We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Norbergfoto anmeldelser

Norbergfoto Logo
Kunderne om Norbergfoto : »WARNING! Stay away from this company!!!« »Meget dårlig oplevelse. Anbefales bestemt ikke!« »Ulovlig rykker og dårlig kundeservice« 14
Lavt
3.8 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)

Udvalgt anmeldelse om Norbergfoto

Norbergfoto

dårlig service, uorden i økonomien

Udover at kvaliteten af klassefotos og individuelle fotos er meget dårlige, så er deres håndtering af ubetalte faktura under al kritik.

Man pålægges allerede ved første påmindelse det maksimale rykkegebyr. Selv efter betalt hovedstol fortsætter spam proceduren for at ende med inkasso varsler.

Til sidstnævnte bruger de et meget uprofessionelt inkasso firma, der ikke kender til ordet kundeservice.

Jeg må på det kraftigste fraråde alle skoler og institutioner at anvende dette firma.

Norbergfoto

WARNING! Stay away from this company!!!

Please advise your local schools and contacts to avoid this company! It is run by immoral and scheming minds. Thousands of people have fallen into this company's "Rykker" trap. Those who run this company are completely aware of their actions, sending and profiting on "rykker" is a major part of their business.!!!

They prey on the parents of school children and seem to be getting away with it!

The quality of their photography is also extremely bad!!!

Please stay away, choose another company.

• Helle
  • Frederiksberg, DK
  • 1 Anmeldelse

Meget dårlig oplevelse. Anbefales bestemt ikke!

Super dårlig kundeservice. Opkræver ulovlige rykkergebyer. Der handler vi ALDRIG igen.

Norbergfoto

Ulovlig rykker og dårlig kundeservice

Jeg bestilte 2 klassebilleder af min datter, på 1 ordre.
Billederne kom, men girokortet forsvandt i dybet på min datters værelse.
I december fik jeg en rykker på 1 regning, som jeg omgående betalte.
Her i Januar får jeg 2. rykker, og da jeg gør indsigelse får jeg at vide at
1. 2 billeder udløser 2 regninger og ikke 1 som man må forvente.
2. 1 rykker på 1 girokort gælder som rykker for 2 forskellige regninger.
3. Der opkræves rykkergebyr for rykker, der ikke er sendt
4. Der udsendes 2. rykker for en regning, der ikke er sendt 1. rykker for.

Summa summarum: Mette Norberg foto lever åbenbart af at sende ulovlige rykkere, og ikke levere glade billeder, som de skriver.

Jeg kan ikke anbefale dette firma, man bliver utroligt dårligt behandlet!

Herlige billeder

Vi modtog den årlige billedpakke fra Norberg Foto fra skolen i går.
Og en stor glæde at se de nu har valgt at give os et fjolle-gruppe-billede med sammen med det originale klassebillede, det er virkelig sjovt at se hvordan både lærere og elever laver spas sammen. Vi er glade for billederne, som både er af en god kvalitet og en tilpas størrelse billedpakke til at vi kan give nogle gode julegaver videre.
Ingen fare for at vi får brug for returneringsfristen på 14 dage for vi køber naturligvis billederne.

ADVARSEL NORBERGFOTO - hold jer væk

Pas på - hold dig væk fra dette firma!!

DÅRLIG service.

Har du ikke betalt til tiden, selv om du ikke har modtaget noget girokort sammen med dine fotos, er der ingen kære mor.

Fik tilsendt en rykker med gebyr - på det første girokort jeg har set fra dem. Skrev venligt til dem at der er må være sket en fejl. Men de skrive tilbage at de ikke laver fejl og at jeg bare har at betale gebyret.

Det er ikke mange penge det handler om, og jeg forstå ikke deres reaktion.

Nu vil jeg kontakte mine børns skole og fraråde dem at bruge dette firma igen, og skrive et kort indlæg på http://www.skolelederne.org/

Ufatelig dårlig kundeservice

Modtog nogle billeder som jeg valgte at sende retur mest pga. af de temmelig dyre priser de har samt kvaliteten. Jeg fik send dem lidt for sent tilbage hvor efter de nægtede at tage dem retur. Jeg har så indvilliget i at betale for dem når jeg har modtaget dem igen. Samtidig har de været temmelig ubehøvlet i deres mails, så jeg føler jeg har fået en utrolig dårlig behandling

Redigering:
Efter jeg skrev denne anmeldelse begyndte Norberg foto at true med at kontakte min arbejdsplads for at udstille mig over for dem, hvis ikke jeg fjernede min anmeldelse fra trust pilot. Det har jeg valgt at ignorerer, da jeg syntes det er vigtigt at folk for kendskab til et firma benytter sådanne metoder.

Der findes bedre og billigere løsninger for at få taget billeder i institutioner. Man kan starte med at kontakte de lokale fotografer.

Michael fandt anmeldelsen nyttig

Norbergfoto

masser af billede til billige penge

Har lige modtaget mine billeder af sønikke bare gode og masse af billeder og cd med i prisen.
Og til jer som her forsøger at svine firmaet til fordi i ikke har orden i jeres egne sager, i burde feje for egen dør først !!!!!!!
Hvilket de dårlige anmeldelser tydeligt bære præg af.

Smidt til indkasso :-(

Jeg kan tilslutte mig de andre kunders oplevelser med det her pengegriske firma skal man lede længe efter.. Er havnet i alektum inkasso a/s efter de påstår de aldrig har modtaget skolefoto's retur som de har afleveret og jeg har sendt retur igen til dem, har haft kontaktede dem og sikke en uhøflig Kundeservice de har når man fortæller har sendt det retur ville de ha en kvit på har købt et frimærke som bevis på det er sendt retur, det er sgu da svært når man ligger inde med frimærker og har postkasse lige om hjørnet...

Deres svar betal eller vi sender dig inkasso og der er da et løfte de har holdt :-(

Ville aldrig anbefalde Nordberg Foto til nogen som helst.

Meget dårlig kundeservice

Det er ærgeligt at man ikke kan give mindre end en stjerne. Norberg Foto er det mest penge griske firmaer jeg nogensinde har gjort foretning med, der prøver at snyde en for så meget de kan med deres rykker ordning.

Jeg havde modtaget en foto pakke fra dem, men på grund af for sen indbetaling var der blevet lagt et gebyr på 100 kr oveni. Da fejlen var på min side, indbetalte jeg de prisen for foto pakken + de 100 kr. Her regner jeg med at min forretning med Norberg er afsluttet, men lidt over en måned efter dukker en ny regning op fra dem på 300 yderligere kroner. Det viser sig at min første indbetaling var nogen dage for sent, hvorved de havde tillagt 100 yderligere kroner til det beløbet, så jeg stadig skyldte dem 100. Problemet er at jeg ikke havde modtaget NOGEN SOM HELST BESKED om dette før jeg fik tilsendt en regning på 300 kr som de truede med at overgå til inkasso, hvis jeg ikke indbetalte med det samme. Jeg kontaktede dem og de forklarede mig at fejlen lå på min sidde og at de havde tilsendt regningerne.

Jeg vil råde alle til at undgå at gøre foretning med dem, for jeg selv vil aldrig have noget at gøre med dem igen.

Super billeder

Jeg har modtaget rigtig gode billeder fra Norberg Foto igen i år, havde valgt en forkert pakkeløsning men fik god betjening og vejledning fra en meget servicerende medarbejder. Vi er tilfredse.

Altid super søde smil

Gennem flere år har jeg fået skole billeder og ungerne er bare super gode på billederne

Utilstrækkelig kundefokus

Det var dagen, hvor pigen skulle fotograferes, jeg kunne lige nå at udfylde bestillingsseddelen i børnehaven men seddelen er tæt skrevet på begge sider og på grænsen til uoverskuelig, jeg fik først krydset en billedestørrelse af på seddelen men fandt så senere det jeg søgte, på bagsiden, nemlig kun et klassebillede, derfor undlod jeg at underskrive den første side.
Jeg krydsede af, at jeg kun ønsker klassebillede og skrev derefter under, på samme side.
Da jeg modtog billederne var det en overraskende stor pakke og jeg blev da også endnu mere overrasket over at det eneste som manglede i pakken, var klassebilleder.
Jeg besluttede at jeg ikke gad at forfølge sagen, i stedet gik jeg ud fra at sagen kunne løses ved blot at aflevere hele pakken, på firmaets adresse – så skulle den sag jo være ude af verden.
Men nej, efter første rykker (for et billede jeg ikke har fået) gjorde jeg firmaet opmærksom på dette, de undersøgte og meldte også tilbage at jeg skulle kigge igen, om det måske kunne være forlagt, = ”vi laver ikke fejl”, inden jeg nåede at melde tilbage, lå rykker nr. 2 i postkassen.
Derfor vil jeg ikke anbefale dette firma.:
1. Bestillingsseddelen er udformet sådan at det er mest sandsynligt at man forpligter sig til billedepakken – det er her der er nemme penge at tjene. Måske ikke det kunden ønsker.
2. Som kundeorienteret virksomhed bør man lade tvivlen komme kunden til gode – måske de engang indser at man ikke kan leve af utilfredse kunder.
3. Ud over det at tage billeder af de kære små, har dette firma også et andet forretningsområde som er rykkere, et profitabelt område vil jeg tro. Upassende set fra et kunde synspunkt. Se også tidligere anmeldelse, her på siden.

Norbergfoto

Norberg foto opkræver penge for billeder som er retuneret til firmaet!

Første handel med norberg foto blev dyr for mig da jeg havede skrevet forkert dato i min netbank. Jeg blev pålagt gebyr for for sen indbetaling , juridisk korrekt, men jeg gjorde dog firmat opmærksom på at det ikke var med vilje, firmaet ville dog stadig have gebyr, igen juridisk korrekt omend ikke særlig god kundepleje.
Belært af denne hændelse har jeg i år sendt mine børns skolefoto retur med det samme jeg modtog dem, dette skulle jeg betale porto for selv. Kort efter modtager jeg et brev men en opkrævning for nogle af de tilbagesendte billeder! absolut ikke juridisk korrekt.

Jeg har om andre der har haft omtrent samme oplevelser med Norbergfoto, derfor vil jeg absolut ikke anbefale firmaet.

Thomas Larsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk