kan ikke gøres bedre og mere serviceminded!
8. maj 2010
Grundig discman.
Hurtig handel og god indpakning.
kan sikkert anbefales.
Aa M
8. maj 2010
god service
Købte en HEIMDALL (H1) - Internet/FM ved nbradio.dk.
hurtig levering, det kørte bare, radioen fungerer fint, ikke sidste gang at jeg vil benytte nbradio.dk.
Jimmi
5. maj 2010
Levering til tiden, og god service
Jeg bestilte mit anlæg hos Nbradio omkring kl. 20. På trods af at de lukker før 20, fik jeg alligevel svar fra en medarbejder om at jeg kunne hente mit anlæg dagen efter kl. 10.
Hurtig levering, god service - 5 stjerner
Arthur
Hurtig levering.
Har købt en surround receiver, som blev leveret fra dag til dag.
Bettina
Super
Købte en BUSH DAB Radio, som forøvrigt var billigere her end på udsalg andre steder... Den kom allerede næste dag. Super service og hurtigt.
ND
God service og hurtig levering
Det er nu anden gang at jeg køber produkter hos Nbradio.
Det er super god betjening og hver gang har varen været leveret dagen efter:-)
4. maj 2010
Superkvik ekspedition
Jeg bestilte en Bose SoundDock til iPod hos Nbradio, prisen var fin, bestilllingen var nem, og leveringen var kvik og korrekt.
Mvh Lisbeth
3. maj 2010
JAMO Højtalere
Ville købe et sæt JAMO højtalere, men varen var desværre udgået, så fik tilbudt et bedre produkt til en billigere penge. Var ankom til tiden, og spiller bare som en drøm.
Super mail service :)
3. maj 2010
Fornuftig internethandel
Alt gik som beskrevet og varen kom til tiden. Kunne dog se ud til den har været åbnet (har ikke checket, da det er en gave). Regner dog ikke med det er et problem.
1. maj 2010
Køb af radioantenner
NB-radio. Køb af 1 stk DAB antenne og 1 stk FM3 antenne. Billigst af dem jeg fandt på nettet. Billigste ekspedition/porto. Levering fra dag til dag. Ingen anmærkninger.
27. april 2010
Bestilling af Onkyo tilbehør.
Har lidt kritik af jeres hjemme side.
der blev oplyst at i havde en vare i butikken i Roskilde, men den var ikke i butikken, selvom hjemmesiden skrev at den var lagervare. :(
har i stedetfor bestilt den online og håber at den kommer ;c)
hjs
25. april 2010
panaconic fladskærm tv
varen bestilt lørdag fra nb radio modtaget onsdag. ingen problemer
25. april 2010
hurtig leverance
Varen kom prompte - faktisk samtidig med bekræftelsen
23. april 2010
nbradio
jeg købte et kompakt panasonic kamera til en super pris og hurtig levering.
22. april 2010
***** 5 stk
Hurtig tilbagesvar - samt at varen var frem dagen efter - SUPER
22. april 2010
SUPER FED SERVICE
BESTILTE ET PAR HØREBØFFER TIL MIN "GAMLE" FAR-DER HØRER SOM EN GANG ....
FIK SELVFØLGELIG BESTILT NOGLE FORKERTE-BLEV STRAKS KONTAKTET AF NB-RADIO
HVOREFTER VI SAMMEN FANDT DET JEG SKULLE BRUGE. FOR ØVRIGT NÅEDE DE FREM LIGE TIL MIN FARS FØDSELSDAG..
SUPER GODT GÅET..
Fejlfrit
Produkterne er som de er. Knud gav god personlig service og fin flexibilitet. Tak for det.
Rasmus
Det virker bare
Lige efter bogen. Intet at udsætte. Varen blev leveret med det samme (gratis fragt).
Martin
God kundeservice
Jeg fik en rigtig god / hurtig behandling af min bestilling. Blev ringet op, nogle timer efter bestilling af en ansat der var ved at pakke min ordre. Der blev aftalt at min vare kom med fragtmand i stedet for postdanmark, da nbradio alligevel havde en tur til nordvest jylland senere på ugen. Mit fjernsyn blev leveret uden problemer, og der var tilbud om at fragtmanden ringet x-antal timer før leveringen. Derfor 5 stjerner fra mig.
Erneeraq
20. april 2010
God produkt til en god pris
Jeg har købt tv. Service er i top. Forsendelsen er godt og hurtig betjening. Modtaget i Grønland.
Søren
20. april 2010
Omgående levering til god pris.
Jeg købte et par Bose-højttalere, som blev leveret inden for et døgn, selv om status var "Ikke på lager".
At de var 100 kroner billigere end hos alle de andre, var et plus.
sys
19. april 2010
Har købt en Sagem box.Det er første gang jeg har handlet hos jer,er yderst tilfreds.Vender sikkert tilbage.
Thomas
19. april 2010
Super handel!
Tak til NB Radio!
Bestilte mandag eftermiddag og varen blev leveret allerede tirsdag.
Er yderst tilfreds med varen og prisen var helt fin.
God kommunikation fra NB Radio igennem hele processen.
Mvh
Thomas
18. april 2010
God pris - hurtig levering
Købte hukommelseskort til mit kamera. Fik kortet til en rigtig god pris og bestillingen blev afsendt allerede dagen efter bestilling.
18. april 2010
Strong sat modtager 6780
hurtigt levering og en ok pris på varen
19. maj 2008
Nu har jeg VENTET 2 MÅNEDER på at få min dab-radio tilbage fra reperation hos dem!!!DE HAVDE GLEMT MIG, på trods af at jeg havde...
5. marts 2007
Jeg har købt en clock-radio i Januar og en DAB-radio i april.Begge køb var...
5. marts 2007
Det er et godt sted at handle. Men de skal informerer deres kunder...
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster