28. august 2010
***** hurtigt og sikkert
fik mine varer hurtigt og de var forsvarligt og sikkert pakket ind. Jeg er meget tilfreds og kan sagtens finde på at vende tilbage.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Netgiraffen ApS
Michael
24. august 2010
Hurtig levering, god pris, tvivlsom leverance
Prisen på produktet (lægetaske) var lav og absolut konkurrence-dygtig. Ordre-bekræftelse ankom med det samme, faktura ligeledes, produktet blev leveret dagen efter bestilling, så top-karakter der. Eneste kritik gik på at jeg bad om fleksibel levering, men posten lagde alligevel pakken i den lokale post-butik så jeg slev skulle hente den (lykkedes i sidste øjeblik). Er dog villig til at give PostDanmark skylden her.
Alt i alt, en god oplevelse. Kan absolut anbefale butikken, dog med forbehold for PostDanmark's samarbejds-villighed.
27. august 2010
Hurtig levering.
Hurtig levering.
24. august 2010
God pris, hurtig levering.
Jeg bestilte søndag aften en traktor med lys & lyd til mine 2 drenge, på knap et år.
Straks efter bestilling kom ordrebekræftelsen på min mail, og mandag formiddag, modtog jeg endnu en mail, med forsendelsesoplysninger.
Tirsdag eftermiddag blev pakken leveret af Post Danmark.
Så alt i alt en god oplevelse, og jeg vil ikke tøve med handle her igen, hvis jeg skulle finde noget hos dem, som jeg kan bruge. :o)
23. august 2010
Lille labyrintspil
Jeg bestilet et labyrintspil hos jer, det kom fint og hurtigt frem, og jeg var lidt spændt på, om det levede op til forventningerne, nu jeg købte det over nettet. Derfor var jeg også noget skuffet, da jeg fik det og kunne konstatere, at det var væsentligt mindre, end jeg kender fra andre af samme slags.
15. august 2010
Super hurtig levering. Fint emballeret. Alt kom frem i fin stand
Hurtig levering af legetøj.
12. august 2010
Hurtig ekspedition og levering!
Bestilte varer søndag aften på netgiraffen og havde dem med posten tirsdag. Hurtig og effektiv ekspedition og levering med PostDanmark. Varerne var meget forsvarligt pakket. Her vil jeg helt sikkert handle igen.
10. august 2010
Super hurtig levering
Super hurtig levring, nem hjemmeside, god købsoplevelse på NetGiraffen - et sted jeg helt sikkert handler igen!
3. august 2010
Jeg købte prinsessebøger i kasse. Det var nemt at manøvrer rundt på hjemmesiden og ordrebekræftelsen kom pr. email med det samme. Varen kom 3 dage efter, i en forsvarlig indpakning.
Priserne er rimelige og vil helt klart handle der igen.
28. juni 2010
Super service og lækkert produkt
Jeg ringede til Netgiraffen for at høre, hvor hurtigt de kunne sende et aktivitetstæppe, jeg skulle bruge i weekenden til dåbsgave (godt at være ude i god tid, hrmm..). Men de var meget flinke og sendte den allerede samme dag, så jeg faktisk havde tæppet i god tid! Super service, hurtig levering og et godt produkt. Baby (og forældre) blev i hvert fald glade for det.
18. juni 2010
fin betjening
Køb hos Netgiraffen. Vældig fin betjening. Fra bestilling til varen var hos mig, gik kun et par dage og jeg kunne følge varen undervejs.
Maibritt
11. juni 2010
Helt igennem iorden :o)
Super service. Meget nemt at bestille og utrolig hurtig levering! Kan helt klart anbefales +++++
8. juni 2010
Hurtig levering og opfølgning på ordre
Bestilte PC spil til børnene. Super godt informationsniveau - her er tænkt på det hele, hvilket giver god tryghed under handlen. Shoppen er hermed gemt blandt mine favoritter :-)
Mikael
4060, DK
25 point
6. juni 2010
OK!!
Alt i orden, lynhurtig levering. Sådan skal det være.
31. maj 2010
Flot Fin og Fyrrig Handel
Købte Disney trivial spil. Bestilte det 27-5 eftermiddag og den 28-5 kom det med posten. Dejligt
31. maj 2010
Little People - glad modtager
Jeg er helt tilfreds -
og det var modtageren også
Lene Sand
hurtig ekspedition
Jeg ville have givet 5 til Netgiraffen for god og hurtig service, men da jeg skrev en mail den 12/5 med et spørgsmål til den vare jeg så senere tog et sats med at bestille, da jeg intet hørte fra dem...
Helt tilfreds
Hurtigt svar fra kundeservice og ligeså hurtig forsendelse tilsammen med en fornuftig pris gjorde os til tilfredse kunder.
Kristian
2 fine harmonikaer kom frem på ingen tid
Bestilte to harmonikaer fredag eftermiddag i Kristi Himmelfartsferien, og modtog dem tirsdagen efter. Fin kvalitet! Kan varmt anbefales at bruge Netgiraffen:)
Isabel
16. maj 2010
Anmeldelse af Netgiraffen
Jeg har købt en børnecd-rom hos Netgiraffen. Levering næste dag. Super service
15. maj 2010
fem stjerner til netgiraffen fra Jacob og Ingrid
fem stjerner til netgiraffen, hvor jeg sammen med min søn på 9 år købte en maskinpistol som levede 100% op til hans forventninger og blev leveret lynhurtigt
Enis
100 point
74 Anmeldelser
14. maj 2010
Super butik
Har købt en del legetøj på siden. Både til min egen dreng, og som gaver til familiens børn.
Venlig kontakt via emails, betalingen fungerer perfekt, fin leveringstid og supergode produkter i butikken.
Rigtig god side :)
8. maj 2010
fantastisk betjening
Hurtig respons også da jeg havde spørgsmål til produktet. Jeg købte Thomas tog remise og fjernbetjent tog samt LEGO gravko. Hurtig levering to dage efter bestilling og indpakning i top. Jeg har intet at sætte på levering og betjening.
Katja
29. april 2010
Hurtig levering og varen rigtig fin
Jeg købte et aktivitetstæppe som er lige hvordan jeg havde regnet med. Leveringen var super hurtig og det hele gik nemt - så jeg kan sagtens give min anbefaling og vil helt sikkert komme forbi en anden god gang.
Hr.Holm
Roskilde, DK
26 point
6 Anmeldelser
27. april 2010
Iorden - udmærket
Det er lidt tidsiden vi købe hos dem og det var hurtig levering.
Lotte
26. april 2010
Alt gik som forventet
Varen blev leveret indenfor den forventede leveringstid.
Pris og kvalitet var som forventet
24. april 2010
alt fin
sendt og ankommet til tiden. Alt fint.
Elstrup
24. april 2010
Netgiraffen
Servicen var upåklagelig, hurtig levering, billige priser og spændende produkter. Jeg besøger helt sikkert netgiraffen igen næste gang jeg skal bruge noget lækkert legetøj.
19. april 2010
Let nemt og hurtigt
Afsendt samme dag, som vi bestilte til en hastopgave. Meget fin betjening
14. april 2010
jeg giver 5 stjerner til netgiraffen, jeg fik en god og hurtig service.
jeg købte en lastbil til en dreng som blev 3 år, han blev meget glad for den
13. april 2010
Aktivitetstæppe fra Netgiraffen
Jeg har købt et aktivitetstæppe til min lille datter hos netgiraffen. Hurtig ekspedition og fin indpakning. Dog sad selve bøjlerne til tæppet fast med små plastikstrips og da jeg skulle klippe dem af for at samle det hele, så jeg at stripsene havde flået et lille hul i stoffet. Jeg har dog ikke kunnet overskue at skulle sende det retur med en lille nyfødt datter, så overvejer at så en lap på selv.
Jeg kunne godt finde på at handle der igen, hvis det var trælegetøj eller andet, der ikke skal samles og sidder fast med plastik.
Tina
3. april 2010
Perfekt handel
Har hos Netgiraffen købt et pcspil. Nem og hurtig handel.
29. marts 2010
PC spil til børn
Netgiraffen, købt Hugo PC spil. Alt fungerede perfekt, lynhurtig levering, som lovet og endda lidt før end forventet, da jeg bestilte varen ved 12 tiden om aftenen. Køb her kan trygt anbefales.
Allan
35 point
28. marts 2010
Super
Det var bare super.. Lynhurtigt og ingen problemer.. Sådan driver man netbutik..
24. marts 2010
kun delvist tilfreds
Købt fra Netgiraffen: Byggeklodser af mrk. "Buddy wood". Problem: Klodesernes farve afviger fra emballagen/samt det billede der ligger på netsiden. Det ser ud som om man kun køber mangefarvede klodser, hvor man i realiteten får mere end 50% ufarvede (træ) klodser.
21. marts 2010
Super hurtig
Jeg synes jeres betjening er super hurtig så derfor 5 stjerner
15. marts 2010
god oplevelse ved køb
Flot og hurtig service ved mit køb.
Det hele var til top karakter, og kan ikke gøres bedre, en rigtig god oplevelse ved nethandel
Heine
9. marts 2010
Let tilgængelig shop og superhurtig levering
Butikken havde havde lige det spil, som min datter ønskede sig. Blev bestemt ikke skuffet. Jeg er ellers generelt kritisk, men har intet at indsige i denne handel. Bestilte torsdag, modtog besked om at varen var afsendt fredag, og lørdag lå den i postkassen. Oven i købet god info om ordrens behandling undervejs i forløbet. Det kunne mange webshops lære lidt af...
hdd
17 point
3. marts 2010
Nem og hurtig handel
Købt en legetøjsbil og alt gik som aftalt.
Lise Holm
3. marts 2010
Nemt og hurtigt!
Bestilt fredag. Leveret mandag. Nemmere kan det ikke være!
Charlotte
40 point
28. februar 2010
Har handlet flere gange hos Netgiraffen, og har altid fået en super fin og god service. Jeg modtager altid varerne godt indpakket og meget hurtigt.
Vender helt sikkert tilbage når min søn har brug for flere legesager :)
Svanhild
28. februar 2010
Nemt at handle hos Netgiraffen!
Varen ankom i god stand og til aftalt tid. Samtidig bliver man løbende holdt underrettet om hvor langt bestillingen er kommet, fornemt.
21. februar 2010
Rimlig srvice
Det er en ok butik, og jeg har indtryk af at de er ærlige nok. produkterne svinger en hel del i pris og jeg ved ikke om jeg ikke kan få det ligeså godt andre steder.
19. februar 2010
God og hurtig
God og hurtig levering! Trods for det var december måned. Fine vare!
trine
17. februar 2010
5stjerner Netgiraffen - køb af ligtening mcqueen rygsæk
Gomediate A/S har købt en Cars, Lightening McQueen Rygsæk. Købet over nettet var nemt og ligetil og sitet let at bestille via. Leverancen ankom som lovet og vi har alt i alt været utroligt tilfredse med service og produkt.
17. februar 2010
Lidt rodet og uoverskuelig hjemmeside, men tilgengæld imponerende, at pakken ankom allerede dagen efter at den var bestilt. Også tommelfinger op for at udvalg, der ikke ligner alle andres.
jan
27 point
14. februar 2010
Ingen problemer med bestilling og næste dag fik jeg varen. Kunne dog godt have en mere overskuelig hjemmeside
14. februar 2010
super hurtig levering
Har købt lps brætspil, som ikke kunne findes andre steder på nettet. Super hurtig levering, og pakket rigtig godt ind. Dog ikke de samme pet shops som i spil vi har prøvet i børnehaven. Men gaven skal nok skabe glæde
13. februar 2010
Super handel
Jeg købte modellervoks og modellervoks isfabrik til min datter i fødselsdagsgave , Forsendelsen var rigtig fornufitgt pakket ind og fejlede absolut ikke noget da den blev åbnet ..
Hurtig levering ..
Tak for en rigtig god handel..
8. februar 2010
Fem stjerner til Netgiraffen.
Netgiraffen får 5 stjerner af mig fordi varerne er ankommet i god stand og til aftalt tid. Samtidig bliver man løbende holdt underrettet om hvor langt bestillingen er kommet.
Super handel !
7. februar 2010
Jeg har købt legetøj hos Netgiraffen.
Jeg fik mail om track and trace nummer.
Jeg fik varen 2 dage efter bestillingen.
Varen var som jeg forventede.
Rigtig god service.
6. februar 2010
helt igennem en god oplevelse.
let , hurtigt og venlig betjening.
27. januar 2010
Glimrende
Fungerede glimrende, men noget dyr fragt/porto.
Superhurtig levering
Jeg købte et kuglehus, og med det samme fik jeg ordremailen. Og dagen efter var pakken her...
Kan varmt anbefale netgiraffen.dk ;o)
super hurtig
Jeg har bestilt lego indiana jones gennem netgiraffen, det blev leveret lynhurtigt og i super kvalitet. Jeg har ikke noget som helst at brokke mig over. Fed behandling
Fin service
Købte diverse Postmand Per, afhentede selv på adressen, fin service fra start til slut, alt i orden...
16. januar 2010
Fornem service.
Nem, hurtig, og pålidlig handel.
16. januar 2010
Super service!
Jeg har haft en super fin oplevelse ved at handle hos Netgiraffen. Meget flot og brugervenlig hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering og flotte varer.
Sådan skal det gøres!
Camilla
13. januar 2010
Babygynge
Hej
Jeg købte en babygynge og jeg er fuldstændig tilfreds med hele. Jeg kunne sagtens finde på at handle hos netgiraffen igen.
13. januar 2010
Fin, hurtig og uproblematisk måde at købe gaver på
jeg har købt legetøj til børnene på netgiraffen - næsten alle julegaverne til ungerne. Jeg modtog varerne fint pakket og temmelig hurtigt efter bestilling.
11. januar 2010
Hurtigt og fejlfrit
Har købt Sleich-varer på udsalg... Alle bestilte varer kom til den lovede dag (2 dage). Super fint!
5. januar 2010
Godt sted at handle....:-)
God hjemmeside. Hurtig afsendelse. Fint pakket og intet i stykker.
Bedre beskrivelse af produkterne: "lydbøger" - de koster mellem 50-80 kr., men varer kun 6 minutter. Det var jeg lidt skuffet over. Flotte bøger, flot illustrerede og let læselige for evt. begynder-læsere, men lidt for dyrt i forhold til 6 minutters historie.
Ellers fuld tilfredshed, og jeg handler helt sikkert her igen :-)
4. januar 2010
Tilfredsstillende uden at være prangende
Jeg fik hvad jeg bestilte hurtigt.
1. januar 2010
En rigtig god oplevelse at handle med Netgiraffen
Jeg har købt tryllesæt og Kaleidoskop.
Levering og hele orienteringen satte jeg stor pris på, og alt holdt hvad det lovede. Ikke sidste gang, jeg handler hos Netgiraffen.
Det var lidt svært at komme i telefonisk forbindelse, og til sidst måtte jeg droppe, da jeg skulle bruge min vare til en bestemt dato og bare måtte afgive min ordre. Jeg havde et spørgsmål mht. alderssegment for tryllesættet,
Kristina
27. december 2009
Købte spil til nintendo ds den 21 december, jeg ringede til firmaet for at hører om det kunne nås at jeg fik det inden jul, trods jeg bestilte efter sidste frist for "varer inden jul", den søde dame sagde at hvis jeg var hurtig ville hun vente på min bestilling og køre på posthuset så spillet kunne nå frem inden jul, og dagen efter fik jeg spillet med posten.
27. december 2009
Netgiraffen hurtigt nemt og lækkert legetøj
Tak for hurtig levering af godt legetøj
bekvemt
købte Mickey playhouse til julegave til barnebarnet og er fuld ud tilfreds med varens indpakning og det hele.
Kirsten
26. december 2009
Hurtig og præcis
På trods af juletravlhed, modtog jeg den bestilte vare 2 dage efter afgivelse af ordren. Det var første gang jeg handlede med NetGiraffen, men absolut ikke sidste gang. Det havde også en meget professionel virkning, at jeg 2 dage efter modtagelse af varen, fik en mail som opfølgning på købet. 5 stjerner er vist ikke for meget her. God jul til alle.
26. december 2009
Ingen problemer
Varen kom lynhurtigt (en dag tidligere end lovet) og var i øvrigt som aftalt.
Julegaven reddet ;-)
Selv med en forudsigelse om hurtig afsendelse forespurgte jeg om det var muligt at afhente det købte pc spil i Frederikssund for at være 112% sikker på at have spillet til juleaften. Jeg kunne bare komme forbi var meldingen.
Ved afhentningen oplyses at jeg ikke er blevet faktureret forsendelsesomkostningerne idet jeg jo afhenter - det havde jeg ikke ventet så det var kun en glædelig overraskelse.
Jeg kan også kun glæde mig over hurtige svar (på mailen) ved forespørgsler.
Alt i alt en anbefalelsesværdig virksomhed (Netgiraffen).
mvh. Kim
25. december 2009
Hurtig og præcis levering.
Jeg købte 2 pc-spil ved Netgiraffen. Alt blev overholdt. Jeg fik hvad jeg havde bestilt, og til den tid, der var blevet lovet, prisen var okay. Juleaften blev reddet, drengen fik lige præscis, de gaver han havde ønsket sig.
Jeg kan kun anbefale andre, at handle med netgiraffen
25. december 2009
5 stjerner. Ingen problemer!
Købte julegave der kom som anmeldt på hjemmesiden. (2-3 dage) Indpakning upåklagelig. Og køber helt sikkert fra Netgiraffen igen.
5 stjerner til Netgiraffen
Jeg købte forleden 4 stk. legetøj, som skal være julegaver til børnebørn og nevøer. Jeg fik en absolut fyldestgørende information på hjemmesiden både til at finde frem til varerne, til at bestille dem, til at betale samt om pris og forventet leveringstid. I samme øjeblik - næsten - ordren var sendt, modtog jeg bekræftelse pr. e-mail; samtidigt blev jeg gjort opmærksom på eventuel lidt længere leveringstid end normalt på grund af juletravlhed. Stor var min overraskelse derfor, da jeg modtog pakken allerede dagen efter. Alt var perfekt, tak for det - og jeg skal nok 'komme igen'. God jul. Med venlig hilsen, Kjeld Karbæk
23. december 2009
PC-spil
jeg købte Scooby-doo spil til pc. Og det kom allerede dagen efter, så god service..
22. december 2009
Hurtig levering selv i snevejr og op til jul.
Jeg købte bl.a. en dukkevogn. Jeg er helt tilfreds med behandlingen osv., men jeg kunne godt have brugt, at der ved varen i netbutikken stod nogle mål - længde bredde på dukkevognen og højden på håndtaget, som barnet tager ved.
Gnidningsløs handel
Første besøg hos Netgiraffen viste sig at byde på en nem, hurtig og gnidningsløs internet handel. Da det var op til jul gjorde de ekstra opmærksom på at der kunne være længere leveringstid. Pakken blev dog afsendt den dag vi bestilte - den ekstra leveringstid skyldtes Post Danmark og de mange andre julepakker. De bestilte varer var meget fint eballeret og havde klaret transporten uden den mindste skramme. Det er formentlig ikke sidste gang vi har handlet hos Netgiraffen.
ASR
15 point
22. december 2009
Hyggelig shop med en varm velkomst
Købte børnespil som julegave, fik det leveret til tiden og hjemmesiden er gennemrelt men at overskue. Skulle jeg tilføje en lille kommentar, så var det svært at se hvilken kryptering der blev anvendt ved betaling. Denne oplysning ville få mig til at føle mig mere sikker i anvendelse af kort på siden. Alt i alt en god oplevelse:-).
Nemt, hurtigt og korrekt
Tjahh, hvad skal man sige, det fungerede bare :) Og alle varer var fremme som lovet, og god information under hele forløbet
Hurtig ekspedition
Der var mange muligheder, jeg var lidt sent ude, så nogle af playmobiltingene var udsolgt, så måtte jeg jo alligevel i byen. Men klart til at anbefale til andre for hurtig ekspedition trods juletravlhed. Det er ikke sidste gang jeg handler på siden
21. december 2009
God hjemmeside og hurtig ekspedition
God og overskuelig hjemmeside, hvor det er let at finde hvad man søger. Samtidig også en god side til at blive inspireret til andre gaveideer.
Straks efter bestillingen fik jeg en bekræftelse på min bestilling. På den gjorde Netgiraffen opmærksom på, at ekspeditionstiden kunne være lidt længere her i julen. Men jeg modtog allerede dagen efter den pakke jeg havde bestilt.
Kan anbefale andre at handle her - og det er bare langt mere afslappende at kigge på legetøj på denne måde end at gå en tur igennem en butik :-)
Netgiraffen er tip top
Vi har efterhånden handlet nogle gange ved Netgiraffen og har absolut intet at sætte en finger på. Levering sker hurtigt og varerne er fine og intakte ved ankomst. I øvrigt har de et stort udbud af legesager mm. Stort plus til Netgiraffen
Hurtig og uden fejl
Let overskuelig hjemmeside der virker.
Lars
21. december 2009
Super hurtig levering i juletiden !
Var på jagt efter en "Nerve gun" til junor, udsolgt alle steder også på Amazon, kun net giraffen kunne levere og det på kun 2 dage lige optil jul !
21. december 2009
Super hurtig levering, trods jule-travlhed. Vil helt sikker købe hos jer en anden gang.
Super
Jeg har købt spil og legetøj. Det var nemt og hurtigt... Handler gerne her en anden gang
Perfekt Handel
Vi købte et sminkehovede til vores datter, og var spændte på, om vi ville nå at modtage det inden jul. Netgiraffen sendte hurtigt, og sminkehovedet var i perfekt stand, da vi modtog det. Netgiraffen er bestemt et sted, hvor jeg godt kan finde på at handle igen.
mona kok
*****
god og brugbar indpakning. varerne nåede frem uden problemer indenfor en rimelig tidsfrist.
Lær at læse
Alt i alt har handlen fungeret fint med god orientering fra jer omkring handlen. Vi var i den situation, at vi havde købt en forkert cd, som var til Nintendo, men skulle være til PC. Varen blev sendt retur og et par dage efter var pengene for den købte vare indsat på min konto. At tingene virker er betryggende, når handlen foregår via internet.
Bo Fergum
FInt
Hurtig og kvik betjening
julemandsdragt tiil Arne Fischer
Alt var bare perfekt. God jul
Venca
Ingen problemer
Fik mine spil dagen efter jeg havde bestilt.
JT
meget fin handel
Hurtig og perfekt selv om det er op til jul
Per
Hurtig ekspedition
Hej. jeg har været godt tilfreds med servicen, da varen blev leveret indenfor det lovede tidsrum. Det er meget tilfredsstillende så kort tid før jul. Så det var bare helt perfekt. Tak for det.
Hurtig og problemfri handel
Vi har købt et Sims 2 pets til playstation 2. Et spil vi havde vanskeligt ved, at finde på nettet eller i nogle butikker. men hos Netgiraffen fandt vi det og handlen forløb hurtigt og helt uden problemer.
Super hurtig levering
Jeg har købt en rygsæk, meget billigere end andre steder i butikker/på nettet. Lyn hurtig levering
*****
Det har været nemt og hurtigt at bestille hos Netgiraffen. Dejligt at de følger op på deres udsendte ordre.
Mvh
Helle
Lars M
15 point
16. december 2009
Hurtig levering af et NDS-spil der ellers var udsolgt i alle andre netbutikker
16. december 2009
Har købt perler, disse levede helt op til forventning (billed af vare)
16. december 2009
Har bestilt julegaver til min nevø og niece. Lego, pixeline mm og det hele kom 2 dage efter. Helt perfekt. Ikke første gang jeg har handlet hos Netgiraffen og det er heller ikke sidste
Natalia
15. december 2009
Super hurtig levering
God og hurtig levering! Trods for det var december måned. Fine vare!
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.dinpris.net ikke publicerer anmeldelsestekster