We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Netcentret.dk anmeldelser

Netcentret.dk Logo
Kunderne om Netcentret.dk : »God oplevelse med netcentret« »Øv dårlig service« »Køb af "Hovercraft"« 124
Godt
7.4 af 10

124 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (124)

Perfekt service

Ja nu er jeg ikke meget for at bedømme sælgere igemmen trust,
For jeg syndes ikke at kunder er reelle når de bedømmer en sælger
og de eneste der får noget ud af dette er trust.
Alså som jeg kan læse bedømmer en kunde netcentret efter et år
at et elløbehjul gik i stykker efter et år alså hallo er det netcentret skyld
nej det er det jo ikke alså efter et år hvordan er det blevet behandlet osv. Jeg mener personligt at sådan et indslag burde slettes af trust
da det ikke giver nogen mening overhoved. Nå men jeg vil i hverfald
rose netcentret for at gøre alt for at tilfreds stille sine kunder og det er
jeg ret sikker på at de gør for alle kunder. Så kære kunder kom ind i kampen og bedøm kun et firma dårligt vis i har gjot alt det i kunne
i forvejen for at få løst et problem, Men jeg vil slutte af med at sige tusind tak til netcentret for altid rigtig god service.

Mvh Alex Jensen

Udvalgt anmeldelse om Netcentret.dk

God oplevelse med netcentret

Jeg bestilte en politimotorcykel til vores barnebarn om onsdagen inden kl 15,00 og fik den torsdag formiddag, leveret lige til døren.

Det kan ikke være bedre.

Også ordrebeskæftigelse via e-mail fungerede perfekt.

Alt i alt en god oplevelse, ikke sidste gang jeg bruger Netcentret.

hilsen Bente

• john
  • galten, DK
  • 4 Anmeldelser

Øv dårlig service

Skrev til dem vedr. køb af rc kampvogn - fik aldrig noget svar.

Køb af "Hovercraft"

Vores søn fik et fjernstyret "Hovercraft" fra Netcentret.dk i julegave. Stor var forventningen da legetøjet skulle afprøves samme aften, så efter at batteriet var fuldt opladet blev "båden" afprøvet - desværre uden succes, da den kun nødtørftigt kunne "svæve" men slet ikke komme fremad. Vi sendte legetøjet retur til firmaet, som dog blot konstanstatere at "båden" modsvarer deres forventning i forhold til funktionalitet.
Nu (3 mrd senere) er legetøjet ved deres "service" afdeling, som vil have betaling for fragten for at sende den retur, hvilket vi ikke ønsker da legetøjet efter vores mening er defekt. Vi vil blot have vores penge retur......

Hej Klavs
Du undlader noget vigtigt i din referering af sagen. Vi har sandelig sendt pakken retur til jer u/b. få dage efter vi modtog den. I nægtede modtagelsen, hvorefter pakken blev sendt retur til os. Derfor skal i selv betale for fragten 2 gang.

Netcentret.dk

Fin, fin og atter fin handel

Super hurtig levering og god rådgivning inde jeg købte mit overvågningsudstyr, vi ses, handler gerne igen. :-)

Spionudstyr

Har i dag modtaget deres nye spejl væggeur med indbygget kamera og en solbrille med ditto. (Begge Kina knas)

Vækkeuret er pænt og tilsyneladende fungerer det som det skal. Kamera delen som skulle være en 5MP kamera med HD er fuldstændig ubruelig, og selv i den sparsomme manual der følger med, skriver de på engelsk at der sidder et 2MP kamera i. Der kan "skyde" billeder i VGA kvalitet. Desværre kan det ikke optage i VGA kvalitet, og det der bliver optaget er så dårligt at man ikke kan se hvem eller hvad der er på filmen. Det er næsten sort og meget grynet.

Det kan også optage lyd, men jeg lavede en test hvor jeg sad i stuen 1½ meter fra uret, og vedafspilningen kunne man næsten ikke høre hvad der blev sagt. Utroligt ringe spion del, både kamera og mic.

Se foto: Her er kvaliteten af foto fra uret. Video er dårligere kvalitet og kan næsten ikke ses selv om jeg sidder lige under 7 spot i loftet.. Læg mærke til det røde lys i siden som er skæret fra LED'et på uret :O) Utroligt ringe kvalitet.

Desuden kan uret ikke dimme lyset, og de LED lys der sidder i, lyser så kraftigt at det nemt kan lyse hele soveværelset op. Ikke så smart når man skal sove.

Spion brillen er også af den sædvanlig Kina kvalitet, men kan dog bruges på stranden eller andet meget oplyst område. I nogenlunde kvalitet (ej HD720 som der skrives) Brugsforvirringen er dog meget mangelfuld og på en sprog der dårligt nok kan kaldes engelsk. Der er dog også en på Kinisisk :O) Forvent kun VGA kvalitet af denne solbrille. Og pas på de ikke knækker, da det er meget billig plast. Kamera teknologien hører til 90'erne.

Netcentret leverer dog en god postservice, men forvent ikke der bliver svaret på mails med det samme. Uret er sendt retur for 82Kr som skal trækkes fra de 599,- som jeg har fået tilbage.

Netcentret.dk er nu PRØVET og jeg tror ikke deres produkter er noget for mig. Men den service jeg fik var ok.

dårlig kvalitet

har købt en el-crosser - den er af meget dårlig kvalitet - brugsanvisning er ulæselig

Tom S

God mini scooter (2 stk) fin hurtig support

Intet at klage over

Vi har købt en fjernstyret helikopter og 2 fjernstyrede tanks - hurtig levering og SMS om ankomst. Fin service

netcentret.dk

hold jer langt væk fra det firma da de snyder folk .jeg mistede 10.000kr ved at handle med dem,jeg købte 2 stk elcykler som holdt 14 mdr.

Besvarelse fra Netcentret.dk

Hej Jørgen. Jeg er ked af at høre at du ikke føler du har fået en god behandling på vores værksted. Cyklen var, ifølge producenten, ikke omfattet af garanti eller reklamationsret, og derfor kunne den ikke laves uden beregning. Hvad der er omfattet af garanti/reklamationsret er desværre ikke noget vi bestemmer. Du glemmer også at fortælle at vi, på trods af dette, har forsøgt at hjælpe dig så godt som det var os muligt, bl.a. har du fået en ny motor, nyt baghjul, nyt stel, nye pedaler og meget mere UDEN at du skulle betale 1 kr. for det. Jeg mener faktisk at vi har givet dig en service ud over det sædvanlige. Denne service tror jeg absolut ikke du havde fået ved en cykelhandler.

Super sted at handle

Rigtig godt og pålideligt sted at handle. Altid til at tale med medhensyn til specifikke produkter. Hurtig levering, samt nem hjemme side at overskue.

ok handel

flinke folk ringet og fortalte at en af mine bestilte vare var i restordre (det havde jeg overset) så jeg kunne afbestille den så sendte de den anden vare med post så jeg sparet 40 kr i porto. tak for det

God service, hurtig levering

God telefonisk service ifm. køb af ATV'er og den blev leveret dagen efter. Eneste minus var, at der kun fulgte en meget sparsom manual med (kun på tysk), så det var lidt en udfordring at samle ATV'eren korrekt. Den kører til gengæld meget længere end forventet på en opladning. Alt i alt en god oplevelse at handle hos Netcentret.

Hurtig levering, bedste pris

Jeg havde søgt på nettet efter en el-motorcykel, og jeg fandt den billigst hos Netcentret.dk - den blev også leveret super hurtigt...yderst tilfreds med handlen..

• HP
  • Broerup, DK
  • 1 Anmeldelse

El atv

Ungerne har meget glæde af den. Den skal bare løbende efterspændes.
De kører ca 4 - 5 timer i haven på en opladning det er meget over hvad jeg forventede den kunne præstere.

Netcentret.dk

Super forhandler til lave priser!

Jeg bestilte forskellige EL produkter som Løbehjul & ATV.
Gode produkter til lave priser, samt god & venlig betjening.
Thumps Up herfra Grønland!

Hurtigt levering, Hurtig RMA uden problemer

Bestilte et bordfodboldbord Mandag, modtog det Tirsdag. Desværre var der en skræmme i spille pladen så skrev en mail til dem tirsdag aften, ikke noget de kunne have undgået. Fik svar onsdag og det eneste de skulle bruge var et par billeder af skræmmen. Så derfor står jeg allerede med en ny plade fredag, uden at skulle betale noget.

Perfekt!

Alt er perfekt! God hjemmeside og hurtig levering, ingen negative kommentarer herfra kun en masse +++++´er.

Hurtig levering...!

Jeg har købt flere varer på samme ordre, hvor nogle af varerne ikke var på lager.
Varerne blev derfor delt op i delleveringer (...og uden yderligere omkostninger) - og der var levering inden for få dage...!
Dog var forsendelsesomkostninger lidt høje (kr. 100).

Alt i alt kan NetCentret anbefales...

Netcentret.dk

Jeg fik det bedste løbehjul og god service

Det kom dagen efter jeg snakkede med dem, og sønnike fik sin bedste fødselsdagsgave EVER. Bedste anbefaling fra mig

meget utilfreds

jeg bestilte et luftfilter sent eftermiddag på en torsdag. regnet ikke med det ville komme dagen efter da jeg jo bestilte sent. jeg ventet så lørdag heller ikke nogen pakke.
ventet mandag,tirsdag,onsdag og torsdag heller ingen pakke.
jeg ringet så til dem fredag hvor de fortæller mig at se slet ikke kan finde min pakke og vil sende en ny med det samme.. fin nok. god service lige der. jeg fik min pakke mandag. da jeg kommer hjem og åbner den viser det sig at det er det forkerte filter jeg har fået. jeg skriver en mail til dem, men har intet hørt fra dem siden. total skod.
første og sidste gang jeg handler der.

El løbehjul

Er der nogen der ved om EL-løbehjul Fighter II 800W Extreme 35 km/t SORT
Til 3.299,00kr
Er en kina vare? eller om den holder i flere år

Netcentret.dk

Fin rådgivning og levering dagen efter

Var i tvivl om hvilken børnebil vi skulle bruge, fik kompetent rådgivning af kundeservice og det bedste var, at vi havde bilen dagen efter, flot service, vi ses igen. :-)

Netcentret.dk

Hurtig levering, men fragtprisen!

Betalte en fragt som var sat til at være 60 kroner, men på slutfakturaen var den takseret til 48 kroner. Det drejer sig kun om 12 kroner, så det er ikke noget problem overhovedet eller noget jeg gider hidse mig op over, synes bare det er lidt irriterende.

Nu er det netcentret.dk og ikke varen jeg anmelder, men jeg vil sige til jer som eventuelt overvejer at købe de solbriller med indbygget 720p kamera i, at i bør finde et andet alternativ, de er simpelthen elendige! - Lyden skratter voldsomt og er helt ude af sync med videoen og så er det nærmest umuligt at se hvad man optager, forstået på den måde at de kan både optage video, kun lyd eller tage billeder og det er ret svært at regne ud hvilken af de tre ting der sker da der heller ikke er nogen manual eller andet i den stil med. Desuden kan de heller ikke tilsluttes min stationære med windows 7, men kun min bærbare med XP.

var det en produktbedømmelse havde det været 1 stjerne i stedet for de 4!

Besvarelse fra Netcentret.dk

Hej Michael - Tak for din bedømmelse, jeg vil blot forklare vores fragtpriser. Fragtprisen er kr. 60 på en normal ordre, men som du ser er priserne på den faktura/garantibevis vi udsender uden moms (48 kr. + moms = 60 kr.) momsen på den faktura du har modtaget tillægges først på sidste linie :-) Mht. varen, kan jeg kun beklage hvis den ikke svarer til dine forventninger, netop for at sikre dig mod dette har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt hos os :-) Dette kan du læse om på vores webshop. Dansk manual er ved at blive lavet til alle vores spionprodukter, og disse kan frit hentes på vores facebook side www.facebook.com/netcentret - God sommer :-)

Netcentret.dk

Hurtig forsendelse og god service

Købte en RC tank til min søn som han havde sparet op til i lang tid. Den kom hurtigt med gls uden problemmer. Handler helt sikkert der igen.

Levering til tiden.

Nemt at handle, Levering til tiden og som aftalt.

Netcentret.dk

-og rigtig fin service, en klar anbefaling !

Super hurtig levering

Alt foregik på bedste vis. kan klart anbefales, ikke sidste gang
jeg har handlet der

Hurtigt og nemt

Oplevede ingen problemer med mit køb. Og sønnen er meget glad for sin El-Motorcykel. Har kun handlet hos netcentret.dk én gang, men det bliver da helt sikkert ikke sidste gang. Mange gode varer til lave priser.

god service

Fik dog en vare i forkert farve.

Netcentret.dk

Køb af batteri til barnebarnets motorcykel.

Fin behandling. Batteriet var hos udleveringsstedet dagen efter bestillingen. Fin service - også med GLS - så man kan se hvor varen er.

Mvh
Preben

God oplevelse

Købte en startermotor til crosser.

Varen var uden fejl og kom dagen efter.

Bliver ik bedre

God oplevelse - købte bedste elektriske løbehjul

El løbehjul skade

Hej, god hjemmeside med mange ting jeg modtog mit løbehjul idag og da jeg skulle havde luft i det ene hjul lige efter det var pakket ud. var der et eller andet fuldstændig galt kuglelejet var helt i stykker og der lå stykker over det hele. det er jeg lidt sur over men hvad kan jeg gøre jeg mener det er jer der skal betale eller reparere hjulet..

vh simon nielsen

Besvarelse fra Netcentret.dk

Hej Simon - Naturligvis er der garanti på dit løbehjul, det skal være i orden når du modtager det, og du har naturligvis 2 års reklamationsret på det. Hvis du kontakter vores servioceafdeling på service@netcentret.dk så skal de nok få hurtigt løst problemet så du kan komme ud at køre. Mvh. netcentret.dk

god oplevelse

købte den fedeste dåseknuser hos dem. kvaliteten var meget bedre end en jeg købte hos fleggaard sidste år. den kom dagen efter bestilling, og har allerede knust masser af dåser perfekt.

Netcentret.dk

El-løbehjul defekt, ramponeret og ødelagt.

Vi bestilte på Netcentret.dk et el-løbehjul til vores datter i julegave. Dette ankom til tiden (deraf den ene stjerne) Efter jul prøvede vores datter løbehjulet af indendørs og hendes skuffelse var stor da motoren ikke kunne trække hjulene rundt. Vi sendte løbehjulet retur for 139,- kr.( 20% af prisen på løbehjulet), som ikke blev refunderet. Herefter begyndte løjerne så for alvor. Der gik en lille måned og efter adskillige rykkere kom der et bud med, det vi troede var vores reparerede løbehjul. Dette var imidlertid så ramponeret og slidt overalt, at det ikke var tilfældet. Ydermere trak motoren heller ikke på "denne udgave" og skuffelsen var nu total. Hvordan skulle vi forklare vores datter om dette snyd og svindel. Derefter måtte vi igen bruge tid og ærgrelser på at skrive og ringe. 3. gang kom der et "nyt" løbehjul. Jeg pakkede straks op og konstaterede for 3. gang at også dette løbehjul var smadret. Sålen man står på var flækket hele vejen ned og den ene side var helt knust. Det samme var vores tillid til Netcentret.dk. Nu godt 4 måneder senere har vi ikke set skyggen af penge retur for dette defekte vare cirkus.

Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig

• Knud
  • Bjæverskov, DK
  • 2 Anmeldelser

Stinkende dårlig service

Bestiller varer den 18-4-11, de ankommer ikke som aftalt, rykker med mail 2 gange intet svar, rykker telefonisk vi aftaler de vil ringe tilbage men igen, ingen tilbagemelding, har forsøgt at ringe til dem, er ikke kommet igennem, rykker så 3 gange over mail stadig intet svar, det er ikke i orden når man reklamerer med "bestil inden kl 15 og du får leveret dagen efter" STINKENDE DÅRLIG SERVICE, DET MINDSTE MAN KAN GØRE ER AT RINGE TILBAGE.

Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig

Fremragende service

Jeg aftog et produkt fra hjemmesiden, men fik det forkerte sendt ud. Derpå ringede jeg til netcentrets kundeservice og beklagede mig. Omgående fik jeg tilsendt den rigtige bestilling og jeg fik endda lov til at beholde det andet produkt. Det er god service!

mangler vare

har købt nogen vare for ca 5 uger siden.
har fået nogen af dem resten er i restorder
men de har de sidte vare men har ikke fået dem
og har ringet til dem og nu kan de ikke se jeg mangler
de sidste vare 5 ting til en værdi af ca 350.
handler ikke her mere

Netcentret.dk

På lager og "kun" 20 dages levering!!

Jeg bestilte nogle småting såsom batterier og reservedele til en R/C helikopter Nine Eagle den 11 januar 2011 om aftenen.
Jeg måtte ringe ind til dem 3 gange med jævne mellemrum for at høre hvad der så sker i min ordre. Første gang er ordren sendt, men nok blevet væk, dog sender de en ny med det samme..Super :( Intet skete og måtte igen kontakte dem og så var varerne ikke på lager, men jeg måtte vente indtil ugen efter... Men jeg måtte alligevel kontakte dem 3 gang før der langt om længe begynte at ske lidt. Dog vil jeg sige at jeg fik at vide i telefonen, at de måtte taget nogen reservedele fra en demo model. Jeg kan dog ikke se det umiddelbart, bortset fra at at det ikke var i original indpakning :(
Jeg blev lovet af få en faktura tilsendt i fredags og varen så var klar mandag, men jeg modtog ikke noget.
Det er nogen flinke mennesker der styrer netcentret, men det kan man ikke bruge til ret meget, når en ordre hvor alt er på lager, er næsten 20 dage undervejs og samtidig skal man selv følge op på det hele 3 gange uden så meget som en mail eller andet. Pengene blev hævet på min konto den 12 Januar og det syntes jeg ikke er iorden.
Jeg er lidt i tvivl mht deres butik, men vil da håbe at det er en engangsfejl og at de så i det mindste kan lære af det og følge op på deres ordre og evt del-levere. Det ville jo være trælst at stå med en fødselsdagsgave til en anden og så finde ud af at den ikke kan komme til tiden.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk