[REPLY]
Jeg aner ikke om det er muligt, at give 0 stjerner..? Jeg har bestilt for 7 dage siden, nu nærmer stressen sig for om mine gaver når frem inden jul...? Jeg har intet hørt fra Niemanns-biz, men da jeg rykkede for levering i går, fik jeg beskeden: "den bestilling bliver nok sendt i morgen...". Bliver den ikke sendt i morgen står jeg uden gaver til min udkårne d. 24/12.
De beste anbefalinger, købte flot vedhæng og fik super hurtigt leveret i flot gaveæske indpakket med papir med bånd., handler gerne igen :-)
Troldekugle Fantasikæde samt Krystaltriangler bestilt og leveret indenfor 5 dage pakket flot ind og til gode rabatter.
Tina Snor
Købte en sølvplet sparebøsse Andrea (DR) hos www.niemanns-biz.dk lidt lang leveringstid men ellers god service.
Niemanns Biz er forlængst tilføjet blandt mine foretrukne indkøbssteder på nettet. De leverer hurtigt og uden problemer. God service og svarer på mails man sender med spørgsmål. Har desuden formået at få byttet varer uden problemer. Jeg kan varmt anbefale jer at handle jeres varer her.
Købt Troldekugle. Har kun rosende ord: Meget flot gave-indpakning, lynhurtig levering, god pris - alt var i orden. Jeg vil helt sikkert købe igen !
Hos niemanns-biz kan man være sikker på god service. Har lige købt troldekugler igen. Endnu en gang fin service, flot vare og hurtig levering. Her handler jeg helt sikkert igen og igen.
Liselotte
Jeg har aldrig opelvet så gos service før! Jeg fik en troldkeuglehalskæde af min kæreste som ikke var den jeg ønskede mig. Til trods for at den var købt for over en måned siden og han havdesmidt fakturaen væk så fik jeg byttet kæden unden besvær. Jeg har handlet der rigtig mange gange og leveringstid og varer er altid helt i top!
Jeg bestilte varer hos Niemanns i November 2007. Jeg fik at vide at nogle dele var i restordre, men at de ville være der før jul. Efter jul undskyldte de manglende levering, men nu ville der snart ske noget. i Starten af februar var varerne "lige på trapperne". Siden rykkede jeg 3 gange uden så meget som et svar fra firmaet. Kort før påske 2008 truede jeg med at annulere min ordre, hvorefte ca. 33% af de bestilte varer blev fremsendt, og uden dato for levering af resten. Jeg endte med at sende de leverede retur og annulere hele min ordre. Det siger sig selv, at jeg aldrig handler der igen.