We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

NEYE anmeldelser

NEYE Logo
Kunderne om NEYE : »god og flektibel betjening« »Hurtig levering« »Dårlig service« 57
Godt

god og flektibel betjening

god og flektibel betjening

Udvalgt anmeldelse om NEYE

god service trods alt

Jeg bestilte en kuffert og en skuldertaske hos neye.dk. da jeg havde bestilt stod der ca 2 dages levering.

Da vi når tirsdag har jeg stadig ikke fået en mail om at varerne er afsendt og ringer derfor til neye for en opdatering - fik at vide at varerne helt sikker ville blive afsendt den dag og jeg ville få en mail senere...

Vi når til torsdag og jeg har stadig ikke hørt noget - så jeg går ind i det fancy'e chatroom på deres hjemmeside for at høre hvad status så er.. Jeg får at vide at der er sket en fejl i en af deres butikker og at min ordre med sikkerhed vil blive afsendt den dag (altså torsdag). Jeg er tålmodig og siger ok - og venter...

Mandag har jeg endnu ikke hørt noget - derfor ringer jeg til neye igen igen og snakker med en super sød og ekstremt serviceminded ung dame der hedder sabrina, som vil undersøge sagen til bunds og ring tilbage senere.

Hun ringer tilbage et par timer efter og siger at deres transportfirma har elektroniske problemer men mine varer burde komme ind på lageret mandag eller tirsdag, men hun skal nok følge min ordre personligt og give mig opdateringer løbende.
Hun ringer igen halv seks samme aften (jeg får den godt nok ikke taget, så hun skriver en opdateringsmail)

Dagen efter får jeg mails om at mine varer er afsendt og kort efter får jeg en mail fra sabrina der bekræfter dette.

Jeg får mine varer torsdag og er yderst tilfreds med kvaliteten og syntes faktisk jeg har gjort en ret god handel.

Jeg vil helt sikker handle der igen

Hej Signe,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Trods lidt problemer med din ordre er vi meget glade for at du er tilfreds med din handel og vores service.

Vi håber at se dig en anden gang på www.neye.dk

Fortsat rigtig god dag.

fede tasker

de har så lækre tasker og de er så søde at hjælpe

NEYE

Dejligt sted at handle. Kan sidde i ro og mag derhjemme og kigge på varerne. Alting fungerer bare.....:-)

• A

Dårlig service

Jeg har bestilt en vare med gave indpakning og har skrevet kort (service som I selv tilbyder). Pakken var fødselsdagsgave.
1. Jeg blev nødt til at ringe efter pakken da den var ikke kommet til tiden.
2. Varen kom uden kort og indpakningen som lovet.

Hej A,

Jeg beklager meget at du har haft en oplevelse af en dårlig service.

Fra du bestilte varen til der første gang var en tracking på din pakke hos post danmark var der gået 3 hverdage. Vores lovede leverings tid på 2-5 hverdage er derfor overholdt. Jeg kan se at du først har hentet din pakke et par dage senere på dit nærmeste posthus.

Jeg beklager meget at du har modtaget din vare uden indpakning, det er naturligvis en fejl. Vi kan kun skrive kort med en dansk gave tekst. Jeg beklager at du ikke har fået svar om, at vi ikke kunne skrive et kort til pakken, da din gave tekst ikke var en dansk tekst.

NEYE

20 % rabat og fri levering :)

Jeg har gået og kigget på den kuffert i laaaang tid, og da der så kom et rabat tilbud på 20% kunne jeg ikke andet end at slå til. Det er fedt at købe over nettet i stedet for at gå forgæves i Neye butikkerne, der altid har nogle "mærkelige" kufferter på tilbud i deres kampagner og slet ikke de mærker jeg går efter.

• Lise

Forvirring omkring levering

Jeg blev sådan set behandlet fint nok men der var et par irritationsmomenter:

- For det første fandt jeg ud af man, hvis I ikke har flere tasker på lager, kan risikere at få tilsendt en udstillingsmodel. Jeg fik i dette tilfælde kontakt til en venlig ansat hos jer som var så sød at sikre sig at det var en helt ny taske jeg fik tilsendt. Dog er jeg ikke sikker på at jeg en anden gang kunne tænke mig at bestille hos jer hvis jeg risikere at få en "brugt" taske tilsendt

- For det andet så blev pengene trukket fra min konto en uge inden den var afleveret til Post Danmark - det var først da jeg spurgte jer hvor min palle blev af at den blev afsendt/fundet hos jer - vehd ikke om I havde glemt den eller hvad der var sket.

Hej Lise,

Dejligt at høre at du trods alt, er tilfreds med din behandling af din ordre, det er vi glade for.

Som udgangspunkt sender vi en ny og 'ubrugt' taske til alle vores kunder - i enkelte tilfælde kan vores lager være blevet så småt, at vi kun har de tasker tilbage der fysisk er i vores butikker. Vi gennemgår naturligvis altid alle vores tasker som bliver sendt til vores kunder. Er der det mindste tegn på at varen har været 'brugt' er det naturligvis ikke en taske vi sender. Vi ønsker kun at vores kunder skal modtage en ny og lækker taske uden følelsen af at den har været 'brugt' før.

Pengene bliver automatisk trukket på din konto når pakken bliver afsendt fra vores lager - lige i dit tilfælde har vi desværre været lidt uheldige med din pakke, som var blevet forsinket fra vores Fragtfirma til post Danmark - derfor sendte vi også en en ny pakke til dig samme dag som du gjorde os opmærksom på at du endnu ikke havde modtaget din pakke. Jeg beklager naturligvis at din pakke har været længe undervejs - hvilket ikke er tilfredsstillende for os.

Vi håber at du bliver glad for din nye lækre taske og at vi ser dig en anden gang på www.neye.dk
Fortsat god dag.

superservice

da første forsendelse ikke blev leveret, blev der straks sendt en ny.

NEYE

Lidt sen levering - men god kundeservice

Jeg tror jeg har været lidt uheldig med min ordre, men jeg syntes, at Neue har været super hjælpsommer ifm. det gik lidt meget galt med min ordre. Jeg giver 5 stjerner, fordi deres medarbejder Sabrina havde et kæmpe potientiale for at gøre alt hvad hun kunne, for vi kunne modtager vores super lækre Olilly computertaske.

Tak for hjælpen Sabrina - Du var en super hjælp o)

Ingen god oplevelse.

Jeg synes der gik alt for lang tid inden jeg fik tasken.Og så et lille suk,for på hjemme siden stod der at jeg kunne finde tasken,i en butik hvor jeg bor,de havde den bare ikke,så jeg var nødt til at bestille over nettet,og måtte så betale 49,kr ekstra.
Så måske var det en ide og opdatere lidt bedre?

Hej Conni,

Først og fremmest beklager jeg at du ikke har haft en god oplevelse med dit køb.

Vores lagerstatus bliver opdateret en gang i døgnet, hvis en vare bliver udsolgt i en af vores butikker i løbet af dagen, vil det først blive opdateret næste morgen på www.neye.dk - dette kunne være grunden til at du fandt en vare på www.neye.dk som der desværre ikke længere var ude i butikken.

Du kan altid bestille en vare online til afhentning i en af vores butikker - så sparer du fragten. Vi sørger for at bestille varen hjem til den pågældende butik og giver besked så snart de har varen i butikken.

Vi håber at se dig en anden gang på www.neye.dk eller i en af vores butikker.
God weekend.

Forvirrende....

Jeg havde bedt butikken i Kolding Storcenter om at lægge en taske til side til mig, men intet skete på trods af at jeg på hjemmesiden kunne se at de havde tasken hjemme :-/

Valgte derfor at bestille tasken i Neye's webshop med afhentning i butikken i Kolding Storcenter, hvorefter jeg ganske kort efter blev ringet op fra Neye i Kolding Storcenter som forsøgte at overtale mig til at annullere webshop ordren - der var masser af mere eller mindre mærkelige argumenter, blandt andet at så ville jeg få en kvittering som ikke fyldte en A4 side? Øhhh...???

Fik klart en fornemmelse af at baggrunden for dette overtalelsesforsøg var at omsætningen skulle lægges i butikken og ikke i Webshoppen - valgte derfor at sige nej tak til dette, hvorefter jeg blev lovet at jeg ville få mailet en endelig ordrebekræftelse på hvornår jeg kunne afhente tasken...

Igen intet skete, hvorefter jeg kontaktede Neye's webshop og forelagde historien. Jeg kan til gengæld KUN sige positivt om webshoppen: Ganske kort tid efter at jeg havde talt med dem havde jeg en skriftlig bekræftelse på at jeg kunne afhente tasken samme dag!

Jeg har intet generelt at udsætte på Neye koncernen, men vil fremover ubetinget prioritere Webshoppen over butikken, da jeg synes det var en meget mærkelig oplevelse....

Gode varer, godt sortiment

Har længe været på jagt efter en dokument mappe, men har aldrig rigtig kunne finde den "rigtige".
Fandt den på Neye, i en super kvalitet - ja, jeg er rigtig glad for den. :)

godt

det fungerer bare perfekt at købe på nettet hos Neye

• Ulla
  • Verificeret køber

Dårlig service og dårlig opfølgning

Bestilte en taske over nettet. Der stod 2-5 dages levering. Efter 8 dage havde jeg ikke hørt noget endnu. Jeg ringede derind, fik at vide at de ville ringe tilbage med det samme. Det gjorde de ikke, jeg måtte selv ringe igen. Jeg fik at vide at jeg kunne hente tasken i en butik 30 km væk. Jeg var meget utilfreds da jeg handler på nettet for at slippe for at køre 60 km, skaffe p-plads og bruge 2 timer på det. Tilsidst fik jeg at vide at jeg kunne få 10%, men stadig intet tilbud om at få den leveret til tiden. Jeg spurgte om jeg skulle medbringe noget i butikken, men fik at vide at det skulle jeg ikke. Da jeg så skulle hente tasken i butikken, ville ekspidienten ikke udlevere den, da jeg ikke havde en kvittering med. Selvom netbutikken havde ringet og fået lagt tasken til side med både mit og min mands navn på, ville hun stadig ikke udlevere den. Ekstrem dårlig service og dårlig opfølgning af personalet i både netbutik og butik. Jeg handler ALDRIG i Neye igen

Hej Ulla,

Vi beklager den forsinkede leveringstid på din pakke, det er naturligvis ikke tilfredsstillende, hvilket vi er meget kede af.

Da vi desværre ikke kunne nå at levere tasken inden for den lovede tid pga. helligdage tilbød vi dig derfor 30 % rabat på den vare du havde bestilt ved afhentning i vores butik.

Det er normalt at der skal forevises en kvittering ved afhentning af web-ordrer i vores butikker - i dette tilfælde har der desværre været intern misforståelse. Det beklager vi.

Endnu engang beklager jeg meget forsinkelsen af din ordre og den ulejlighed det måtte have påført dig.

NEYE

Hurtig levering og lækker taske!

Jeg vil helt sikkert benytte mig af hjemmesiden igen. Ingen problemer med levering eller produkt.

sådan

det er bare helt ok

Taske på NEYEs hjemmeside var IKKE til salg

Vi fandt en skoletaske, mærket Samsonite på NEYEs hjemmeside, og tog et foto af den. I Rødovre Centret havde man ikke den pågældende taske og kunne ikke hjælpe, da vi ikke havde varenummeret. Men den var jo på hjemmesiden med pris og alle øvrige oplysninger !? Rimelig frustrerede bestilte vi tasken over hjemmesiden hjemmefra og fik den leveret til forretningen i Rødovre Centret. Det gik fint, men hvorfor kunne NEYE ikke have gjort det for os??

Hej Cecilie,

Vi beklager meget at det ikke var muligt for jer at købe den pågældende taske ude i butikken i Rødovre, selvom de ikke havde tasken på lager på det pågældende tidspunkt, kan de godt bestille den hjem fra en af vores andre butikker. Vores varenummer vil altid fremgå på siden oppe i adresse linjen.

Vi er glade for at høre I er tilfredse med jeres ordre bestilt på www.neye.dk
Endnu engang beklager vi ulejligheden for jer og håber at i bliver glad for jeres nye taske.

Venlig hilsen,

• Louise
  • 7 Anmeldelser

Hurtig levering, god oplevelse

Hurtig levering, god pakket ind :)

• L.J

Rigtig god oplevelse

Hej har lige købt ny taske. Super lækker og lige som jeg havde
forventet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos Neye.
Rigtig god netbutik, og superhurtig levering.
Skønt!!!

NEYE

Super skøn vare, god pris, hurtig levering

Super god oplevelse, med vare og levering. Kommer igen næste gang jeg har behov.

• Janne
  • Verificeret køber

18 dage siden jeg bestilte - betalte for 2 dage siden, og stadig ingen varer!

Kundeservice er meget hjælpsomme, men de varer jeg bestilte for 18 dage siden er stadig ikke kommet - de er blevet væk undervejs! Og jeg har stadig ikke fået en ny forsendelse. Neye.dk lover 2-5 dages levering. Meget skidt

Hej Janne,

Vi beklager den forsinkede leveringstid.
Forsinkelsen skyldes fejl fra vores fragtfirma som leverer vores pakker til post Danmark. Se evt. svar på din mail vedr. dette.

Vi er meget kede af at din ordre er blevet forsinket. Det er meget beklagelig at din ordre er blevet så forsinket, hvilket heller ikke er acceptabelt for os.
Vi kigger på fremtidige procedurer, så vi kan blive endnu bedre, og sikre os at alle vores pakker kommer ud til tiden.

Fortsat god dag og en rigtig god rejse.

Perfekt

Fin handel og hurtig levering

• Tomas

God kundeservice

Rigtig god chat-kundeservice. God info om forløb.

Så god service

Neye sendte min pakke utroligt hurtigt.
Desværre afleverede post danmark hos min nabo og pakken gik tabt.
Jeg kontaktede Neye og fortalte om situationen og fik en ny vare dagen efter-Så god service og rigtig god kommunikation.
Vil til enhver tid handle hos Neye igen.

NEYE

Bestilte et stort smykkeskrin i påskeferien. På trods af mail om levering dukkede det bare ikke op. Ringede derfor onsdag morgen til Kundeservice der hurtigt meldte tilbage at der tilsyneladende var problemer med Post Danmark og at et nyt smykkeskrin var afsendt til mig på ny. Det ankom dagen efter.

NEYE

Ok handleoplevelse, men det kan blive bedre

Nemt, at finde ud af siden, men billedmaterialet er ringe. Jeg gik specifikt efter et par DKNY sko, men der var kun billede af den sorte model. Det ville være fedt med et billede taget fra siden af. Måtte desværre returnere skoen, da den absolut ikke passede. Det er en sko jeg kender ret godt i forvejen, så det undrede mig meget, at den str. 40 jeg har i mit skab, var større en den jeg fik sendt. Byttedelen, synes jeg så er rigtig træls, da man kun kan bytte til anden str. i de forretninger der fører dem, og da de KUN ligger i KBH´s området, så var det ikke en mulighed. Det gik dog nemt, at få pengene retur i Vejle, som er tættest på mig. Jeg vil nok lige overveje, om jeg vil handle online igen.

