We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Tilbudstips

Tilbudstips

Junkmail fra ende til anden!

Ikke alene fyldes mailboksen op med reklamer, der forsøges også at fuppe en til at deltage i flere spørgeskemaer, som meget åbentlyst udelukkende bruges til at få flere målrettede spam-mails i din indbakke.

Overskrifter inkluderer:
"Vigtigt! Du har vundet en gratis cykel"
"Vi sender dig digitalkameraet hurtigst muligt!"
"Vi er nødsaget til at sende dig din gevinst"

Og de mere personlige, der benytter falske svar-mails for at få en til at kigge på dem:
Fra Katrine Larsen - "Re: Tak for lån"
eller "Tak for sidst, det var hyggeligt :)"

Tilbudstips

Dette firma burde komme i TV

Så kunne man måske finde ud af hvordan man kommer af med deres LORTE MAIL

Tilbudstips

Har ikke bedt om tonshvis af mail om tilbud

Det er direkte spam da jeg på intet tidspunkt har kontaktet dette firma og slet ikke dette:

Hej!

Her har du muligheden for at låne op til 50.000 kr. i januar. Du får
svar inden 15 min.

Ingen blander sig i hvad du bruger pengene til :)

Klik her

Og ikke nok med det så skriver de rykker

Spam the hell out of me

De skriver i en mail flg (Vi mangler din adresse for hurtigst at kunne levere din gevinst til en værdi af 30.000 kr. Så venligst indtast dine informationer, klik her) Ja så klikker vi på det medfølgene link og det viser sig at det er en rundspørge på ca 6 sider, som får dækket mit behov ang rynkecreme og skiferie-boligindretning- hårfarve osv.
Men lige til den opmærksomme står det ingenting om den først nævnte gevinst på 30.000kr. Det hele bunder ud i at man giver tilladelse til at modtage spam eller (tilbudtips) de lever jo af at sælge din mail...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk