We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nettomedical anmeldelser

Nettomedical Logo
Kunderne om Nettomedical : »alt i orden« »Ingen kontakt, ingen levering (endnu)« »Mogens Ferdinandsen« 6
Godt
7.3 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

alt i orden

bestilte en krykke torsdag over middag og ku hente den i gls pakke butik fredag kl 11, så det var effektivt. pris og kvalitet helt i orden.

fint

ingen problemer med bestilling og hurtig forsendelse. Men synes godt nok prisen for forsendelsen er i overkanten, det virker ikke helt rigtigt..

Nettomedical

Ingen kontakt, ingen levering (endnu)

Jeg har ikke kunne komme i kontakt med firmaet og ikke modtaget mine varer. Har nu ventet i over 10 dage. Håber der snart kommer kontakt, ikke så meget fordi jeg er bange for ikke at få varen eller miste de penge men mere fordi jeg rent faktisk skulle bruge det til at administrere medicin.

Nettomedical

God webshop men lang forsendelse og ringe kontaktmulighed

Webshoppen var god og overskuelig, og prismæssigt fornuftig.
Det er ikke muligt at ringe til virksomheden, undtaget for at lægge besked på deres telefonsvarer. Emails basvares ikke.
Til trods for at der kræves 75kr i forsendelsegebyr sendes varer som brevpost og det er ikke muiligt at følge forsendelsen.

Mogens Ferdinandsen

Hurtig levering, god service

Nettomedical

Hurtig levering og god fleksibilitet.
Webshoppen er rimelig i pris i forhold til tilsvarende.

Der vil jeg handle igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk