[REPLY]
Kan se i Kontank på DR at Nettogulve er en del af Kurt gulvmand. Jeg brugte selv Nettogulve ud fra at jeg ville have det gjort billigt. Der var en indvandre der ville have pengene på forskud, hvilket jeg selvfølgelig sagde nej til. De blev også ved med at sende mig regninger med rykkere det næste halve år, selv om jeg betalt den første med det samme. Jeg kan se at det er dårligt lavet ved at det kun har fået 2 gange og der er en overlapning så det nogle steder har fået 3 gange. Men det jeg betalte svare til det jeg fik: Dårlig fag arbejde og muligvis prøvede man at snyde mig med rykkerene. Men det kostede vel kun en 1/4 af de normale priser. Jeg tror folk glemmer at pris og kvalitet hænger sammen.
Vi brugte netto gulve da vi fik renoveret vores lejl, hvilket vi kom til at fortryde! Det tilbud vi havde fået oplyst stemte på ingen måde overens med den endelige pris, som enndte med at blive mere end 6000kr mere end først aftalt. Desuden havde firmaet ridset en del af vores nyrenoveret vægge så vi måtte male om flere steder, og ejeren af firmaet som i starten altid tog sin telefon og var høflig, var pludselig ikke til at træffe og endte med at true min mand! Dette firma bør man holde sig fra!!!!