We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nicehome anmeldelser

Nicehome Logo
Kunderne om Nicehome : »En god oplevelse at handle med nice home« »God service!« »Absolut i orden« 9
Godt
8.5 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)
  • Karin

God service!

Er yderst tilfreds med Nicehome. God service, hurtig levering så anbefaler firmaet til andre!

Udvalgt anmeldelse om Nicehome

Nicehome

En god oplevelse at handle med nice home

Har købt en læderstol hos nice home, blev ringet op af ejeren som tilbød at sende mig en læder prøve, da jeg var i tvivl om farven. Stolen blev leveret efter 3- 4 dage. det er en god hjemmeside de har, man kan nemt se billederne af deres udvalg. Det bliver nok ikke sidste gang jeg vil handle hos nice home.
Lars-Nikolaj Olsen.

Absolut i orden

Kan kun anbefale at handle hos Nicehome. Alt var bare i orden.

kanon service

Har kun godt at sige om nicehome! Kanon service og hjælp til køb af sofa.

• Bente

Nemt og bekvemt

Overskueligt og nemt at bestille varer. Hurtig levering. Kan kun anbefale at handle hos Nicehome

Nicehome

rigtig fin service og hurtig betjening

Hurtig forsendelse

***** 5

Perfekt Service..

• allan

god service

Det er godt man kan maile med dem online, hvis man evt har nogle spørgsmål. Så får man dermed et hurtigt svar.

Nicehome

Det var en god oplevelse at handle med nicehome.dk. Jeg fik tilsendt nogle ekstra billeder af den lampe, jeg var ved at købe, fordi jeg ikke synes billedet på hjemmesiden var godt nok. Det var super lækkert for så vidste jeg også bedre, hvem jeg handlede med - der var jo ingen der havde anmeldt butikken her på trustpilot.

Lampen jeg har købt er alle tiders, så jeg er meget tilfreds.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk