[REPLY]
Noah og Victoria. Dejligt sortiment, samt super hurtig levering. Returnering ingen problem. Yderst god kundeservice. Og kanon webshop.
Jeg handler kun hvor jeg får en god service og her lever Noah & Victoria helt op til mine forventninger.
I butikken er de altid smilende og meget hjælpsomme.
De er gode til råd og vejledning. Så tak for hjælpen Charlotte- sandalerne passer Emma perfekt.
Så jeg har været meget tilfreds og kan kun anbefale Noah & Victoria til andre.
Noah & Victoria er en helt fantastisk butik fyldt med fede mærker! Service er helt fantastisk med stort overskud. Jeg handler hele tiden i denne butik, og jeg kan kun opfordre alle jer andre til at komme her og se jer omkring. Jeg vil garantere jer en god oplevelse! :)
Har kun godt at sige og synes at det var nogle gode tilbud på mærkevarer
Jeg har efterhånden handlet mange gange hos Noah og Victoria - både på hjemmesiden og i den skønne lille butik, og hver gang har både betjening og kvalitet af varerne været helt i top. Ofte har jeg haft brug for råd og vejledning, især ift. køb af fodtøj, og hver gang har jeg modtaget særdeles kvalificeret hjælp.
Fremragende service, kvalificeret vejledning og hurtig forsendelse. Jeg kan kun anbefale at handle her!
Det er yderst sjældent man finder en børnetøjs butik, som besidder så god service, hyggelig stemning, og hjælpen er der lige med det samme hvis man har ønske og behov om det.
Altid et dejligt smil at få..Personligt shopper jeg helst kun de steder hvor jeg finder passion og sjæl bag arbejdet, og det må man sige der er hos Noah & Victoria.
Kan kun anbefales at gå amok i den skønne butik...med alle de mest fantastiske varer til vores kære små børn. Farver og udvalget af lækre mærker af både sko, tøj, små søde nips ting som børn elsker mm. Bedre samling af skønne varer findes ikke. Og igen servicen og stemningen er ALTID i top c:)
FANTASTISK BUTIK!!!!!!!
En virkelig lækker butik/shop hvor man får rigtig god service og vejledning. Kan stærkt anbefales til enhver som værdsætter kvalitet i alle henseener.
Er så tilfreds med Noah og Victoria - både butik og netshop er brugt flere gange og jeg har været ovenud tilfreds med betjeningen og ikke mindst det lækre tøj som jeg har fået god hjælp til at vælge (str. og lign). Fortæller gerne vidt og bredt om mine gode oplevelser og har flere venner og kollger der er glade for at jeg har anbefalet dem denne butik/shop.
Altid god og venlig betjening hos Noah og Victoria.
De ved alt om deres sortiment. Hvis de ikke har varen i butikken, bestiller de den hellere end gerne hjem til en.
Vi har kun gode oplevelser med butikken og de søde og hjælpsomme ansatte.
Snyd ikke dig selv for en af Aarhus bedste børnetøjsbutikker.
Modtog ikke min vare og kontaktede derfor "kundeservice" efter to dage. Det var fuldstændig umuligt, at komme i kontakt med butikken og forsøgte derfor med en mail. Denne blev heller ikke besvaret (heller ikke med automail). Ringede derfor igen dagen efter hvor jeg fik fat på en mand, som lovede at han straks ville undersøge sagen. Efter 5 timer havde jeg ikke hørt fra ham og ringede tilbage. Han havde ikke foretaget sig noget i mellemtiden og kunne kun oplyse, at han havde afsendt ordren. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg manglede varen kraftigt, da jeg havde bestilt luffer til min søn og det var -15 grader udenfor. Til det var svaret, at jeg måtte gå på posthuset og se om pakken var der, for hans erfaring var, at de dovne folk hos Post Danmark ikke gad, at have fingrene ud af lufferne, for at skrive sedler når modtager ikke var hjemme. Jeg har modtaget pakker med jakker, som kunne komme i vores postkasse, så et par luffer burde ikke være noget problem. Desuden var vi hjemme begge dage og posten kom som normalt. Jeg spurgte om han ikke kunne finde en løsning på problemet, da jeg maglede lufferne meget, men dertil svarede han, at han jo ikke kunne fortage sig noget før pakken dukkede op. Jeg gik på posthuset dagen efter og fik besked om, at der ikke var nogen pakke til mig (så var det alligevel ikke de dovne folk hos Post Danmark!!!!!) og forsøgte derfor jævnligt at ringe til butikken de næste par timer uden held. Endelig fik jeg en mail, hvor der stod at pakken var leveret tilbage, med besked om, at min adresse ikke eksisterede mere. Jeg undrede mig og bad få et billede af pakken med afsendelsesdato på, det blev jeg lovet, men modtog intet.
Bad derfor om at få mine penge retur, så måtte jeg købe luffer et andet sted. Fik derefter en mail fra Noname4kids om en ordreannullering. Jeg vidste ikke at der var sammenhæng mellem de butikker og havde faktisk først bestilt hos Noname4kids, hvor jeg fik beskeden om at varen var udsolgt og derfor bestilte jeg hos Noahogviktoria. Mon ikke varen hele tiden har været udsolgt og man ikke har fået oplyst mig om dette???????
Det er ok, at man laver fejl, det kan ske for alle - men lad være at give andre skylden for dem. Og så skulle man måske overveje hvordan man taler til kunderne, og droppe den den lidt hånlige og nedladende tone.
Marie Capitani fandt anmeldelsen nyttig
De famler mellem fysisk butik og net butik. Hvor er der udsalg og hvor er der ikke? Hvis der er forskel på prisen alt efter hvor man som kunde handler bør der gøres noget MERE tydeligt opmærksom på dette.
Har de styr på at der kun er en købelov?
Marie Capitani fandt anmeldelsen nyttig
Rigtig kompetent personlig service og vejledning + hurtig levering :)
Ingen problemer her. Levering dagen efter bestilling.
Øv, øv, øv
Dårlig service. Handlede i butikken i Århus, men det gør jeg ikke igen! Sure miner over at jeg ønskede at bytte varer og rigtig ubehagelig stemning
Marie Capitani fandt anmeldelsen nyttig
Selv om der er gået lang tid siden du var forbi, har vi nu alligevel tænkt os at besvare din anmeldelse.
Vi er selvfølgelig kede af at du har fået en så dårlig oplevelse i vores butik, men der er visse retningslinier som vi følger. Du kom 20 dage efter en udsalgsvare var blevet købt i vores butik. Vores bytteregler for udsalgsvarer er 3 dage til anden vare, ja faktisk står der på den bon du medbragte at legetøj, udsalgsvarer og nedsatte varer ikke byttes. Vi syntes nu det er god service at du alligevel 20 dage efter varen er købt får tilbuddet om at finde en anden vare, men vi kunne desværre ikke tilbyde dig et tilgodebevis - det ville du ikke godtage. Så det er beklageligt herfra at du har opfattet det som ubehagelig stemning og sure miner.
Men det er jo blot en Service at butikker bytter/ombytter varer - det er vi ikke forpligtet til ;O)
Hej,
Jeg havde bestilt 2 stk. bluser hos Noah og Victoria, og fik min pakke hurtigt. Desværre var den ene bluse ikke den model jeg havde bestilt, så jeg ringer til butikken.
Her beklager de meget fejlen, og forære mig den forkerte bluse samt sender mig den rigtigte med posten idag. Det må siges og være fantastisk kundeservice. Har handlet her før, og gør det helt sikkert igen. Kan kun anbefales.
RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE GLADE KUNDER
Jeg har een gang brugt Noahogvictoria.dk og jeg gør det nok ikke igen. Egentlig en god oplevelse til at starte med, fik de to par sko hurtigt men desværre ikke som aftalt - det ene par var leveret i en størrelse mindre end jeg havde bestilt. Det opdagede jeg ikke - og det er helt klart min egen fejl - før min datter pludselig efter tre gange brug af skoene ikke kunne passe dem mere! ¨
Det er desværre mere end to måneder siden jeg købte skoene, de er brugt tre gange, så der er ikke noget at gøre, jeg burde selv have checket.
Jeg skrev til dem for at gøre opmærksom på, at det er en virkelig ærgerlig oplevelse at få noget forkert leveret; havde forventet et svar i retning af "det beklager vi, det må vi være mere obs på i fremtiden" - men jeg får ikke NOGET som helst svar - og det er bare ikke godt nok!
Når en kunde skriver med en klage, så har man altså pligt til at svare - så det bliver ikke nogen særlig god bedømmelse fra min side.
Det er beklageligt at din ellers gode oplevelse er blevet ødelagt. Da vi for lang tid siden modtog denne anmeldelse fra Trustpilot gik vi dagen efter ind og tjekkede mails, og først da vi undersøgte vores "uønsket mail" = SPAM fandt vi mailen fra dig.
Det er selvfølgelig ikke i orden at vi ikke har fået svaret på din mail, men nu er cyper engang i mellem ikke helt til at regne med. Derfor havde vi da også foretrukket at du havde forsøgt at kontakte os pr. telefon eller med en opfyldende mail, så vi måske havde haft en chance for at reagere. Vi vil da gerne undskylde hvis vi har sendt forkerte varer ud - det er slet ikke noget vi gør med vilje og vi ombytter gerne eller finder en løsning som alle parter kan stilles tilfredse med.
Men når man får en anmeldelse på denne måde bliver man lidt paf til at starte med og derefter undre man sig over hvad det drejer sig om, indtil man finder en mail der er kommet ind dagen før, som vi i øvrigt ikke på nogen måde havde haft problemer med at løse på en fornuftig måde.
Jeg har bestilt en del børnetøj over nettet hos Noah og Victoria. Da jeg får min mail om, at min bestilling nu er afsendt, tilføjer den søde ejer lige, at de har påbegyndt udsalg siden jeg placerede min ordre. Derfor har de rettet beløbet til, så jeg også får glæde af udsalgspriserne.
Det er dælme super fantastisk god stil! Ingen tvivl om, at jeg vil handler der igen og igen! ;o)
Rigtig fin netbutik med mange varer og gode priser. Selvom vi ved en fejl modtog en enkelt forkert vare, så var servicen i top da vi skulle have byttet til den rigtige varer.
Kan sagtens anbefale butikken.
Helt uacceptabelt. Kort og godt. Dårlig service, forretnignsmetoder, der ikke er lovlige og mere til. Hold jer fra Noahogvictoria.dk!!!
Marie Capitani og mathilde fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har handlet mange gange i NoahogVictoria.dk og giver megen ros til den lækre butik. Stort udvalg og lækre varer. Super betjening og god vejledning. Er der nogen, der mener det modsatte, må det være folk uden sans for god kvalitet og god behandling
Jeg er nybagt mor og har ikke den store erfaring med hvad de små har brug for -og hvornår. Jeg har altid fået virkelig god betjening og vejledning når jeg har haft brug for hjælp....og så er varerne blevet afsendt samme dag, hvilket er skønt når jeg endelig har fundet ud af hvad knægten skal ha. Har også købt gaver igennem hjemmesiden og de er altid rigtig fint pakket ind, skønt at spare tid i en travl hverdag:-)
Efter at have modtaget en defekt vare, kunne jeg ikke få mine penge retur. I stedet måtte jeg tage imod et tilgodehavebevis, som kun kunne bruges, hvis jeg bestilte for hele beløbet på over 800 kr på én gang. Desuden fik jeg ikke returneret min udgift til porto på den vare, jeg måtte sende retur fordi den ikke var i orden. Alt i alt en meget besværlig og trættende omgang. Det er ligeledes svært at få tilbagemelding og kontakt til deres 'kundeservice'. Jeg kan absolut ikke anbefale at handle der!!!
Marie Capitani fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har som altid fået en super god service i Noah & Victoria. Denne gang med en reklamation, hvilket ellers hører til sjældenhederne da butikken leverer varer af god kvalitet. Efter flere køb af super gode flyverdragter i årenes løb oplevede jeg i år at min datters flyverdragt sprækkede i stoffet langs de limede sømme.
Jeg tog flyverdragten med ned i butikken og selvom det var blevet midt i marts inden jeg kom afsted med den, var der ingen problemer overhovedet. Jeg gik derfra med et tilgodebevis på flyverdragtens pris og føler mig særdeles godt behandlet :-)
Jeg har købt et par ArautoRap støvler til min søn i Noah og Victoria. Efter 6 mdr. går lynlåsen i stykker og jeg går ned i butikken for at få dem repareret, ombyttet eller levere dem tilbage, sådan som købeloven giver mig ret til.
Hun nægter at gøre nogen af delene og da jeg anfægter at støvlerne kun er 6 mdr gamle, siger hun at jeg da bare skal være glad for at jeg har haft et par fede støvler i sæsonen. Da jeg siger at min søn stadig har brug for dem, gør hun nar ad mig og siger, at ingen da vil give sit barn vinterstøvler på i marts måned.
Hun påstår at der ikke er reklamationsret på lynlåse (men det er der ifølge købeloven) og forlanger at bruge mindst 14 dage på at kontakte fabrikken og høre hvad de vil gøre. (ifølge købeloven har fabrikken intet med sagen at gøre. En reklamation er en sag mellem sælger og køber)
Da min mand møder op med købeloven i hånden, råber hun at vi er nogle latterlige og smålige kunder. Da min mand siger at han så vil lave en sag hos forbrugerklagenævnet, kalder hun det truende adfærd og vil ringe efter politiet...
Jeg tror at jeg samlet har klaget over fem indkøb i hele mit liv og altid fået god behandling. Jeg ønsker sådan set bare at rette mig efter købeloven, men for det skal man altså kaldes grimme ting og trues med politiet.
Hun skulle skamme sig!
Vi skulle bruge en gave og havde udvalgt 2 stykker tøj. De stod som værende på lager men for en sikkerhedsskyld ringede min kone og forhørte sig ad. Joo det var på lager.
Her kommer så den super service vi kunder kan lide: Nemli' at vi kunne lægge ordren og skulle der i mellemtiden være udsolgt ville de ringe og så ville de sende ordren samme dag.
Vi lagde ordren men desværre var der lige blevet udsolgt af det ene stykke tøj vi havde bestilt - hun sagde at de både havde netbutik og alm. butik og at det var fra butikken varene bliver taget. Så der var desværre lige en kunde der havde købt det sidste af det stykke tøj vi havde bestilt.
Men vi valgte noget andet og ordren blev afsendt straks og vi modtog den dagen efter.
Så super fin service herfra - lidt øv med det tøj vi oprindeligt havde udset os men det gik da, med god kundeservice :)
nem overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering! Herligt
Jeg bestilte 2 dragter mandag morgen, mandag eftermiddag fik jeg af vide at de var afsendt.
Tirsdag morgen ankom de allerede! Meget nydeligt pakket ind, det giver lidt ekstra charme som ellers kan forsvinde når man handler på nettet.
Kan bestemt anbefales, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Kun positivt at sige om denne butik - anbefales varmt :-)
På butikkens hjemmeside fandt vi børnehjemmesko til 240,- Vi bestilte 2 par til afhentning. Da vi kommer for at afhente, er prisen steget til 300,-? Forklaringen lyder på, en ny sending til højere pris. Butiksindehaveren informerede ikke om prisstigningen ved bestillingen. Og var overhovedet ikke imødekommende til hverken en undskyldning eller f. eks en pris nedslag. Det kalder jeg for et uacceptabelt dårligt service og behandling.
Marie Capitani, Brian og Line fandt anmeldelsen nyttig
Du glemmer vidst lige at fortælle at de få rester af hjemmesko til 240 kr, du gerne ville bestille var udsolgt og i øvrigt ved en fejl stod priset uden moms.
Vi vil gerne bestille to par hjemmesko hjem til dig som en ekstra service, selvom det var en model vi ikke skulle have mere i butikken.
- Prisen er og har altid være 300 kr
- Er det "uacceptabelt dårligt service og behandling." at bestille sko specielt hjem til dig og forlange 300 kr for dem, som altid har været prisen.
Bedøm selv !
Jeg handlede for noget tid siden her.
Den bedste service, hurtig forsendelse og varer i top!
Jeg handler helt sikkert her igen til mine børn:-)
Efter at have ledt meget længe efter en bestemt vare, fandt jeg den endelig hos Noah og Victoria!
Der var hurtig levering og jeg er meget glad for at have været kunde der.
Hurtig levering og fine varer, men trist at der nu også her skal betales for levering. Var helt tosset med siden, da den var fragtfri, men det er den ikke længere, hvilket man ikke får noget ekstra for - hvis man kan sige det på den måde.
Men sød indpakning og i den tidlige opstart fik man håndskrevne postkort. Det er hyggeligt.