We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Netto anmeldelser

Netto Logo
Kunderne om Netto : »Ingen sukker« »Yndlings diskount butik« »Netto Glostrup hovedvejen dårlig kommunikation internt.« 496
Middel
6.6 af 10

496 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (496)
Netto

Ved at blive overhalet af konkurrenterne

Ikke så god som de var før hen, og der er klart grundlag for forbedringer. En del butikker er for små og rodet, og der mangler en rød tråd i deres indretning.

Udvalgt anmeldelse om Netto

• A
  • Glostrup, DK
  • 22 Anmeldelser

Netto Glostrup hovedvejen dårlig kommunikation internt.

Stod i kø i Netto - Der var enormt meget kø selvom at alle tre kasser var åbne, men det syntes alligevel til at gå stærkt med alle kasser åbne! INDTIL at kasseassistenten ved kasse tre(den der kun godtager dankort på beløb) vælger at lukke kassen - mens at hans to kolleger fra hhv. kasse 2 og kasse 1 råber at han skal åbne.
Efter 5 min. råberi foran alle de fortvivlede kunder, vælger kasseassistenten at lukke kasse 3 for at tage sig en hurtig pause, han vender dog tilbage med butikchefen i hælende der får åbnet kassen igen.

Ingen sukker

Jeg har 3 gange i håbet om der bare havde været udsolgt tidl. prøvet at finde sukker i "min" netto rundt hjørnet (ikke døgn ) men sukker er INGEN steder at finde ... Der er gryn og mel men INGEN sukker ..

Har gået derinde i 30 min uden at finde det .. har sågar haft en ven med der heller ikke fandt det .. og der er aldrig nogle ansatte man kan få fat i ..

Så netto : Soo Loong !§

Yndlings diskount butik

Man kan stort set få alt i netto uden nogen kompromisser... Elsker deres øko basilikum fx :)

Meget rod

Deres butikker er ofte meget rodede og det kan være svært at finde tingene, da de tit ligger et mærkværdigt sted. Deres varer er nu eller ok og man kan sagtens være heldig at finde noget godt i rodet

Netto

Netto, Netto den er helt go

Godt sortiment

God butik

Old school hjemmeside der stadig ser ufattelig grim ud og som glemmer at de faktisk kan pleje deres kunder bedre online hvis de kom lidt op på dupperne. Jeg er glad for at handle der men bruger aldrig hjemmesiden selvom mit liv er på nettet - men det er bare ikke interessant eller relevant. Det er synd.

rigtigt god butik

dejlig butik at handle i..godt flow af forskellige varer..til en god pris..god service

Gamle vare.

Handlede i går i Netto 4100 Ringsted Nørregade. havde travle og tog bare de forreste vare, brødet jeg købte var 1 dag for gammelt, ved godt jeg burde se på datoerne, men helt ærligt, så er det for dårligt at de sælger brød der er udløbet.

Da jeg kom op til kassen stod den person der havde siddet ved kassen og talte med en anden person, jeg lage varerne op på båndet og der skete ikke noget, før at jeg kommenterede det, og så ringede han på klokke og så kom der en anden person efter et par minutter...

Alt i alt, ikke en positiv oplevelse, gamle vare og dårlig service.

Handler aldrig i Netto 4100 Ringsted Nørregade igen.

netto.. lige mig

har alt det man mangler

Rigtig god butik!

Jeg handler meget meget ofte i netto. Der hvor jeg handler er medarbejderne søde og venlige. Varene er altid i top og man finder ofte et rigtig godt tilbud.. Den eneste grund til at den ikke får 5 stjerner er fordi at netto godt kan virke en smule rodet engang i mellem.. ikke sådan at der ligger vare på gulvet og flyder.. men den virker bare rodet vare messigt.. :) men derfor er det nu stadig en god butik at handle i :)

4800 ved havnen. Ok service

Men klamme kurve, burde blive vasket regelmæssigt. Hygiejnen i butikken generelt dårlig. Venligt men stresset personale.Efterhånden et fint udvalg af økologiske vare i butikken.
Netto i Nyk ved fakta, er da bare for ringe. en del af personalet sure og nogle rare. Stod med min femårige datter på vej hjem fra børnehaven og smuttede forbi netto for at handle ind til aftensmaden, da min datter pludselig skal bruge et toilet. Blev nægtet lån af toilettet til min trængende datter. Gik over i Fakta på modsatte side hvor vi uden at handle fint kunne låne toilettet. Vi handler aldrig mere i den netto, eller andre hvis lignende sker igen...

beskidt butik(tinglev)

der er ikke megen service og medarbejder stråler af, at de ikke gider arbejde.

super

Der er virkelig gode tilbud i Netto. Jeg elsker deres blomsterudvalg og deres specielle tilbud, hvor man ofte kan købe virkelig lækre ting. Det kan være porcelæn, lækre tæpper osv.

rigtig god

hej netto jeg syns at i snart skal til at bygge en butik i hasle på bornholm for vi er mange der syns at det ville være en rigtig god ting så skynd jer

venlig hilsen gitte fra hasle

god

billige priser

fantastisk

fantastisk hjemmeside

Netto

Man får hvad man betaler for

Fint sted og folk der klager skal huske at de køber discount. Det er ikke noget gourmetsted, men man kan få rigtigt mange gode varer til en fornuftig pris og der er gode åbningstider. Netto er ikke luksus, men det er der ikke noget discount, der er.

Netto

Rodet og ingen personale til at hjælpe

Jeg kan så godt som aldrig finde det, som jeg kommer for at købe. Butikkerne er meget rodede, og det er svært at finde andet personale end dem, der sidder ved kassen, så man kan ikke få hjælp til at finde det man mangler.

dagligt

handler næsten dagligt i Netto

Det eneste jeg kan sætte en finger på, er at der nogle gange kan virke lidt roddet, men det tager jeg gerne med, når der er billige og gode råvare. Bare det ikke tager overhånd, lidt rod er ok

okay reklame

god reklame tydelig og klar besked

2635 dårlig butik

Butikken er altid rodet og ofte beskidt de steder for madvarerne er.
Desuden har de ofte solgt eller ikke fået de rigtig gode tilbud
Handler der kun af nød

Bedste discount.

OK jeg kunne bruge resten af aftenen til at remse Nettos fejl op men sammenlignet med Fakta eller Aldi er Netto nogle engler.

ok dagligvareforretning

Pris og kvalitet passer sammen

• Linus
  • København, DK
  • 6 Anmeldelser

Ok priser, for mange dumme partivarer, go' kvalitet fødevarer og nogen lunde udvalg

Fedt med prisscannere når nu I ikke er de bedste til at sætte pris på varerne.

De der kilometer med dårlig kvalitet partivarer som boligindretning og læssevis af sukke, dem kan I godt droppe – jeg ved godt det sikkert er en fed forretning.

Det er simpelthen så møg irriterende at man kan finde den samme vare mange forskellige steder i butikken, i forskellige størrelser og tilsvarende varierende kilopris. Lad mig lige uddybe; man skal ha' kaffe, kommer ind i butikken og før man finder en kurv står der kaffe på tilbud, efter kurvene (i grøntafdelingen) støder man sku' igen på kaffe. Efter kølevarerne kommer partivarende og her er et bedre tilbud på kaffe – eller er der?. I mellemtiden har man glemt hvad den første kostede, så kan man scanne begge og finder prisen og lægger den første fra sig (og fylder butikken med rod). Så går man mod kassen og kommer nu til den "rigtige" kaffe-hylde. Her indser man at det ikke er et godt tilbud, men bare en mege-pakke som ser billig ud. Man tar' den kaffe man altid køber og går pligtopfyldende tilbage på plads med partivaren som jo ved nærmere eftertanke heller ikke er en tilbudsvare, men bare en PARTIVARE med BEGRÆNSET PARTI – uha den må jeg hellere skyde mig at købe – øhhh nej!
Tak Netto, fordi I stjæler min tid med jeres tåbelige indretning.

Telefoni med surt opstød

Man kan kun scanner sit netto kort , hvis der er oprette abonnement, det skulle kunne bruges ved tank op

FEDT

Ja Fedest nu med App til mobilen, så kan man læse tilbudene lige inden man skal ind at handle... Det styre..

Svineri

Syntes simpelhen at Netto er ved at være en rode butik, og rengøringen kunne også være bedre, det er trods alt fødevarer de sælger

elsker billige vare

Lækker butik, med en del ø-vare, til gode priser. Flere af dem = flere stjerner.

Netto

Stor udvalg af økologiske produkter

Som titlen antyder synes jeg at Netto har et godt udbud af økologiske vare, men kunne dog godt have mange flere.

Jeg synes også at de er gode til at sætte vare på knaldtilbud, når de skal have ryddet op. Dette synes jeg er rigtig godt, så de kan få solgt vare og ikke er nødsaget til at smide dem ud.

stedet man handler

netto er bare ok billig og for mere for pengene let at finde rund i

Netto

Netto? Har i en hjemmeside?

Vidste slet ikke at Netto havde en hjemmeside! Najz!

Lars-Nikolaj Olsen fandt anmeldelsen nyttig

for dyrt

det er for dyrt jeg kan finde de samme varer anre steder meget biligre

nemt!

Nemt at finde de oplysninger man skal bruge!

Discountbutik med høje priser

Med de priser forventer jeg også et personale der kan udstråle at de er glade for at jeg bruger mine penge hos dem. (men hvad kan man forvente af unge mennesker med ansigtet fyldt med bumser?) ...okay det er bedre end Aldi...

godt

..............

ulla.lindbom

ulla
visby

Tip top

Et dejligt sted at handle

Kvalitets varer til en billig pris.

Altid frisk frugt og grønt, en fornøjelse

Erik Mortensen

et godt sted

er meget tilfres med den butik der er her hvor jeg bor

Rodebutik!

Det kan godt være at de er billige i Netto - med hold da op en rodebutik! Det er aldrig til at finde det man skal bruge hos dem og der ligger altid dårlig frugt i frugtafdeling og shampoo og cremer der er løbet ud af flasken i deres ''spotmarket''. Håber at standearden stiger meget når deres ny opførte butik åbner i Nakskov d. 9/5 !

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk