[REPLY]
Skulle have en tv vægsøjle til at skjule ledninger fra Vogel.
Ringede til NBradio for at høre om produktet var på lager, og bestilte herefter varen. Fik virkelig en god betjening og 2 dage efter kunne jeg afhente min pakke på posthuset.
Min bestilling kom dagen efter det Produkt vi havde aftalte
Prisen ok.
God hjemmeside, sikker betaling, og hurtig levering.
Varen kom frem hurtigt og problemfrit og leved op til det lovede.
Varen var midlertidig udsolgt, 2 dages leveingstid. De ringede med det samme den var på lager til afhetning.
Jeg kan ikke vurdere NB Radio ud fra bestillingen, da de ikke kunne levere den bestilte vare, på trods af at den stod som lagerført på hjemmesiden.
Rigtig god kommunikation under handlen, både telefonisk og på mail. Det er anden gang jeg handler hos Nbradio og jeg vender gerne tilbage!
Min levering var hurtig og effektiv. Alt forløb som det skullle - dejligt.
Fantastisk service, leveret dagen efter bestillingen. :-) Gør det helt sikkert igen
Super hurtig ekspedition og til absolut konkurrencedygtige priser
I har gjort det fremragende så jeg vil anbefale jer til venner og familie. Og radioen er fin.
franciska Kann
Vil gerne vide om jeg kunne betale med forbrugsforeningskort i selv forretning. Skrev det i kommentarer boksen. Fik ikke svarer på mail måtte derfor ring i forvejen.
Ellers en god handel.
Fin information. Alt levede op til forventningerne
Har handlet hos NBradio 10-12 gange. Altid uden problemer. Modsat mange andre net-firmaer kan man ringe eller maile til firmaet og blive betjent af folk, der har ordentlig TEKNISK indsigt i produkterne.
Hurtig og god service.
Den ønskede vare til den helt rigtige pris.
Skal der handles elektronik, skal jeg helt klart ind på
www.nbradio. dk
Hurtig levering, fin kundeservice. Godt informationsniveau vedr. levering & handelsbetingelser/garanti
God pris, let at bestille og hurtig levering
Jeg bestilte min sounddock en sen onsdag aften og fik den leveret fredag formiddag, helt perfekt. God service, nem overskuelig hjemeside og ikke mindst en rigtig god pris :o)
Bestilte en reciever som egentlig var i restordre. Men fik kanon service ved at ringe til dem, de tilbød én de lige havde sat op på hylden. Den modtog jeg næste dag.
Super duper. Alt i orden. Hurtig forsendelse og bedste pris på min Bose Sounddock II.
Tak for handlen.
Anbefale Virksomheden til alle.
Dagen efter bestilling fik jeg varen. På siden stod der 1-2 dages levering. Så det er bare helt i top.
Det eneste minus var at pakken var delt i 2 kasser - For mig helt uden grund.
Jeg kan kun gætte på det kunne være for at spare porto, og da jeg ikke skulle betale for porto, er det helt i orden. En forklaring herpå havde dog været velkommen.
Fin handel, produktet er fint og blev leveret meget hurtigt
modtog det bestilte dagen efter handlen på nettet, blev meget positivt overrasket, ikke oplevet før andre steder at det går så hurtigt
Absolut ingen problemer. Man var ikke i tvivl om produktet passede til det man skulle bruge..
Skulle bruge en opladerboks til en radio.. Nemt at se om det var den korrekte til den radio jeg havde..
Bestilte en telefon høretlf med mikrofon. Det mini Jack stik som var monteret viste sig at være for lille. Så inden det hele kom til at virke var det bleve dobbelt så dyrt.
Så ønsket er, at der specificeres tydligere mht stik.
Købte BOSE QuietComfort 15 helt uden problemer. Der var et par dages ekstra leveringstid, som NB Radio til og med skrev en mail om.
service pr tlf. og udbringning overgår langt samtlige af de større firmaer, jeg har handlet med. Og prisen er ikke højere.
Lars Ejvind Lange
Købte et scart kabel på 5 m til 149 kr., kunne det alle andre...
Ann Dalsgaard
Jeg har købt en clock-radio i Januar og en DAB-radio i april.Begge køb var...
Brian Hansen
Det er et godt sted at handle. Men de skal informerer deres kunder...