[REPLY]
Efter at jeg havde sendt min order opdagede jeg at jeg ikke havde bedt om indpakning og et vedlagt kort. Dette viste sig ikke at være et problem, mit ønske blev opfyldt following en e-mail til Nemmegaver. Tak for den gode service og communication og for at gaven ankom på dage.
Fanstastisk service, bestilte den ene dag, og pakken ankom første dag efter weekenden - næsten ligeså hurtig som, at handle i en fysisk butik - kan vamt anbefales...
Gaven kom hurtigt, så det var rigtig godt. Dog synes jeg, at forsendelsesgebyret er lidt højt.
Nemmegaver.dk reklamerede via banner osv med gaver til mors dag, som jo var søndag. At gaven så først ville være fremme mandag var der ikke nogen der fortalte.
Amatøragtigt og pinligt!
Kære Christian,
Naturligvis skal en Mors Dags gave komme frem til tiden. Det har den gjort for alle vores kunder, og det er rigtig ærgerlig din ikke gjorde.
Din bestilling kom 21.30 torsdag aften. På det tidspunkt var eneste mulighed for at få gaven leveret inden Mors Dag at bestille "Lørdags-levering" med Post DK. Det fremgik også tydeligt flere steder på shoppen.
Du valgte leveringsmetoden "Gratis levering til pakkeshop", og med så sen bestilling, kan gaven så først være fremme mandag. Jeg ved, at vores kundeservice telefonisk har tilbudt dig at få pengene tilbage. Det tilbud står naturligvis fortsat ved magt.
Nemmegaver.dk
Bestilte billig Stelton termokande og kunne hente den to dage senere. Handler der gerne igen.
At man kan få sine indkøb pakket pænt ind er fremragende. At det så er gratis er helt suverænt.
Jeg bestilte gaver til min mor samt svigermor, i anledningen af mors dag.
Da jeg er bosiddende i udlandet, er Nemmegaver.dk en meget nem og bekvem maade at give gaver paa.
Selv da jeg lavede en fejl, under bestillingen, var Nemmegaver.dk meget hjaelpsomme og effektive.
Jeg glaeder mig til at goere brug af hjemmesiden fremover.
Det var nemt at bestille og der var hele tiden statusopdateringer pr. mail. Rart som online-køber, at blive informeret på denne måde. Varerne kom som lovet inden for 1-2 dage i pæn stand. Det hele forløb hurtigt, nemt og problemfrit. Jeg vil helt sikkert bruge deres webshop igen og vil også anbefale den til andre.
En kæmpe fornøjelse at handle med Nemmegaver.dk.. Her kommer jeg igen og igen..
Gik som man forventede. Bestilte varen og fik den dagen efter. Nemt som det skal være.
Ingen problmer overhovedet. Den billigste pris og lynhurtig levering.
Nemt at finde en gave til en hver lejlighed og varen kom dagen efter bestilling - Hvad mere kan man ønske sig!
Havde bestilt en kop med tekst, som var super fin på billedet, men da den kom var det en helt helt anden kop. Ordlyden på teksten var den samme, men den så absolut ikke ud som den på billedet jeg bestilte.
Så det var en ret stor skuffelse da pakken blev pakket ud, ØV.
Kære Kaj,
Jeg beklager, du ikke fik den vare du havde forventet. Kopperne til "Mors Dag" solgte langt over forventning, så da vi fik en ny forsyning (med samme tekst og størrelse, men en anden ramme-farve), blev varebilledet desværre ikke skiftet.
Nemmegaver.dk
Hjemmesiden var supernem at navigere og delt ind i kategorier, så det var hurtigt at finde det jeg skulle bruge. Jeg købte en gave til mors dag og fik den sendt direkte til hende med indpakning og det hele, og leveringen var hurtig og lige efter planen.
Nemmegaver.dk havde en god hjemmeside som var let at overskue og den bestilte vare kom hurtigt. Det var dag lidt trist at det ur jeg havde bestilt ikke gik så måtte ud og købe et batteri.
Nem og overskuelig hjemmeside og mange gode gaver. Gaven ankom hurtigt ag var helt fin.
Min handel gik nemt og smertefrit. Pakken blev hentet efter lagerets lukketid uden problemer. Indpakningen var meget professionel.
Valgte at finde en gave hos Nemmegaver.dk. Det var nem at sidde hjemme en aften & vælge på nettet hvilken gave der skulle gives & så betale med det samme & to dage efter ligger gaven klar til afhentning på GLS udleverings sted. En rigtig fin service at gaven også er pakket ind, ved modtagelsen. Vil helt klart køb igen hos nemmegaver.dk
Jeg stod og manglede 2 bøger, og kunne ikke få dem fra boghandlen, da der var meget lang ventetid på dem. Men så fandt jeg dem på nemmegaver.dk og da jeg havde bestilt dem gik der 2 dage så lå de til afhentning i den lokale brugs og derfor behøvede jeg heller ikke køre efter dem. Det var dejligt nemt.
Billig og god kvalitet. Fin indpakning og håndskrevet kort. Meget fin service og hurtig levering. Kan anbefales. God hjemmeside.
God pris på Goki fødselsdagskaravane GK108, hurtig levering, GRATIS levering til firmaadresser
Jeg bestilte en bryllupsgave, men trods det, at ordren gik igennem og i øvrigt ikke meldte noget om forsinkelse på varen, modtog jeg ikke varen i tide til brylluppet.
Jeg fik derimod en email om at varen pludselig var i restordre og først kunne leveres om nogle uger!!!
Jeg måtte derfor annullere ordren og bestille den en andet sted, men det resulterede i, at gaven ikke kom til tiden, men i stedet bliver sendt hjem til brudeparret.
Ekstremt dårligt efter min mening.
Kære Suzanne,
Vi beklager naturligvis din oplevelse hos os - men kan aldrig 100 pct gardere os mod tekniske fejl, som det handler om i dette tilfælde.
Normalt er udsolgte varer ikke tilgængelig for kunderne. Det skete desværre her. Lige så snart det blev opdaget, og alle muligheder for at skaffe varen var undersøgt, kontaktede vi dig - forgæves på telefon, dernæst mail. Det skete 24 timer efter din bestilling.
Nemmegaver.dk
Mine varer var godt emballegerede. De kom hurtigt frem og alt ved handlen var helt ok og nemt.
Nemt at bestille over nettet, og at gaverne nåede frem inden påske, var bare endnu bedre :-)
Jeg synes, det er synd, at man ikke kan sende gaven til en anden adresse dvs. at jeg står som fakturamodtager og gaven bliver sendt til en anden modtager. Jeg fik selv mailen og sms, disse to ting kunne være ideelt at få sendt til modtageren af gaven. Denne mulighed burde være tilrådighed, når man forhandler gaveartikler.
Kære Sofia,
Det er naturligvis muligt at få sendt gaven direkte til modtageren. Det kræver blot, at man vælger "levering til privat-adresse" med Post Danmark. Du har, kan jeg se på din ordre, valgt gratis fragt til en pakkeshop, og i det tilfælde kommer email-besked om pakken til fakturamodtageren, da pakkeshop-løsningen oftest vælges af kunder, der selv ønsker at afhente gaven og give den videre til modtageren. Vi undersøger nu, om den procedure kan foregå anderledes.
Nemmegaver.dk
Hurtig ekspedition, god service, og meget tilfreds modtager! Super løsning til online-gaver, som virker troværdig og sikker.
Dog kunne udvalget af gavepapir og kort være noget bredere og mere "lækkert".
Det var nemt at bestille, og hurtig levering. og då var der endda vedlagt en lille overraskelse! Mulighed for at vælge post danmark fra som forsændelses firma var også fedt!
Jeg kan kun anbefale at du handler hos nemmegaver. Let og uden fikumfdk.
Kan varmt anbefale den og fik ovenikøbet pakket gaven ind gratis.
Gode gave ideer, pakker og skriver kort for en... det er super godt:-)
Nem og overskuelig hjemmeside med fornuftige priser.
Jeg blev hurtigt inspireret til en god gave til en syg kollega. Gaven skabte glæde ;-)
Jeg havde bestilt en sengerand efter billede og beskrivelse af den. Men da pakken kom, var det den forkerte rand. Jeg ringede til nemmegaver.dk og fik at vide at den rand jeg havde bestilt var udgået. Men jeg var velkommen til at sende den jeg havde fået tilbage. Jeg kiggede på billedet på den uåbnede rand og besluttede at beholde den, den så jo også meget sød ud. Da jeg så fik den pakket op, var det et helt tredje motiv og knap så sødt. :-( Øv øv øv.. Men jeg besluttede at beholde den alligevel. For jeg havde ikke fundet andre jeg kunne li og slet ikke til den pris. Men jeg fik en venlig og forstående samtale, da jeg ringede ind.
Kære Sanne,
Jeg beklager, at produktbilledet på varen - og dermed også på shoppen - ikke svarer til indholdet. Vi har gjort vores leverandør opmærksom på dette.
Nemmegaver.dk
Men afsenderen stod ikke på pakken. Oops.
Kære Jørgen,
Tak for din tilbagemelding. Vi skriver gerne en hilsen til gavemodtageren - helt gratis. Jeg kan se på din ordre, at du ikke har valgt denne service, og derfor er gaven sendt af sted uden en hilsen.
Nemmegaver.dk
Jeg købte to stelton plastic kander, der var billige og kom hurtigt med posten.
Jeg skulle bestille spil til børnebørnene, så jeg prøvede Nemmegaver. Der er meget at vælge imellem.
sikker levering og hurtig samtidig med at i havde det jeg søgte og det var nemt at finde på nettet
Mit første møde med Nemmegaver.dk, blev en succes. Jeg skulle bruge en brødkurv som gave og fandt den her. Bestilte og modtog hurtig gaven, der var pakket flot ind - uden at det kostede noget. Nemt, hurtigt og uden problemer, så jeg kan bestemt kun anbefale Nemmegaver.dk.