[REPLY]
Jeg har i mit tidligere job været kunde hos Netpointers for nogle år siden. Da jeg skiftede til nyt job, viste det sig, at det nye sted også var kunder dér.
Man var, da jeg startede dér, ikke helt tilfreds med løsningen, men da jeg tog kontakt til Netpointers, så var de hurtige til, uden beregning, at lave en teknisk analyse af vores website, og fandt hurtigt ud af, at vores webmaster havde lavet en række "initiativer" på egne vegne, hvilket ødelagde Netpointers' arbejde. Vi fik rettet fejlene og fik oven i købet aftalt en fast pris pr. klik deres løsning skabte, som er halvpris af det vi betaler hos Google AdWords, og løsningen giver solidt mange kliks. Så herfra skal kun lyde ros og jeg kan bestemt anbefale dem.
Jeg har tidligere skrevet en negativ omtale af min oplevelse af netpointers her på Trustpilot, og blev derfor kontaktet af en meget flink og venlig direktør der lovede at jeg fik leveret den løsning jeg har betalt 25.000kr for, og ekstra lang reklame tid som "plaster for såret".
Alt kører fint lige indtil de skal have siden opsat til at virke sammen med min helt ordinære standard hjemmeside - Netpointers magter ikke opgaven, og den korte version er at de til sidst bare lader være med at svare på mail og opkald.
Jeg lod mig desværre besnakke til at fjerne min negative omtale, som tak for hjælpen - men da vælger at ignore mig fuldstændig ved direkte kontakt, så må jeg jo vælge den offentlige version.
Så kort fortalt - brug ALDIG Netpointers til SEO optimering eller andre services, det koster kassen og de kan ikke få det "op at køre på lige din løsning"
Prøv at google dem lidt, så finder i MANGE sager om Netpointers inkompetence.
Jeg fik fornøjelsen efter en lang trussel brevveksling med Netpointers et ultimatum at jeg skulle betale de 25.000kr som kontrakten lød på ellers vil sagen ende i fogedretten.
Men nogen løsning har jeg aldrig modtaget....hverken første eller anden gang.
Hold jer langt væk, og brug pengene på Google ads eller Facebook ads istedet.
Mvh Brian Kiel
Mail: bkiel@mac.com
Mobil 31551917
Kære Brian Kiel
Det er med stor beklagelse at vi ikke kunne gøre dig til en tilfreds kunde, da det er disse vi lever af. I retfærdighedens navn må vi dog tage kraftig afstand til dine påstande omkring forløbet af sagen.
Vi leverede din løsning flere gange, men som vi forsøgte at forklare dig, så slettede du vores løsning hver gang du foretog ændringer på dit websitet, hvilket vi naturligvis ikke kan bære ansvaret for. Hvis du havde valgt at følge vores anvisninger, ville du ikke have oplevet de problemer, som du beskriver. Vi vil undlade at kommentere på dine bemærkninger om inkompetence.
Netpointers