We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nemoware anmeldelser

Nemoware Logo
Kunderne om Nemoware : »Dag til dag levering. Thumbs up.« »Hurtig og gode varer« »Perfekt købsoplevelse« 259
Godt
8.9 af 10

259 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (259)

Hurtig og gode varer

Jeg købte et Jabra stereo bluetooth headset og en kamera/Iphone fod af mærket gorilla. hurtig levering, kan bestemt anbefales!

Udvalgt anmeldelse om Nemoware

Nemoware

Dag til dag levering. Thumbs up.

Fik mit Jabra Headset dagen efter jeg bestilte. God service.
En ting jeg godt kunne bruge, var at få en mail tilsendt med en ordrebekræftigelse og en faktura evt. Der var heller ingen faktura i postpakken headsettet kom i. Så en egentlig bon har jeg ikke fået.

Jeg tog fejl. Husk en anden gang at kigge i jeres mail spam mappe. Der lå min faktura ;)

Tusind tak for et godt produkt.

Besvarelse fra Nemoware

Hej Johann,

Tak for din tilbagemelding. Vi sender ordrebekræftelse og faktura pr. email. Når du ikke har fået dem kunne det tyde på at vi ikke har den rette email adresse. Hvis du sender os en besked på salg@nemoware.dk så skal vi sørge for at du får en kopi af fakturaen.

Nemoware.dk

Perfekt købsoplevelse

Jeg var skeptisk. Høretelefoner til den halve pris af butikskædernes priser og hurtig levering på 1-2 dage? Men jo, begge dele levede Nemoware op til. Det bliver næppe mit sidste køb der.

Nemoware

Pris, levering og kvalitet er god!

Gik 2 dage før pakken kom, hvilket er fint med mig.

Varen er helt i top og priserne er fine, intet at klage på!

Fem stjerner -

- for altid god og hurtig levering samt gode priser.
Jeg har købt ting til mine skiftende mobiltelefoner gennem de sidste tre år.

super

god og hurtig levering og billige priser

Perfekt

Gode priser. Hurtig levering

Perfekt!

Købte en vandmelder. Alt upåklageligt.
Gert C. Larsen

Mikkel Thomhav fandt anmeldelsen nyttig

Nemoware

Supergod service, hurtig levering, billigste pris!

Jeg fik min vare to dage efter bestilling, hvor Nemoware havde den billigste pris!
Den ene vare viste sig at være defekt, jeg fik uden problemer super hurtigt en ny tilsendt - uden ekstra udgifter! Fantastisk god service.

Hurtigt og billigt

Absolut billigste sted at købe Jabra Sport bluetooth headset. Og så fik jeg endda en ekstra vare med til 0 kr. - valgte et bælte-læderetui til min iPhone - det ser faktisk lækkert ud.
Endelig hurtig levering - ikke så mange dikkedarer - kan klart anbefales.

Gode priser

Fandt et sæt Sennheiser CX 300 som nemoware er klart stærkest på prisen. Hjemmesiden ser billig, men det er vel ligegyldigt så længe de levere og det gjorde de. Dog er min eneste anke, at de sender ikke samme dag, de venter til der nok bestillinger fra kunder også sender de ud, og derfor kan man godt ende med at sidde og "vente" ellers ville jeg anbefale siden til andre.

Super pris og levering

Jeg fik mine earphones hurtigt, og nemowares var de billigste. Jeg kan kun være tilfreds

Suveræn og hurtig levering

Sådan skal det gøres, bestilling om eftermiddagen, levering 2 dage efter, super

GOD++

Til at stole på! Kanon god service ved reklamation!

kristian

varen ok alt virke perfekt der roser til firmaet

No problemos

Fik min vare hurtigt og præcist. Kunne have købt varen andre steder men Nemo & Lucky var billigere med både produkt og forsendelse. Kan anbefales

Nemoware

Godt udvalg til gode priser

Og leveret inden for den lovede tid.

hurtig levering

hurtig llevering. de kom næste dag mvh marianne blixt

Nemoware

Hurtig levering og ingen komplikationer

Gode priser, simpel bestilling og hurtig levering. Nemoware lever op til forventningerne.

Nemoware

Hurtig og præcis levering.

Billig pris.

Kan anbefales.

Hurtig og præcis levering. Ingen dikkedarer.

Fin og hurtig service

bestilte varen sammen med et gratis kabel men stor succes kunne ikke levere før ugen efter fik mail ang. jeg enten kunne undvære det gratis kabel og få min vare som lovet eller vente til de fiknogle nye hjem.
Flot at give besked end blot at lade være.

Hurtig service

Meget hurtig levering og fin service på manglende gratis-gave i første bestilling.

Perfekt

Hurtig levering, så rigtigt godt.

Carl-Otto Olsen

Super!

Bestilte fredag formiddag - leveret mandag - kan ikke være bedre

Nemoware

Hurtig levering og rimelig pris

Jeg fik varen 2 dage efter jeg bestilte.

• Hans
  • Middelfart, DK
  • 1 Anmeldelse

Super

Bestilt vare ankom næste dag - kunne ikke være bedre

Hans

Nemoware

Batteri til Nokia E71 virker ikke efter 2 måneder...

Købte i midten af januar batteri til Nokia E71, allerede efter 2 måneder kan batteri ikke holde Tlf i live længere end et par timer.
Hurtig levering men dårlig kvalitet af solgt vare.
Vil ikke anbefale at købe denne vare til andre.

Hans Nyboe

Fin oplevelse hele vejen.

Gør hvad de skal !

Super god pris på varen, og afsendt første efterfølgende hverdag.
Jeg er meget tilfreds med mit køb, og kan anbefale andre om at hande ved nemoware.dk

jørgen

det var super godt og hurtigt

Ingen Problemer :)

Havde ikk brug for service da alt gik som det skulle.. så det god service i en anden forstand :) trods skepsis under bestilling af et produkt til 100kr,- så turde godt, og blev så glad da ordren faktisk dukkede op 2 dage efter .

Superhurtigt og billigt

Jeg fik min vare dagen efter bestillingen til næsten halv pris af hvad el-giganten tog.

Hurtigt - nemt og billigt

Bestilte varen kl. 12.30 om torsdagen, dagen efter kl. 11.00 lå pakken i min postkasse. Varen kunne jeg få 30 kr. billigere, fra en engelsk hjemmeside, men usikkerheden med ægtheden af den Engelske side, gjorde at jeg valgte Nemoware.

Nemoware

God service og levering i forhold til bestilling...

Alt var i orden, i forhold til bestilling, service og levering, samt indhold af bestilling.
Ingen kedelige overraskelser eller andre udfordrigner....
God oplevelse

Nemoware

Gode priser og hurtig levering

Har handlet ved NemoWare et par gange. Hver gang kom det bestilte i løbet af et par dage - helt som ventet!
En reparation af en Drone tog lidt tid, men den skulle jo også videreekspederes.

Alt OK

Der var god og hurtig service.

Hurtig Levering

Nemt og hurtigt at handle her, kan kun anbefales, hvilket vi også gør.
M.v.h. Erik :-)

Nemoware

Hurtig levering i travl juletid

Jeg fik min vare 2 dage efter bestilling, som jeg foretog om aftenen, ingen problemer, jeg var meget tilfreds med forløbet. Envidere foretager Nemoware en opfølgning på tilfredshed... super flot og god service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk