[REPLY]
Modtog de bestilte bøger efter to dage passende indpakket og i perfekt stand
Nodelampe. Hurtig forsendelse. Det er også fin service at man får 8 dages betalingsfrist så man ikke køber katten i sækken. Mindre fint er
manglende track og tracenr.Samt at firmaet 9 dage efter betalingen af varen endnu ikke har registreret betalingen på min konto Havde de to ting været i orden havde jeg gerne givet 5 stjerner
Noder fandt anmeldelsen nyttig
Hej Finn. Tak for din fine anmeldelse.
Din betaling er skam registreret men desværre kan betalingen ikke registreres af webshoppen. Det betyder at der ikke er registreret nogen betaling sammen med ordren da du bestilte "på regning".
Håber det kunne hjælpe på forståelsen.
Bestilte tre nodebøger om fredagen. Ringede torsdagen efter for at høre om der var nogen fremdrift. Fik venligt at vide at de ikke havde alle bøgerne på lager. Den sidste ville ankomme dagen efter. Det skete så og jeg havde forsendelsen om lørdagen, hvilket var lidt sent, da de skulle være en fødselsdagsgave til aftenen før. Det var ellers min begrundelse for at købe gennem en dansk forhandler - at det ville gå hurtigere end fra udlandet.
I en internet-tidsalder er det ikke optimalt at man (1) ikke ved bestilling får at vide hvad lagerstatus er på en vare og (2) heller ikke får noget at vide ifbm ordrebekræftelsen (3) at man selv skal henvende sig for at høre om der er noget galt. Det kunne man slippe afsted med i de gode gamle dage, ikke i 2011 og i konkurrence med Amazon og alle de andre, som selvfølgelig også er billigere.
Jeg fandt, hvad jeg søgte, og fik det hurtigt leveret :-)
Julie Meier
Som organist er det dejligt med et bredt, aktuelt udvalg og en enkel, hurtig levering.
Anton Lyhne, musiklærer og organist
Super hurtig levering. Godt udvalg af noder på hjemmesiden so mer god og overskuelig.
Jeg bestilte "Noder Rytmer og Toner" af Claus Jørgensen, og den lå i min postkasse dagen efter. Derfor 5 stjerner. Ser frem til at handle med Jer igen.
Virkelig god service og godt udvalg af noder at vælge mellem.
Som organist er det vigtigt at få inspiration og kunne finde relevant
materiale at vælge ud fra og det er muligt hos noder.dk
Tak for det.
Med venlig hilsen Kirsten J. Poulsgaard, organist Engesvang Kirke.
Hurtig god ekspedering, med hurtig levering.
Jeg får altid kyndig og professionel vejledning, når jeg er i tvivl. Når jeg har manglet en bestemt node, så har Noder.dk altid kunnet hjælpe mig, endten ved at finde den, eller finde noget tilsvarende. Det er nemt at bestille online, og telefonisk er der altid tid til at snakke om spørgmål. Noderne bliver altid tilsendt hurtigt og med gode priser.
Bestillingen på noder.dk var meget nem og overskuelig. Der var ingen problemer med betalingen og leveringen var overraskende hurtig. Noder.dk kan klart anbefales!
Bestilte noder om lørdagen, og modtog dem allerede mandag. Det er altså hurtigt.
Flot.
Jeg købte en nodebog fra Løvernes Konge som jeg skulle bruge MEGET hurtigt. Godt nok kom jeg til at betale ca 100 kr mere end jeg skulle på en anden hjemmeside, hvor jeg havde bestilt den, til gengæld kunne jeg ikke få fat i nogen pr telefon ved den første side. Så jeg ringede til noder.dk, som havde den på lager og blev forsikret om at den blev sendt samme dag. Jeg bestilte den i går eftermiddags og den lå i postkassen i dag. God og hurtig service.