[REPLY]
Neppersnails kan varmt anbefales til andre. Fik varerne utrolig hurtigt og i fin pakke.
MVH Sabine
ANDEN ANMELDELSE:
Det lykkedes mig at få min rigtige varer, og Astrid var meget hjælpsom omkring det. Desuden måtte jeg beholde dem jeg havde fået forkert også, hvilket er et stort plus.
Grunden til der kun er 3 stjerner, er at hjemmesiden stadig er meget ringe! Jeg gider simpelthen ikke gætte mig til hvad produkterne er! Og at det tog så lang tid at få de rigtige varer, pga den dårlige hjemmeside trækker bare så meget ned. Regner ikke med at handle der igen.
FØRSTE ANMELDELSE:
Jeg har lavet min første bestilling hos Neppers Nails, og er slet ikke tilfreds:
2 af tingene jeg har fået, er ikke de rigtige, og de svarer mig ikke, når jeg kontakter dem.
Desuden trænger deres side til en ordentlig opfriskning, jeg har sjældendt set noget så uproffesionelt - jeg måtte i lang tid sidde og gætte mig til mange ting, pga de virkelig dårlige beskrivelser osv - dette har nu nok resulteret i, at den ene af de to ting jeg har bestilt ikke er den rigtige - pga deres side er totalt misvisende.
Deres produkter er dog til en god pris, derfor får de en ekstra stjerne .... Når eller HVIS de vender tilbage til mig, og yder en god kundeservice, og jeg får mine rigtige varer, vil jeg nok ændre i min anmeldelse - ikke før!
Maj-Britt Bønnelycke Horslev fandt anmeldelsen nyttig
Produkterne var pænt pakket ind, ser lækker ud og leveringen gik hurtigt. Glæder mig til at komme i gang med at bruge dem
Jeg har handlet med Astrid en del år og hendes service er bare den bedste.. man får varene hurtigt og kan altid få hjælp hvis man har brug for det
Har handlet hos Astrid et par gange. Denne gang valgte jeg at bestille via hjemmesiden og sidenhen hente det personligt i forretningen. Det sidste pga. Post Danmarks vilde priser. Jeg havde ingen problemer med at finde rundt på hjemme siden og syntes den er forholdsvis logisk bygget op. Jeg kunne dog godt mangle at der er mængde angivelse på tingene og at linket til producenten virker. Men det er småting.
Astrid havde god tid og lavede aftalen på mine præmisser. Hun forklarede og beskrev og som alle de gange jeg tidl. har handlet der kom vi vidt omkring. Hun er god til at besvare spørgsmål og giver gode forklaringer.
Jeg vil klart anbefale alle jeg kender at handle der og vender tilbage snart igen.
Varerne kom hurtigt... der var et tvivlsspørgsmål, men så blev jeg ringet op - god ting.
De købte produkter er rigtig gode, og holder løfterne.
Jeg havde min vare hurtigt efter bestilling, hvilket jeg sætter rigtigt meget pris på. Sendte en mail med spørgsmål og svaret kom efter ganske få timer (og jeg sendte om aftenen, vel at mærke!) DET er god service.
Jeg kunne dog godt ønske mig, at der var en lille smule bedre info omkring produkterne på siden, men alt i alt er jeg meget tilfreds :)
Jeg har handlet hos Neppersnails flere gange, både over nettet og i butikken, og har været meget tilfreds. Astrid giver en fantastisk service og viser og forklarer gerne hvis der er noget man er i tvivl om. Jeg har en enkelt gang oplevet at der blev sendt mindre lim end jeg havde bestilt, ringede og fortalte det og 2 dage efter var der både det manglede og ekstra lim i min postkasse.
Jeg vil helt klart fortsætte med at handle hos Neppersnails.
Kirstine Kristensen
Synes der er en rigtig fin service og produkterne lever op til det de skal. Næsten dag til dag levering hvilket er super. Kan kun være tilfreds ind til nu,
Super produkter og hurtig levering. Altid parat med hjælp og vejledning.
Medgiver Neppers Nails de bedste anbefalinger
Det er et helt unikt sted at købe sit neglegrej. Servicen er helt i top og hjælp/vejledning i hvilke produkter man skal bruge er simpelthen bare bedst. Astrids forretning er velassorteret og hylderne meget indbydende. Ligeledes er Webshoppen meget nem at finde rundt i og har et meget stort udbud af alt til negle.
Astrid er ALTID klar til at yde hjælp hvis man får brug for det.
Mine bedste anbefalinger til Neppers Nails.
Kh. Mette Olesen
Gode kvalitetsprodukter som er nemme at arbejde med og nemme at kombinere.
Altid klar med råd og vejledning.
Altid godt humør og med én frisk bemærkning.
Tina Andersen
Giver mine bedste anbefalinger.
neppersnails er en fantastisk butik
hurtig service hurtig levering og super fede priser