We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nordeafinans anmeldelser

Nordeafinans Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Nordeafinans før du handler og giv selv din bedømmelse af Nordeafinans 2
Middel
5.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Nordeafinans

Elendig kundeservice !

Kundeservicen hos Nordea Finans er absolut elendig.
Jeg ringede for at få svar på et par spørgsmål men blev mødt af en sur og nærmest nedværdigende medarbejder. Det kan ikke være rigtig at når man kontakte kundeSERVICE at man ikke får skyggen af god service. Det kan godt være at man kan have en dårlig dag men i denne situation var det ige i overkanten og slet ikke acceptabelt.
Nordea Finans: Har jeres ansatte ikke lært at man skal "smile igennem telefonen" ??

Nordeafinans

sur kundeservice

nordea finans er et meget godt sted at låne penge, men kundeservice er ikke den bedste.
Nu vil jeg ikke sige at de alle sammen er sure for man kan godt komme til at snakke med nogen som faktisk er rigtig søde, men jeg vil nu vudere at hvis man snakker med 10 fra kundeservice så vil 2 af dem være søde at snakke med, 2 vil man kunne have en "almindelig" snak, 4 vil være sure og 2 vil være direkte ubehagelige at snakke med...desværre.
De får 2 stjerner fordi det er et godt sted at låne penge.

Er Nordeafinans din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk