We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nindo anmeldelser

Nindo Logo
Kunderne om Nindo : »Super hurtig service og levering« »Nem og hurtig« »Fremragende service« 6
Godt
8.3 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Nindo

Nindo

Jeg har haft fat i deres support et par gange. Det er SUPER service. Jeg sender en email, og under 5 miutter efter ringede de mig op, selvom det er over ½ år siden jeg købte produkterne. Jeg kan helt klart anbefale Nindo.

3/4-2012 - har lige handlet emd dem igen - samme gode service.

En skam man kun kan give 5 stjerner

Nindo

Super hurtig service og levering

Sendte en mail omkring et produkt, og fik svar med det samme. Bestilte varen kl. 13.30, og modtog den næste formiddag - hurtigere kunne det ikke gå - super super service.

Nem og hurtig

Har købt hos Nindo.dk flere gange - har altid haft varen i hånden senest 2 dage efter - de styrer

Lynhurtig levering

Har bestilt hos nindo 2 gange uden problemer. Har også fået svar på en email-forespørgsel. Dog med lidt ventetid oga. ferie, men der var orienteret om dette på hjemmesiden.

Fremragende service

Jeg skulle bruge en vare, som de havde i deres sortiment... Og jeg SKULLE bruge den idag... Jeg ringer til dem, og aftaler at jeg blot ligger bestillingen, betaler med dankort og kommer ud på deres adresse og henter varen...
Som sagt, så gjort, og ingen problemer, varen var pakket og klar til udlevering... Det er service af første klasse :)

Nindo

Unikke gode produkter, svingende hjemmeside

Nindo har nogle unikke vare til oki priser for det danske markede, som man ikke finder andre steder, så det er super. Deres andre produkter de har, er ikke blandt de billigste, men heller blandt de dyreste.

Jeg havde lidt problemer med track and trace da jeg bestilte, men det har de vist fået styr på og alle dem jeg kender som har handlet ved dem (en del), har ikke haft nogle problemer overhovedet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk