[REPLY]
Var meget tilfreds med den hurtige levering af mine produkter... Herudover er jeg imponeret over hvor stor lighed der er mellem forklaringen af produktet og det egentlige produkt man modtager (det kan være svært at forklare en voks)...
Alt var super som altid, ingen problemer og hurtig leveringen....
Jeg kan roligt anbefale nicehair.dk til alle - de har lækre produkter (og et kæmpe udvalg af de fede Essie-lakker) med rabat og deres ordreproces og -håndtering er super nem og hurtig. Jeg er en meget tilfreds kunde :)
Kan bestemt anbefales.
Jeg syntes det er en super god side..
Gode priser og hurtig afsendelse..
Jeg har ikke noget kritisk at sige om siden, helt sikkert et sted jeg vil handle igen!!
Hurtig levering, ingen problemer hvis man skal have noget byttet, super web butik, der kan du roligt handle :)
Jeg købte for 500 kr hårprodukter og havde jeg købt dem i butik/hos frisøren havde jeg nemt sluppet over 1000 kr for de mærker. Alle produkterne var gode og i perfekt stand.
Pakken blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom efter to hverdage.
Det eneste negative jeg har at sige er at min pakke kom i en genbrugs-papkasse der havde været libres nat bind i og det stod derpå i store bogstaver. Syntes måske det var lidt akavet da jeg hentede pakken på posthuset og gik gennem byen med den.
Men ellers var det super. Tak for en god handel, vi ses nok igen!
En net-shop der leverer hvad de siger. Profesionelle produkter der leveres lynhurtigt, og en kundeservice der responderer lynhurtigt på spørgsmål og efterspørgsler.
ingen problemer bestilte bare på deres hjemmeside og modtog varen 2 dage efter og alt var som det skulle være super perfekt
Jeg kan til enhver tid anbefale NiceHair, de er hurtige, har rigtig gode tilbud og servicen er i top-
NiceHair har stort udvalg af mange forskellige kvalitets produkter
Hurtig levering og har endnu ikke prøvet at noget svigter..Men troværdig.
jeg kan kun anbefale nice-hair, de giver super
betjening og svarer promte hvis man sender en mail
til dem på en meget venlig måde - jeg er ikke i tvivl hvor
jeg fremover vil handle hårprodukter.
Jeg har kun handlet hos NiceHair en enkelt gang, men ville gøre det igen ud fra den service, jeg har oplevet. Som overskriften siger, er det nemt, hurtigt leveret og til gode priser.
Varerne blev sendt hurtigt og det var fint at jeg kunne hente pakken hos en samarbejdspartner frem for på posthuset.
Meget hurtig levering og vist nok markedets laveste priser. Altd nemt at finde fristelser her hos Nicehair.
Det er nemt og overskueligt. Og de har en meget hurtig levering
Der gik ged i forsendelsen, og jeg modtog en andens pakke. Jeg blev dog hurtig kontaktet, og modtog derefter min rigtige pakke.
Jeg er rigtig godt tilfreds med bestilling, modtagelse af vare og varen...og kan varmt anbefale den til andre!!!!
OK pris, hurtig levering og de rigtige varer blev fremsendt.
Rigtig godt sted med mange ting, billige lækre ting og super super hurtig forsendelse.
Kun stjerner herfra!
Nemt at overskue hjemmesiden og ikke mindst hurtig levering! Varene var også super godt pakket ind!
Det er rigtig mange produkter at vælge mellem. Det er nemt at bruge. Leveringen er hurtig og så er det sikkert.
Jeg kan finde de ting jeg skal bruge nemt på hjemmesiden. og efter bestilling kom varerne dagen efter - det kan simpelthen ikke være nemmere eller hurtigere!
Altid de rigtige varer, altid hurtig ekspedition og altid lidt mundgodt i pakken - super :o)
Stort sortiment og rigtig gode tilbud på diverse hårprodukter. Ingen problemer med forseendelse der kom stort set med det samme. Det er ikke sidste gang der bliver købt hårvoks og shampoo der.
Billige priser på de gode mærker, hurtig levering. Køber ofte og har aldrig oplevet problemer på nogen som helst måde. :-)
Jeg har handlet flere gange med NiceHair, som jo også har andet end hårprodukter. De lave priser har overrasket mig, og jeg har altid fået det jeg har bestilt leveret meget hurtigt. Jeg er meget tilfreds med NiceHair og vil fortsætte med at handle her.
Linda V
Det var let og der findes næsten alt.
Billige produkter, hurtig levering - god handel alt i alt
Bestilte varerne en tirsdag morgen og onsdag over middag kunne jeg hente varerne i en butik kun få meter fra min arbejdsplads. At der så var en lille pose slik med satte jo prikken over i'et. Fantastisk service der bare er bedre end de andre webshopper på nettet.
Hej Therese.
Jeg har købt vores ynglings shampoo hos NiceHair.
Du ved vi plejer at give 100 kr hos Matas men den koster kun 59 kr hos NiceHair. Der er hurtig levering og man får en lille pose vingummi med i kassen.
De har en masse gode tilbud og produkter. Tjek det lige på NiceHair.dk