Hej Tina,

TAK for din anmeldelse og feedback.
Vi er meget kede af at skoen ikke passede.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail kundeservice@neye.dk eller på online chatten. Så kunne vi have sendt dig en anden størrelse.

Du har ret i at der mangler et billede af den beige model. Den kommer på sitet snarest.

Mange hilsner - og på forhåbentligt gensyn på neye.dk eller i en butikkerne,

Monica Trabjerg Balle
eCommerce manager NEYE

fantastisk service.

det er rigtigt godt sted og handle. Vil gøre det igen. Prøv det. Søde mennesker.

Fin serviceminded virksomhed

Jeg benyttede netbutikken til et gavekort. Desværre gik der koks i det hos postvæsnet. men det klarede neye med en mail fra kig, og en telefonopringning fra Neye. Og så kunne min nabo benytte gavekortet i Århus, selv om jeg først modtog det flere dage senere.

Fin brugervenlig service.

• Stine

Fin service

Meget fin service og hurtig levering.

• Rikke

Ventetid uden Info

Skulle selv henvende mig for at høre hvor varen blev af? Varen er i orden og til god pris.

Hej Rikke,
Vi beklager den forsinkede leveringstid.
Forsinkelsen skyldes at varen skulle sendes fra en anden butik, end den du ville hente en i. Og der var den desværre forsinket fra.
Men vi er glade for at du er glad for din taske.

Endnu engang beklager vi forsinkelsen.

monica Trabjerg Balle
eCommerce Manager NEYE

Service i top!.

Jeg elsker simpelthen at komme ind i Neye, især i Vejle. Det er smilende og hjælpsomt personale der ved hvad de snakker om... De sælger ikke for at sælge, men for at opfylde dine behov... Går personligt altid smilende derfra (:

• anni

God handel

Hurtig levering :)

De holder hvad de lover

Min kuffert kom til tiden.
Jeg kunne bare ikke følge dens vej.
Men ellers ikke noget at klage over.

SKANDALØS LANG LEVERINGSTID

JEG BESTILTE TO TASKER D.09/03-2012

FIK DEM FØRST D.23/03-2012

Kære Dorte,

Vi beklager meget at din pakke har være længe undervejs med post Danmark, pakken blev afsendt fra os af inden for 5 hverdage.
Vi kan se at der først er kommet en tracking på din pakke d. 20/3 - det er naturligvis ikke tilfredsstillende, men heldigvis er det sjælendt vi oplever at pakkerne bliver så forsinket med post Danmark.

Vi håber du er glad for dine 2 nye lækre tasker.

Sabrina mistarz
eCommerce koordinator

Kanon service og kvalitet

Hvis du handler online hos Neye kan du være sikker på at få en formidabel service. Det er bare genialt at man kan chatte med medarbejder og få svar med det samme. Hvis du efter du har bestilt produktet og kommer i tvivl om noget kan du også chatte og får svar med det samme.

Deres produktukter er altid en god kvalitet som man aldrig går fejl af.

Det eneste negative jeg kan sige er jeg synes servicen er dårligere i deres forretninger end når man handler online

NEYE

Hurtig service og nemt at bestille

Super nemt at bestille - hurtig service.
alt var super!

• L.

Helt i orden!

godt køb uden problemer hurtig levering :o)

• Ammy
  • København, DK
  • 11 Anmeldelser

Alt i orden i de fysiske butikker

Jeg handler ofte i Neyes butikker i Hovedstadsområdet og har aldrig oplevet andet end imødekommende og 'grundig' kundeservice. Personalet har tydeligvis tjek på deres varer og materialer og giver sig tid til at finde den rigtige vare udfra ens kriterier.

Josephine fandt anmeldelsen nyttig

Helt perfekt

Både bestilling over nettet - og leveringen - lever helt op til forventningerne.

Fin forsendelse

For stor papkasse i forhold til varen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk