We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nemrejse anmeldelser

Nemrejse Logo
Kunderne om Nemrejse : »Fik, hvad jeg betalte for - og ikke mere« »Ikke nemt« »billigt« 18
Lavt
4.3 af 10

18 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (18)
Nemrejse

Fik, hvad jeg betalte for - og ikke mere

Fra mit ”domicil” i Colombia købte jeg (online) to indenrigs billetter (i Colombia) via Nemrejse.dk og jeg må sige, at jeg aldrig før har følt mig så utryg ved at købe flybilletter online.

Jeg har aldrig før været ude for, at der går et døgn, inden man modtager nogen form for bekræftelse (kvittering/bookingbekræftelse). I forbindelse med betaling så jeg et pop-up vindue, der fortalte, at ”i løbet af 5 minutter vil vi hæve beløbet på dit betalingskort”. Den information tror jeg Nemrejses kunder er ret ligeglade med. Til gengæld bliver man noget utryk, når man ikke modtager nogen form for kvittering.
Der gik yderligere et døgn, inden jeg modtog billetterne pr e-mail. Hvad nu hvis jeg skulle have brugt billetterne dagen efter bestilling??? Det tør jeg slet ikke tænke på.
Samme dag bestilte jeg to andre flybilletter (via flyprice.dk og supersaver.dk). I begge tilfælde modtog jeg automatisk genereret kvittering i samme øjeblik, jeg betalte. DET er noget man kan forstå, og det får én til at føle sig tryg.

I forbindelse med min utryghed forsøgte jeg at ringe til Nemrejse. Ifølge hjemmesiden kan man kontakte firmaet telefonisk. Kontaktoplysningerne er dog gemt godt væk på siden. Man skal helt ned i bunden og klikke på "Sitemap" > "Kontakt". Her kan man se, at det er muligt at kontakte firmaet telefonisk mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00. Det er en meget lille åbningstid, og meget lidt service-minded. Det hele synes dog at være lige meget, for telefonen blev ikke besvaret. Jeg prøvede så at slå nummeret op på "De gule sider". Der kan jeg se, at nummeret, der opgives tilhører et byggefirma i Århus!!!!
Om fejlen ligger hos Nemrejse, byggefirmaet, eller De Gule Sider, skal jeg lade være usagt.
Det er tydeligt, at Nemrejse IKKE er interesseret i telefoniske henvendelser – alene af den grund, at man skal lede efter kontaktoplysninger.

Når alt kommer til alt er der blot at sige: ”Det kan I gøre meget bedre – hvis I vil”.

Udvalgt anmeldelse om Nemrejse

Elendig service

Jeg bestilte for 13.000 kroner flybilletter gennem Nemrejse. 4 dage efter giv flyselskabet (Malev) konkurs og jeg måtte derfor i kontakt med Nemrejse.dk. Dette var dog mildest talt en umulig opgave. Jeg sendte flere mails og ringede i de efterfølgende dage ind 15-20 gange uden respons. Telefontiderne der står angivet på deres hjemmeside stemmer på ingen måde overens med det man får at vide i deres ventetone og jeg tvivler meget på at der overhovedet sidder folk ved telefonerne, da jeg har brugt over en time i røret - det kan simpelthen ikke passe. Jeg kunne heller ikke komme i kontakt med dem via Facebook.

Efter flere dage fik jeg endelig kontakt via mail, men medarbejderen (Anna-Karin) afbrød konversationen efter hendes anden mail, da jeg blev spurgte direkte til vores sag, hvilket hun åbenbart ikke kunne håndtere. Herefter ligger min sag efterladt hen og jeg er 13.000 kr. fattigere.

Ikke nemt

I forbindelse med Spanair's konkurs var Nemrejse/Sembo/Flygbiljetter og hvilke navne de ellers dækker sig sig under, ikke til nogen som helst hjælp til at finde anden befordring. Du kan ikke komme i kontakt med dem på deres telefon og de svarer ikke på mails.
Her er hvad Forbruger rådet skriver om reglerne når et flyselskab går konkurs:
"Billet fra et dansk rejsebureau eller dansk net-rejseudbyder Har du alene købt en flybillet hos et dansk rejsebureau eller dansk net-rejseudbyder, skal udbyderen sørge for at ombooke dig. Er du afsted på ferie, skal udbyderen få dig hjem, eller betale pengene tilbage, hvis det ikke er muligt at ombooke dig til en for dig tilfredsstillende afgang. Nægter bureauet kan du klage til Forbrugerklagenævnet."
De retningslinjer nægter Nemrejse at følge, så nu skal jeg igang med en klagesag. Nemrejse er ikke nemt.

billigt

købte flybilletter fra San Fransisco til Honululu.
Fik mail med rejseoplysninger. Mail var dog ikke ret overskueligt og der medfulgte ikke egentlige billetter eller oversigter man kunne printe.
Vi genneførte rejsen som planlagt og vi fik hvad vi købte, men brugergrænsefladen trænger til et løft.

Dårlig service

My husband was cheated by this travel agency, his experience is described on bellow post.
I am very much dissatisfied with their lack of professional behavior by ignoring our complaints.
If you are looking for serious guys, trustworthy ones, they are not a good choice, better saving your breath and your money by buying with better agencies. NOT RECOMMENDED AT ALL!

Skandaløst - og bondefangeri

Jeg har mistet 2000.- på flybilletter, fordi flyselskabet Malev gik konkurs. Fair nok - MEN: Årsagen til at jeg IKKE kan få mine penge retur er at jeg i forbindelse med betalingen af flybilletten valgte at betale med Dankort/Visadankort. Det gjorde jeg fordi, jeg ellers ville blive pålagt et gebyr på 89.- for min betaling. Nemrejse.dk var så "smart" nok til IKKE at gøre opmærksom på at dette ville være konsekvensen. Jeg "sparede" så 89.- og Nemrejse sparer så de 2000.- som de ville have skulle betale mig, hvis de havde givet mig denne oplysning. Tilfældigt? Jeg tror det ikke - der hvor jeg kommer fra, der kalder vi det bondefangeri! Selskabet hedder Nemrejse.dk / Sempo AB - hold jer væk fra dem...

Ps. Betaler ellers altid med creditcard - men lod mig lokke i dette tilfælde. Og sjovt nok så henviser nemrejse.dk lige præcis til at jeg SELV foretog dette valg.

Skandaløs dårlig kundebehandling, I fortjener ikke et godt ry på baggrund af denne måde at bondefange forbrugerne på.

Godt service

Fik bestilt billetter med forkerte dato(min fejl). Fik byttet billetter til den rigtige dato, fik fuld opbakning både online og på telefonen. Er tilfreds.
Kan varmt anbefales. Billige priser, uden ekstra hotel ved siden af.
Tak for hjælp

Dårlig service ved ændring/annulering

Nemrejse.dk tilbød en rimelig pris på en billet til sydeuropa, men da jeg senere var nødsaget til at ændre denne var servicen straks alvorligt udfordret. Pga af forholdsvis urimelige gebyrer var det billigere for mig at booke en ny billet og jeg fik heller ikke mine skatter tilbagebetalt. Jeg fik en venlig men også "kunde arrogant" afvisning af mine synspunkter.
Pas på at det gunstigste tilbud ikke bliver det dyreste.

Bare ikke i orden

Bestiling af rejsen var ok nemt, og overskueligt
Men da rejse datoen nemmere sig og vi stadigvæk ikke havde fået hverken Fly nummer eller hvad for et flyslekab vi skulle rejse med, begyndt navøseteten at nærme sig. vi kontaktet dem og de sage at vi bare skulle være rolige og nok skulle få den info. det skete ikke, dagen før at vi skulle afsted fandt vi selv et flynummer ved at kigger på www.cph.dk. også krydse finger for at det var det rigtigt.

Da vi skulle hjem igen fra Kroatien havde vi stadigvæk, ikke fået noget som at vide, så vi ringet til dem, men der var ikke noget hjælp at hente, så vi ringet til det flyselskab vi fløj der ned med og efter vi bliv stilt lidt farm og tilbage fandt vi ud af det.

Problemet ved det var at vi skulle genbekræft vores hjem rejse sendte 72 timer før afgang. som vi af gode grunde ikke kunne, heldigvis var flyselskabet meget forstålige og vi kom hjem

( Det kan godt være at det bare var os der var uheldige )

Men det burde var nemt nok at finde og sende en mail med et flynummer

Suveræn service

Jeg har købt en t/r rejse til New York til mig selv og 3 af mine veninder. Da to af ruterne vi skulle flyve med blev nedlagt, blev jeg ringet op af nemrejser, som så skulle finde en ny løsning til os.
Den nye løsning blev både hurtigere og med mindre besvær.
Da jeg i forbindelse med de nye ruter havde spørgsmål, sendte jeg en mail, og blev ringet op, for at vi kunne få afklaret problemet.

I hele forløbet snakkede jeg med 2 medarbejdere og begge var enormt imødekommende for mine ønsker, og var samtidig utrolig venlige og nemme at snakke med.

Thumbs up fra mig :)

5 stjerner til nemrejse.dk fra mig

Sommeren 2009 købte vi billetter af nemrejse.dk til Los Angeles og hjem igen fra Las Vegas. Der var 2 mellemlandninger hver vej, men det må man jo forvente når man vil have den bedste pris!

Inden rejsen havde vi nogle praktiske spørgsmål, og var derfor i kontakt med firmaet 2 gange, den ene gang var på mail og den anden gang var det i telefon, begge gange har deres kundeservice været yderst tilfredsstillende!

www.Wasteels.dk

Wasteels er bare den bedste løsning og jeg har været så utrolig glad for at have bestilt biletter gennem dem. Når man var i tvivl og nogle informationer eller bare skulle have hjælp var de utrolige søde og hjælpsomme og gav også en rigtig god vejledning. Jeg fik biletterne tilsendt med det samme, og jeg kunne altid henvende mig til deres medarbejdere hvis jeg var i tvivl om noget, og deres medarbejdere var utrolige søde.

Jeg kan varmt anbefale enhver at bestille deres rejse hos wasteels, de har bare den bedste service og er utrolige hurtige og effektive. Jeg er ihvertfald blevet deres faste kunde

Hurtigt og effektivt

Rigtig god kundeservice i forbindelse med min bestilling af flybillet t/r til Barcelona, super.
Kirsten Mortensen Danmark

Ivan Hersland, 3F Horsens og omegn, Robert Holmsvej 1, 8700 Horsens

Nemrejser har leveret varen. OK måske lidt discount, men de er også blandt de billigste. Men god service når det har været nødvendigt synes jeg

Elendig koordinering

Nemrejser og SAS samarbejder om pakkerejser med hotel og fly, men når der opstår tekniske problemer med bookingen via internettet - lader nemrejser, der retteligt burde hedde besværlig rejser - kunden om at finde en løsning på problemet.

Og svaret man får fra nemrejsr - efter flere telefonsamtaler - viser sig at være forkerte.

nemrejser fortjener minus 5 stjerne.

Kun gode ting tilovers

Det er jo nettets billigste billetter, men også den bedste service. 100 % dansk firma som man kan snakke med modsat alle alternative internetbureauer.

Har brugt Nemrejse.dk mange gage uden problemer. Kan stærk anbefales.

Nemrejse

flybillet bestilt og betalt uden problemer

Min kæreste og jeg fandt to t/r-billetter til Nice hos dette selskab tre uger før afrejse, det var klart det billigste på markedet. Næste dag lå billetterne i email indbakken med alle detaljerne. Ingen problemer og nemt og hurtigt.

DEN SVÆRESTE REJSE I VERDEN

Jeg købte en flybillet til USA hos virksomheden gennem backpackerplanet.dk
Under min rejse vill jeg ændre min retur flybillet og fik besked på at ringe til luftfartselskabet, hvilket er den almindelige fremgangsmåde.
Jeg fik flyttet min hjemrejsedato uden problemer og selskabet hævede 100 euro for at gøre det.

En måned før hjemrejse finder jeg så ud af ved et tilfælde, at nemrejse.dk har gået ind og slettet min retur flybillet! Det har de gjort uden at fortælle det til mig... luftfartsselskabets kontor kunne oplyse mig om det.
Derefter følger en 3 ugers mareridt og 300 dollars i telefonregninger, inden det lykkes at få den billet tilbage, som jeg har betalt for.

Medarbejderne er utrolig grove i deres opførsel og lægger telefonrøret på når jeg vil vide hvad der er sket med min billet.
De har slettet den og har fået prisen refunderet, men uden at oplyse mig om det og betale mig en krone.

Så efter 3 uger med mange emails og telefonopkald tilbyder de mig en returforbindelse med 7 timers ventetid i lufthavnen, og skriver jeg skal skrive inden for kl. 14 samme dag om jeg er interesseret, ellers får jeg ikke nogen billet.

Uden at tænke på at kl. 14 er kl. 7 om morgenen i USA, og at der for øvrigt ikke findes en sådan deadline en hel måned før afgang... det var jo ikke næste dag jeg skulle af sted.

Så alt i alt et elendigt firma. De hører under selskabet Check Point Travel.

Khazema og gitte gravesen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk