[REPLY]
vi bestilte en ny vaskemaskine med transport til kanstenen(standart), god kvalitet og vi sparede 2499,-kr i forhold til andre onlinebutikker, modtog en mail dagen efter med bekraftelsen med dato og tidspunkt den ville blive leveret. da dagen opsprang og kl. blev 10.00 (lovet tidspunkt) stod vi og ventede og 5 min over 10 kom lastbilen med vores vaskemaskine. den var i original imbalage og hel. kun posivtiv herfra og vi vender tilbage. kan kun anbefales
Varen kom dagen efter, ordrebekræftelse kom omgående pr mail
vognmaden/dame fin service ved aflevering
Bestilt fredageftermiddag, leveret tirsdagmorgen.
Ingen problemer. Billigst.
Min virksomhed købte en opvaskemaskine, som i øvrigt også var forsinket i leveringen, men maskinen kunne ikke vaske ordentligt rent. Vi har klaget adskillige gange, men har blot fået et enkelt råd via mail om at smide sæben direkte i maskinen og altså ikke følge brugsanvisningen. Dette hjalp ikke, og siden har vi ingen hjælp fået overhovedet. Vi har bedt om en anden maskine, eller pengene tilbage, men det er de slet ikke indstillet på. Der er nu gået mere end 4 måneder siden vi sidst har hørt fra dem. De er totalt ligeglade, for de har jo fået pengene.
Bestiller om aftenen. Sender spørgsmål i mail samme aften.
Næste morgen ligger svar på mail, og ordren er afsendt.
SUPER hurtig behandling, billig og god service.
Det bliver næppe meget bedre.
Tak,