We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nfloutlet anmeldelser

Nfloutlet Logo
Kunderne om Nfloutlet : »ug med kryds og slange« »Virkelig god service« »Et rigtig godt sted at handle« 15
Godt

ug med kryds og slange

bestilte en patriot jersey og den kom dagen efter. 10/10 herfra

Udvalgt anmeldelse om Nfloutlet

En rigtig fin handel

Giver 4 stjerner, da denne handel var generel god men med nogle få irritationsmomenter. Dvs der var 1 og det var hastigheden af deres hjemmeside, som er ret så langsom.

Udover det, så leverede NFLoutlet.dk alt det de havde lovet og til tiden!

Virkelig god service

Jeg bestilte en trøje igår og modtog den morgenen efter. Fantastisk kun ++++ herfra

Rimelig underligt..

Jeg købte en keyhanger fra Saints, den skulle bruges som gave.

Billedet på NFLoutlet.dk viser en guld hanger med sort tryk på - der er ingen valg muligheder for andre farver...

I stedet kom en sort med guld skrift. Det ligner noget der er lavet i en børnehave!

Skidt oplevelse...

Men hurtig ekspedition - trods alt.

Nfloutlet

Et rigtig godt sted at handle

Hurtig service. Intet at klage over, og jeg kommer da tilbage til denne shop når jeg skal have det næste "fan-gear" fra mit ynglingshold i NFL..

Nfloutlet

Fine produkter, og nem hjemmeside

Jeg brugte mit gavekort fra en konkurrence på firstdown.dk, og hele forløbet har været perfekt, og man må jo anmode andre til at bakke op omkring amerikansk fodbold.

ekstrem hurtig levering

jeg købte nogle amk. fodbold trøjer, bestilte dem mandag kl 13:30 og havde dem tirsdag i samme uge før kl 16. kan stærkt anbefales og priserne er også gode i sammenligning med andre steder.

fremrangende udvalg.

Jeg har købt flere kasketter fra denne butik. Jeg synes, at der er et fremragende udvalg og servicen er rigtig god.

Nfloutlet

Bestillte den sidste NFL jersey i ønskede størrelse..ved pakningen sås at den var med stor fejl i tryk..blev ringet op lidt senere om, at en jersey netop var kommet retur..julegaven reddet...et megastort julegaveønske.

Venlig betjening hvor man ikke føler sig til besvær.

God hurtig service

Hurtig service, og får track og trace nummer når pakken sendes.

Nfloutlet

god pris og hurtig levering

Jeg har købt en nfl trøje hos nfloutlet.dk. Prisen var billigere end de andre websteder og der var super hurtig levering og god service da jeg opdagede at jeg havde bestilt en forkert størrelse

Super service! ;)

Mig og nogle venner samlede en bestilling og vupti, så var den der dagen derpå.

Super service og god kvalitet.

Kan kun anbefale NFL Outlet til andre! :)

Nfloutlet

Kanon butik og super service

Min mand og jeg har efterhånden handlet en del gange på NFLoutlet (NFL produkterne), og der er altid en god service. Man kan altid ringe og få gode råd eller bare en hyggesnak om NFL og der er altid hurtig respons på henvendelser.
Produkterne er iorden, men der måtte gerne være et større udvalg, både merchandice til kvinder og mænd, men mon ikke det kommer når NFL for alvor slår igennem i DK.

Nfloutlet

Hurtig levering, god indpakning og fine varer

Har kun positivt at sige om handlen - vender helt sikkert tilbage :)

Rigtig god service

Skulle købe en gave igennem nfloutlet, i den forbindelse kunne jeg komme ud at se varen på lageret og også der købe varen kontant, hvorefter jeg fik tilsendt en faktura.

Rigtig god service og stort udvalg.

Fremragende kundeservice!

Jeg bestilte en football, som var defekt ved levering - ombyttet næste dag uden ekstra omkostninger.

Har lavet flere bestillinger derinde - allesammen med samme hurtige service, da de har mange varer på lager.

Storartet!!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk