We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nilspedersen anmeldelser

Nilspedersen Logo
Kunderne om Nilspedersen : »Han ved, hvad han taler om og kan forklare sig forståeligt« »Virkelig dygtig og hjælpsom« 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Nilspedersen

Nilspedersen

Han ved, hvad han taler om og kan forklare sig forståeligt

I udarbejdelsen af med Blæk og Pens nye hjemmeside har vi arbejdet sammen med multimediedesigner Nils Pedersen om udvikling af brand og design.

Vi har været meget glade for samarbejdet med Nils og draget stor nytte af hans brede viden omkring udvikling og design af hjemmesider.

Efterhånden som hjemmesiden er blevet færdig har Nils været god til at sætte os ind i sidens funktionalitet, således vi selv fremover kan varetage den ordinære styring af siden.

Se resultatet af Nils' arbejde her: www.medblaekogpen.dk

Dennis og Anders
Kommunikationsbureauet med Blæk og Pen
www.medblaekogpen.dk

Nilspedersen

Virkelig dygtig og hjælpsom

Jeg fik hjælp af Nils Pedersen til en gennemgang af en hjemmeside i forhold til hvilke forbedringer der kunne laves. Han var utrolig godt forberedt og jeg fik meget konstruktivt feedback på hvad kunne gøres bedre og anderledes. Jeg kan helt klart anbefale andre at bruge Nils Pedersen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk